SÅDAN FINDER DU EN BILLIG FORSIKRING

Leder du efter en ny forsikring?

Vi danskere er meget prisbevidste, og vi vil meget gerne have produkter af høj kvalitet, som samtidig er så billige som muligt. Det gælder både, når vi køber mælk og kød i supermarkedet, men også når vi køber større ting som biler, huse, rejser og forsikringer – jo billigere, jo bedre.


Sådan får du den billigste forsikring

Der er forskellige måder, hvorpå du kan finde en god, men samtidig billig forsikring hos os:

  • Vær opmærksom på dit behov og vær præcis i din bestilling
  • Få rabat på alle dine forsikringer hos os med If Fordelsprogram

Sådan får du de billigste forsikringer!


Få den billigste forsikring med en præcis bestilling

Den nemmeste måde at få en billig forsikring på, er ved at være meget præcis ift. hvilke behov og ønsker du har til din forsikring – på denne måde betaler du kun for, hvad du har brug for, og risikerer ikke at blive overforsikret.

På den anden side skal du ikke ukritisk vælge den billigste forsikring, da du så risikerer at være underforsikret – vær derfor meget præcis, når du vælger forsikring.

Eksempel: Find billig bilforsikring
Hvis du fx ønsker at købe en billig bilforsikring, skal du være præcis, når du angiver, hvor meget du kører om året. Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i, hvor langt du kørte sidste år, og så vurdere, om det fortsat er dækkende – typisk giver flytning og jobskifte de største ændringer.

Hvis du sætter kilometerantallet højere, end det er i virkeligheden, får du en dyrere forsikring end nødvendigt, og hvis du sætter den for lavt, risikerer du, at du ikke får fuld erstatning. Jo mere præcis du er i bestillingsprocessen, jo større er chancen for, at du får den billigste forsikring for dig.

Beregn din pris på Bilforsikring

Eksempel: Find billig indboforsikring
Du kan også risikere at få en dyrere indboforsikring, hvis ikke du er opmærksom på, hvad du ejer. Her skal du nemlig specificere din samlede indbosum, hvilket indeholder samtlige ting du ejer, og hvilken værdi de har i alt.

Hvis du fx har indbo for ca. 200.000 kroner, skal du ikke forsikres for 1 mio. kroner. Du får altså en billigere forsikring, jo mere præcis du er, når du bestiller forsikringen. På den anden side skal du ikke notere en for lav indbosum, da du så risikerer underforsikring – og det kan blive dyrt i længden.

Beregn din pris på Indboforsikring

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Branchens Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for Pension og Finans i 2017.

Få rabat og andre goder med If Fordelsprogram

If Fordelsprogram giver fast rabat fra første forsikringskøb og flere fordele, jo flere forsikringer du samler hos os.
Derudover får du en selvrisikoopsparing, som sænker din selvrisiko for hvert skadesfrit år.

Alt efter hvilke forsikringer du køber hos os, kan du få 10-15 % rabat på alle dine forsikringer hos os samt mellem 100 og 500 kroner indsat på en særlig selvrisikoopsparing hvert eneste skadesfrit år.

Læs mere om If Fordelsprogram

Senest opdateret den 5. februar 2017.