Minimer sygefravær i din virksomhed

Nedsæt sygefravær i din virksomhed ved at give dine ansatte en sundhedsforsikring. Du får medarbejderne hurtigere tilbage på arbejdet og det kan også ses på bundlinjen.

Få dine medarbejdere hurtigt tilbage igen

De fleste virksomheder har forsikret sig mod indbrud, men ikke alle husker at forsikre de ansatte.
Konsekvenserne kan blive meget store, hvis en nøgleperson bliver længe væk fra arbejdet. Med sundhedsforsikring betalt af virksomheden kan syge ansatte komme hurtigere tilbage på arbejdet.

Rentabel sundhedsforsikring

Det giver fordele for både arbejdstager og arbejdsgiver at have en sundhedsforsikring. Den ansatte slipper for uroen og ventetiden ved at gå og vente på behandling. Og for virksomheden, er det en klar gevinst, at den ansatte kommer hurtigere til behandling og derved hurtigere tilbage til arbejdet,

En sådan gode kan give virksomheden en konkurrencefordel, særligt i rekrutteringssammenhæng. Det kan også være med til at de gode medarbejdere bliver længere i deres arbejde.

De længerevarende sygefravær er problematiske og omkostningstunge for både den enkelte og virksomheden.

Hvordan står det til med sygefravær i Danmark?

Ifølge Arbejdstilsynet bliver ca. 50.000 danskere hver dag hjemme fra arbejde, fordi de er syge. Oftest er det overstået efter nogle dage, men nogle gange tager det længere tid. De længerevarende sygefravær er problematiske og omkostningstunge for både den enkelte og virksomheden.

Sundhedsfremme på arbejdspladserne

Vi har set en væsentlig stigning i at tilbyde ansatte forskellige sundhedsrelaterede goder på arbejdspladsen. 

De forskellige sundhedsordninger, betalt af arbejdsgiveren kan fx være:

  • Motionsfaciliteter med betalt træning.
  • Sundhedstjek.
  • Behandlingsordning (fysioterapi, psykolog el. lign.).
  • Sundhedsforsikring.

I mange virksomheder, er det ikke maskiner, biler og udstyr som er det vigtigste, men de ansatte.

Vi oplever, at sundhedsforsikring betalt af virksomheden er et populært gode. Det er en fleksibel løsning, som sikrer den ansatte hurtigere og korrekt behandling, som gør, at sygeperioden bliver nedsat og at den ansatte hurtigt kan vende tilbage til arbejdslivet igen. 

Det er derfor helt oplagt, at sundhedsforsikring bliver en mere efterspurgt gode blandt de ansatte. I mange virksomheder, er det ikke maskiner, biler og udstyr som er det vigtigste, men de ansatte, og det er derfor vigtigt at kunne tilbyde gode sundhedsordninger til den allervigtigeste ressource, nemlig mennesket. At have gode forsikringer igennem arbejdet, kan være et godt alternativ til at forhandle et lille løntillæg.

Også for selvstændige erhvervsdrivende, kan det være godt at have en sundhedsforsikring. Dette, da selvstændige ofte er helt afhængige af egen arbejdsindsats og det kan derfor være en fordel selv kunne bestemme, hvornår det passer bedst at lade sig operere. Hvis det ikke er noget der haster, så vælger mange at blive behandlet i lavsæsonen.

Læs mere om vore arbejdsgiverforsikring

Pris på forsikring

Start med at indhente et uforpligtende tilbud på forsikring til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer