DERFOR ER EN INDBOFORSIKRING VIGTIG

Vores indboforsikring har skiftet navn fra "Familieforsikring" til "Indboforsikring"

Det er altid vigtigt at have forsikringer, især hvis du fx ejer en bil, motorcykel, knallert eller hund – her er det nemlig lovpligtigt at have mindst en ansvarsforsikring. Der er dog også andre forsikringer, som er mindst lige så vigtige, også selvom de ikke lovpligtige – her tænker vi især på familieforsikringer.

Med en familieforsikring sikrer du din families ve og vel, og sørger for, at uforudsete problemer og udgifter i hjemmet ikke går ud over jeres familieliv.​


Hvad er en familieforsikring?

En familieforsikring er et andet ord for indboforsikring, og er altså en forsikring, der dækker din husstand og families ting. Selvom navnet ”familieforsikring” kan lede tanken hen på personforsikringer, fx ulykkes- eller sygeforsikringer til hele familien, er det i virkeligheden familiens ting der dækkes.

Med vores indboforsikring får du bl.a. dækket skader på din ting som følge af brand, storm, skybrud, vandskader, tyveri eller hærværk, og derudover dækker vi altid retshjælp, så du altid kan få bistand, hvis du kommer ud for en uenighed, som skal afgøres ved retten.

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Sikr familien med en indboforsikring

Selvom det ikke er lovpligtigt at have en indboforsikring, er det stadig en rigtig god idé. Hvis fx din eller dit barns cykel bliver stjålet, kan du nemt få hjælp til at købe en ny, eller hvis dine møbler bliver skadet pga. af brand eller storm, får du ligeledes disse erstattet. Du slipper altså for at stå med en stor regning, oveni en i forvejen ubehagelig situation.

En indboforsikring er ikke bare en forsikring af dine ejendele, det er også i høj grad en forsikring af din familie og jeres hverdag.

Læs mere om vores indboforsikring


Fra familieforsikring til indboforsikring

Indtil den 11. oktober 2015 kaldte vi vores indboforsikring for ”familieforsikring”, men da vi alligevel ønskede at opdatere forsikringen og dens dækninger, valgte vi at omdøbe den til ”indboforsikring” – bl.a. for at undgå forvirringen omkring hvorvidt det er en person- eller indboforsikring.

Du får stadig en forsikring, som sikrer familiens ting, ligesom du gjorde med vores familieforsikring. Forsikringen har blot fået et nyt navn, nogle nye dækninger og nye vilkår – alt sammen for at gøre det nemmere for dig at få den mest optimale og gennemskuelige forsikring.

Hvor du med familieforsikringen kunne vælge mellem 2 dækninger og 5 tilvalgsdækninger, har du nu hele 4 dækninger og 5 tilvalgsdækninger at vælge imellem. Vi har desuden tilpasset vores Super-dækninger således, at du er sikret på bedst mulig måde, ligegyldigt om du bor i hus eller lejlighed.


Har du en indbo- eller familieforsikring?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har en indbo- eller familieforsikring hos os, kan du nemt tjekke det i dine vilkår på denne side: Hent dine vilkår​

Senest opdateret den 2. marts 2016.

3 fordele ved indboforsikringen

  • Udvidet sikkerhed
    Øger din sikkerhed, fx dækkes tricktyveri og omkodning af låse.​​

  • IT-udstyr udlånt af skolen
    Hvis du har en Indbo Plus hos os, hjælper vi dig med dækning af disse ting.​​

  • Én gennemgående selvrisiko
    Vi har, med meget få undtagelser, én valgfri gennemgående selvrisiko på de fleste dækninger.​​​​​​​​

Få rabat på din forsikring

Som kunde hos os, får du fordelagtige tilbud på If Smartalarm - leveret af G4S og Lindrucker vindueslåse - og samtidig får du rabat på din indboforsikring!

If Smartalarm - leveret af G4S
Du får 10 % rabat på din forsikring med en alarm. Læs mere If Smartalarm - leveret af G4S.

Lindrucker vindueslåse
Du får 10 % rabat på din forsikring med vindueslåse. Læs mere og bestil Lindrucker-produkter med 10 % - skriv blot "If" i rabatfeltet. 

Få hele 20 % rabat på din forsikring, hvis du har både vindueslåse og en alarm.