"Mine medarbejderes sundhed er vigtig for mig og for virksomheden"

Da virksomhedslederen Ewa Engström kom til skade med sit knæ, fik hun hurtigt hjælp takket være sin sundhedsforsikring hos If.

Efter den oplevelse sørgede hun for at forsikre sine medarbejdere.

Hurtig tilbage på arbejde efter skade

Det var, mens restaurantejeren Ewa Engström spillede tennis, at hun forvred sit knæ og fik frygtelige smerter. Takket være sin sundhedsforsikring kunne hun få behandling med det samme.  

"Det gik meget nemt til. Jeg ringede og sagde, at jeg havde brug for hjælp og forklarede min situation. Jeg fik tid til røntgen samme uge og fik så at vide, at genoptræning ikke ville gøre knæet bedre, da jeg har bløde led. Jeg skulle have en operation." 

Taknemmelig for sundhedsforsikringen 

Operationen blev booket, så den passede ind i Ewas kalender.  

"Der gik to uger, fra jeg kom til skade, til jeg var opereret. Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg havde sundhedsforsikringen. Jeg har haft den længe, men det er først, når der sker noget, at man rigtig forstår, hvor vigtig den er."  

Arbejdet på restauranten er intenst. Det var nødvendigt for virksomheden, at hun kunne vende hurtigt tilbage.  

"Et knæ, der ikke fungerer, ville have givet problemer på jobbet. Vi havde været nødt til at få en afløser ind, og det hele var blevet mærkbart dyrere. Nu skal jeg bare have et par rigtig gode sko, nøjagtig ligesom de andre."

"Det er et fint personalegode og en måde, hvorpå arbejdsgivere kan vise, at personalet er vigtigt" siger Ewa.  "Når personalet benytter forsikringen, vil de forstå, hvor fantastisk den er"

Forsikret sine medarbejdere

Efter Ewa var kommet til skade, tegnede hun sundhedsforsikringer for sine medarbejdere.  

-De er vigtige, for at jeg kan drive virksomheden. Hvis der skulle ske dem noget, ønsker jeg, at de skal have den behandling, de har brug for, både fordi jeg kerer mig om dem, og fordi de skal kunne vende tilbage til arbejdet. Det er altafgørende for min virksomhed.  

Satsningen på medarbejdernes sundhed har allerede lønnet sig. Da en erfaren kok beskadigede sit øje, fik han behandling omgående og kunne vende tilbage til jobbet.  

-Det var vigtigt for virksomheden. Det er næsten umuligt at erstatte en erfaren kok i dag. 

If viste mig respekt og omsorg. Det er præcis den følelse, jeg vil give videre til mine medarbejdere.

Respekt og omsorg 

Ewa opfordrer flere virksomheder til at tegne sundhedsforsikringer for deres medarbejdere.  

-Det er et fint personalegode og en måde, hvorpå arbejdsgivere kan vise, at personalet er vigtigt. If viste mig respekt og omsorg. Det er præcis den følelse, jeg vil give videre til mine medarbejdere. De er vigtige for mig og min virksomhed. 

I dag er Ewa helt helbredt og kan leve livet fuldt ud.  

- Jeg kan godt lide at være aktiv, at gå ture i fjeldene og i skoven. Nu kan jeg cykle, stå på ski og spille golf og tennis. Jeg kan lave præcis de samme ting, som jeg lavede inden operationen, siger Ewa og tilføjer, at hendes opererede knæ faktisk føles mere stabilt end det andet.  

Snak med os om sundheds- og ulykkesforsikring

Udfyld en kort formular, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.