Så nemt er det at skifte forsikringsselskab

Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til If. Du slipper med andre ord for alt papirarbejdet, det klarer vi for dig.

Det eneste du skal gøre, er at give os din accept om, at vi må opsige dine nuværende forsikringer, når du køber en ny forsikring hos os.


Skift med en måneds varsel

Du kan skifte forsikringsselskab med en måneds varsel til den første i en måned. Det vil sige, at hvis en forsikring opsiges den 25. november, vil du være fri af dit gamle forsikringsselskab den 1. januar. - Tidligere kunne man kun skifte selskab én gang om året ved 'hovedforfaldsdatoen', som er den dato, hvor forsikringen trådte i kraft.


Du får overskydende betaling retur

Hvis du opsiger dine forsikringer før hovedforfald, har du penge til gode i det gamle selskab. Den overskydende forsikringspræmie udbetales automatisk af det gamle forsikringsselskab.


Hvad koster det at skifte med en måneds varsel?

Dit gamle forsikringsselskab trækker et administrationsgebyr, når forsikringen opsiges før hovedforfald. Du kan få oplyst det præcise gebyr hos dit gamle forsikringsselskab.

Se Ifs gebyrer ved opsigelse med en måneds varsel

 • Derfor bør du vælge If

 • Et godt sted at være

  Årets Forsikringsselskab
  I både 2014, 2016 og 2018 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”. Prisen uddeles hvert andet år med undtagelse af 2020.

  Danmarks Bedste Kundeservice 2019
  Prisen blev uddelt af Wilke, der samtidig udnævnte If til Årets Digitale Forsikringsselskab.

 • Har du spørgsmål?

  Vi er klar til at hjælpe dig.
  Ring til os på 70 12 12 12, skriv sikkert til os via Mine sider​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​