Minimer sygefravær i din virksomhed

Nedsæt sygefravær i din virksomhed ved at give dine ansatte en sundhedsforsikring. Du får medarbejderne hurtigere tilbage på arbejdet, og det kan også ses på bundlinjen.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan gøre, eller bestille et tilbud på en forsikring skræddersyet til din virksomheds behov.

Bestil uforpligtende tilbud

Få dine medarbejdere hurtigt tilbage igen

De fleste virksomheder har forsikret sig mod indbrud, men ikke alle husker at forsikre de ansatte.

Konsekvenserne kan blive meget store, hvis en nøgleperson bliver længe væk fra arbejdet. Med sundhedsforsikring betalt af virksomheden kan syge ansatte komme hurtigere tilbage på arbejdet.

Rentabel sundhedsforsikring

Det giver fordele for både arbejdstager og arbejdsgiver at have en sundhedsforsikring. Den ansatte slipper for uroen og ventetiden ved at gå og vente på behandling. Og for virksomheden er det en klar gevinst, at den ansatte kommer hurtigere til behandling og derved hurtigere tilbage til arbejdet,

Et sådant gode kan give virksomheden en konkurrencefordel, særligt i rekrutteringssammenhæng. Det kan også være med til at holde de gode medarbejdere længere i deres arbejde.

Vidste du, at...?

Vidste du, at ikke bare du, men hele din husstand kan få adgang til online læge, fysioterapeut og psykolog uden henvisning og uden ekstra omkostninger?

Dækningen tilbydes gennem Hejdoktor, og den er automatisk inkluderet i vores sundhedsforsikring.

Læs mere om online hjælp

De længerevarende sygefravær er problematiske og omkostningstunge for både den enkelte og virksomheden.

Hvordan står det til med sygefravær i Danmark?

Ifølge Arbejdstilsynet bliver ca. 50.000 danskere hver dag hjemme fra arbejde, fordi de er syge. Oftest er det overstået efter nogle dage, men nogle gange tager det længere tid. De længerevarende sygefravær er problematiske og omkostningstunge for både den enkelte og virksomheden.

Sundhedsfremme på arbejdspladserne

Vi har set en væsentlig stigning i at tilbyde ansatte forskellige sundhedsrelaterede goder på arbejdspladsen. 

De forskellige sundhedsordninger betalt af arbejdsgiveren kan f.eks. være:

  • Motionsfaciliteter med betalt træning.
  • Tilbud om rabatter i lokale fitnesscentre og svømmehaller.
  • Sundhedstjek.
  • Behandlingsordning (fysioterapi, psykolog el. lign.).
  • Sundhedsforsikring.
En sundhedsforsikring kan suppleres med  at lette de ansattes tilgang til motion
Nogle virksomheder indgår partnerskaber med lokale fitnesscentre og svømmehaller med rabatter til de ansatte.

I mange virksomheder, er det ikke maskiner, biler og udstyr som er det vigtigste, men de ansatte.

Et populært personalegode

Vi oplever, at sundhedsforsikring betalt af virksomheden er et populært gode. Det er en fleksibel løsning, som sikrer den ansatte hurtigere og korrekt behandling, hvilket gør, at sygeperioden bliver nedsat og at den ansatte hurtigt kan vende tilbage til arbejdslivet igen. 

Det er derfor helt oplagt, at sundhedsforsikring bliver et mere efterspurgt gode blandt de ansatte. I mange virksomheder er det ikke maskiner, biler og udstyr, som er det vigtigste, men de ansatte, og det er derfor vigtigt at kunne tilbyde gode sundhedsordninger til den allervigtigeste ressource, nemlig mennesket. At have gode forsikringer igennem arbejdet kan være et godt alternativ til at forhandle et lille løntillæg.

Også for selvstændige erhvervsdrivende kan det være godt at have en sundhedsforsikring. Dette, da selvstændige ofte er helt afhængige af egen arbejdsindsats, og det kan derfor være en fordel selv kunne bestemme, hvornår det passer bedst at lade sig operere. Hvis det ikke er noget der haster, så vælger mange at blive behandlet i lavsæsonen.

Læs om arbejdsgiverforsikring

Pris på forsikring

Start med at indhente et uforpligtende tilbud på forsikring til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer