Anmeld tandskader for både børn og voksne

Anmeld tandskade

Sådan anmelder du

 1. Kontakt egen tandlæge hurtigst muligt
 2. Anmeld tandskaden online til os her
 3. Vi behandler din skadeanmeldelse inden for 24 timer på hverdage og ringer tilbage til dig

Anmeld tandskader online her

Har du eller dit barn været ude for en ulykke, hvor jeres tænder er blevet beskadiget, kan du anmelde skaden her på siden.

For at sikre at du får den rette behandling, er det vigtigt, at du hurtigt bliver undersøgt af en tandlæge, inden du anmelder din tandskade. Er det dit barn, som har skadet sine tænder, skal han eller hun først undersøges hos den kommunale tandpleje.

På din Ulykkesforsikring er der ingen selvrisiko. Hvis din tand/tænder tidligere har været skadet eller er syge, kan vi nedsætte erstatningen efter en konkret vurdering. 

Har ulykken resulteret i både tandskade og personskade?

Du behøver kun udfylde formularen for tandskader, hvis du har været ude for en ulykke, der har resulteret i både tandskade og personskade. Sidst i denne formular vil vi spørge ind til din personskade. 

 • Husk samtykkeerklæringen

  Med dit samtykke kan vi indhente information om din skade hos kilder, som kan dokumentere oplysningerne i journaler, sagsakter mv.

  Husk at skrive, hvad erklæringen vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

  If Skadeforsikring
  Att: Personskade
  Stamholmen 159
  2650 Hvidovre

 • Brug for en fuldmagt?

  Ønsker du, at en anden varetager dine interesser i relation til en skade, skal du udfylde en skriftlig fuldmagt ifølge den gældende lovgivning.

  Husk at skrive, hvad fuldmagten vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

  If Skadeforsikring
  Att: Personskade
  Stamholmen 159
  2650 Hvidovre