Sådan finder du en billig forsikring

Leder du efter en ny og billig forsikring?

Vi danskere er meget prisbevidste. Vi vil gerne have produkter af høj kvalitet, som samtidig er så billige som muligt. Det gælder både når vi handler ind i supermarkedet, men også når vi køber større ting som biler, huse, rejser og forsikringer – jo billigere, jo bedre.

I denne artikel giver vi dig vores bedste råd til at finde en billig forsikring.


Sådan får du den billigste forsikring

Ved hjælp af 2 simple trin kan du finde en god, men samtidig billig forsikring hos os:

  • Vær opmærksom på dit behov og vær præcis i din bestilling
  • Få rabat på alle dine forsikringer hos os med If Fordelsprogram.

Sådan får du de billigste forsikringer!


Få den billigste forsikring med en præcis bestilling

Den nemmeste måde at få en billig forsikring på, er ved at være meget præcis ift. hvilke behov og ønsker du har til din forsikring. På denne måde betaler du kun for, hvad du har brug for, og risikerer ikke at blive overforsikret.

På den anden side skal du ikke ukritisk vælge den billigste forsikring, da du så risikerer at være underforsikret – vær derfor meget præcis, når du vælger forsikring.

På mange forsikringer vælger du selv selvrisikoen. Jo højere selvrisiko du vælger, jo billigere forsikring får du.

Du skal bare være opmærksom på, at du til enhver tid skal være klar til at betale selvrisikoen – skader sker som oftest meget pludseligt, og du vil ikke have tid til at spare sammen til at betale selvrisikoen, fx hvis dit hus brænder eller din kælder er fyldt med regnvand.

Hvor billig din forsikring er, afhænger altså meget af din økonomi og risikovillighed.


Eksempel 1: Find en billig forsikring til din bil

Ønsker du fx at købe en billig bilforsikring, skal du være præcis, når du angiver, hvor meget du kører om året.
Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i, hvor langt du kørte sidste år, og så vurdere, om det fortsat er dækkende – typisk giver flytning og jobskifte de største ændringer.

Sætter du kilometerantallet højere, end det er i virkeligheden, får du en dyrere forsikring end nødvendigt. Sætter du det i stedet for lavt, risikerer du, at du ikke får fuld erstatning ved skader.

Jo mere præcis du er i bestillingsprocessen, jo større er chancen for, at du får den billigste forsikring for dig.

Køb en billig bilforsikring her


Eksempel 2: Find en billig forsikring til dine ejendele

Find billige forsikringer her og få ro i sindet.

For at få en billig forsikring til dine ejendele skal du være ekstra opmærksom, idet du køber indboforsikringen.

Du kan nemlig risikere at få en dyrere indboforsikring, hvis ikke du er opmærksom på, hvad og hvor meget du ejer. Her skal du nemlig specificere din samlede indbosum, hvilket indeholder samtlige ting du ejer, og hvilken værdi de har i alt.

Har du fx ejendele og indbo for ca. 600.000 kroner, behøver du ikke en forsikringssum på 1 mio. kroner. Du får altså en billigere forsikring, jo mere præcis du er, når du bestiller forsikringen.

På den anden side skal du ikke notere en for lav indbosum, da du så risikerer underforsikring – og det kan blive dyrt i længden, også selvom du i købsøjeblikket får en billig forsikring.

Køb en billig indboforsikring her


Få billige forsikringer og andre fordele med If Fordelsprogram

If Fordelsprogram giver dig billige forsikringer og flere fordele, jo flere forsikringer du samler hos os. Faktisk får du rabat allerede fra din første forsikring, hvis du køber en bil-, hus- eller indboforsikring. Og køber du flere forsikringer, bliver alle dine forsikringer billigere!

Læs mere om If Fordelsprogram

Artiklen fortsætter nedenfor

Få gode og billige forsikringer her.

Giver en billig forsikring lige så god dækning som en dyr?

Som med de fleste andre ting hænger pris og kvalitet sammen, når man snakker om billige forsikringer. Jo flere dækninger du vælger, jo dyrere er forsikringen, og jo mere basal den er, jo billigere forsikring får du.

Hvor billig din forsikring er, afhænger altså primært at dig selv. Er du villig og klar til at betale en høj selvrisiko, hvis nu du får en skade? Og er du klar til at analysere dine egne forsikringsbehov, så du får lige præcis de dækninger, som du har brug for?

Sætter du tid af til at undersøge dine egne behov til forsikringer og laver du fx en lille selvrisiko-opsparing, kan du nemt få en billigere forsikring.

Er du i tvivl om, hvilke forsikringer og dækninger du har brug for? Så kontakt os eller bestil et forsikringstjek. Så sørger vi sammen for, at du er korrekt forsikret.

Køb billig forsikring online nu

Du kan til enhver tid beregne prisen på dine forsikringer i vores webshop, og se, hvordan de bliver billigere eller dyrere, alt efter hvilke dækninger og tilvalg, du vælger.


Find en billig forsikring nu

Du kan sagtens starte med at beregne én af ovenstående forsikringer, for senere at tilføje en eller flere andre – du vælger selv, hvor mange billigere forsikringer du ønsker!

Senest opdateret den 3. august 2018.

Undersøg jeres forsikringsbehov, før I køber billige forsikringer.