Gå til menu Gå til indhold
Forsikring fra 200 kr. pr. måned* Læs, hvordan If kan hjælpe dig

Virksomhedens udgifter for sygefravær


0
Antal ansatte: 1
Sygedage pr. ansat: 8

Virksomhedens udgifter
til løn under sygdom

0 kr
Virksomhedens
totale udgifter

0 kr

+ Udgifter for vikarer: 0 kr

To dages sygefravær koster lige så meget som et års sundhedsforsikring

Det kan hurtigt blive dyrt, når en ansat, eller du som ejer, bliver syg og derfor ikke kan arbejde. I den første periode betaler du løn under sygdom, samtidigt med at en anden må tage over og udføre arbejdet.

Ydermere skal indirekte udgifter også medregnes, nemlig såkaldte overheadudgifter, som eksisterer på trods af, at den ansatte er hjemme. Disse kan omfatte faste udgifter forbundet med nedsat produktivitet.

To dages sygefravær koster omtrent det samme som et helt års sundhedsforsikring. Forsikringen giver blandt andet hurtigere adgang til behandling, samt en kortere vej tilbage til arbejdslivet igen.

Se priseksempel  |  Bed om tilbud

Sådan hjælper vi dig

Selvom vi i Danmark er vant til et godt sundhedsvæsen, kan ventetiderne til behandling være lange. At få en hurtig diagnose og korrekt behandling er afgørende for, at vi kan blive friske og derved komme tilbage til arbejdet igen hurtigst muligt. Når sygdomsforløbet minimeres, gavner det både arbejdsgivere og ansatte.

Behandlingsgaranti

I det offentlige sundhedsvæsen kan der være lang ventetid på at få behandling. Har du sundhedsforsikring, er du dog garanteret at behandlingen kan påbegyndes inden for 3 uger.

Udover at tilbyde hurtigere behandling, kan en sundhedsforsikring også have en forebyggende effekt, eftersom at den gør det nemmere for dig og dine ansatte, at søge behandling inden det bliver for sent.

Vidste du, at...?

Vidste du, at ikke bare du, men hele din husstand kan få adgang til online læge, fysioterapeut og psykolog uden henvisning og uden ekstra omkostninger?

Dækningen tilbydes gennem Hejdoktor, og den er automatisk inkluderet i vores sundhedsforsikring.

Læs mere om online hjælp

Erstatning ved sygemelding

Det er svært at forudse en sygemelding, samt hvilke konsekvenser det kan få, ikke mindst økonomisk. Med vores sygedriftstabforsikring modtager virksomheden penge for hver dag en ansat er sygemeldt, hvilket skaber økonomisk sikkerhed for dig som virksomhedsejer.