Anmeld eneuheld, parkeringsskade eller mindre skade

Her kan du bl.a. anmelde parkeringsskade med ukendt modpart, eneuheld, brand og anden skade, hvor dit køretøj er involveret.

Hvis det drejer sig om mindre skader, vil vi i nogle dele af landet kunne få dig tilbage på vejen i løbet af nogle timer med hjælp fra vores partnere.

Sådan anmelder du

  1. Hav oplysningerne klar (information om vidner, dato, registreringsnummer, uheldsadresse mv.) .
  2. Anmeld din skade her. Se video-guide om hvordan du anmelder din skade. Se video her .
  3. Vi behandler din skadeanmeldelse inden for 24 timer på hverdage og vender tilbage til dig.

Hurtigere reparation af din bil

En ridse i lakken eller mindre buler kan ofte kræve at du skal undvære din bil i længere tid, men som kunde hos If har du en bedre mulighed for reparation af din bil.

Vores værkstedspartner Carbucks har specialiseret sig i at udbedre de mest almindelige typer skader på 2 timer, mens du venter. På et traditionelt værksted tager en skadereparation i gennemsnit 3-5 dage, hvilket giver et naturligt behov for en erstatningsbil i perioden.

Dette behov har Carbucks elimineret, og du slipper derfor bl.a. for at tænke på:

  • Erstatningsbilens størrelse, brændstof type eller gearkasse (manuel vs. automatgear).
  • Kilometer begrænsning, selvrisiko og/eller selvrisiko forsikring.
  • Eventuel parkeringslicens til erstatningsbil.


Carbucks har gentænkt måden at udbedre skader på. De er inspireret af Formel 1, hvor mekanikerne arbejder som et team på din bil. Ligesom på et traditionelt værksted følger de fabrikantens forskrifter, og der ydes 5 års garanti på reparationen.

Carbucks' lokationer er indrettet med venteværelse, eller man kan udnytte tiden til at handle i et af de altid nærliggende indkøbscentre.

De har tilmed åbent i weekenden.

Ønsker du ikke at benytte din forsikring til udbedring af skaden, kan du som If-kunde stadig anvende Carbucks til en fordelagtig pris.

Læs om Carbucks

Værd at vide, når du har haft et uheld med bilen