Så nemt skifter du Forsikringsselskab

Det er nemmere at skifte forsikringsselskab, end du tror.

Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til If. Du slipper med andre ord for alt papirarbejdet, det klarer vi for dig.

Det eneste du skal gøre, er at give os din accept om, at vi må opsige dine nuværende forsikringer, når du køber en ny forsikring hos os.

Skift med en måneds varsel

Du kan skifte forsikringsselskab med en måneds varsel til den første i en måned. Det vil sige, at hvis en forsikring opsiges den 25. november, vil du være fri af dit gamle forsikringsselskab den 1. januar. - Tidligere kunne man kun skifte selskab én gang om året ved 'hovedforfaldsdatoen', som er den dato, hvor forsikringen trådte i kraft.

Du får overskydende betaling retur

Hvis du opsiger dine forsikringer før hovedforfald, har du penge til gode i det gamle selskab. Den overskydende forsikringspræmie udbetales automatisk af det gamle forsikringsselskab.

Hvad koster det at skifte med en måneds varsel?

Dit gamle forsikringsselskab trækker et administrationsgebyr, når forsikringen opsiges før hovedforfald. Du kan få oplyst det præcise gebyr hos dit gamle forsikringsselskab.

Se Ifs gebyrer ved opsigelse med en måneds varsel

Få rabat når du køber online

Når du køber dine forsikringer i vores webshop, bliver du belønnet i form af rabat på hver enkelt forsikring. Du får fx op til 500 kroner i rabat på bilforsikring, 500 kroner i rabat på din indboforsikring og husforsikring, samt 100 kroner i rabat på din hundeforsikring.

Rabatten gælder det første år af forsikringens løbetid.