FIND EN BILLIG FORSIKRING TIL UNGE

Har du styr på dine forsikringer? Ellers kan du få det her.

Eftersom unge mennesker sjældent har så mange penge, er det ikke så underligt, at de ønsker at finde så billige forsikringer som muligt. Det er dog ikke altid lige nemt at finde billige forsikringer, især hvis man er ung og gerne vil have en bilforsikring, eller man bor i en af de større byer, fx København eller Aarhus. Heldigvis er der flere muligheder for at finde en billig forsikring til unge.


Få en billig forsikring til unge vha. research

Det kan blive rigtig dyrt bare at købe den første forsikring, man falder over. For at finde en billig forsikring til unge, skal du nemlig kortlægge dine egne behov og ønsker til en forsikring, så du ved præcis, hvad du leder efter, og hvad du vil være dækket for.

Hvis du fx skal have en indboforsikring til unge, nytter det ikke noget, at du noterer en indbosum på over 1 mio. kroner, hvis du kun ejer ting for 100.000-200.000 kroner. På denne måde betaler du for meget for din forsikring, da du er dækket for mere, end du har behov for. På den anden side skal du heller ikke underforsikre dig og vælge en lavere indbosum end den rigtige, da det kan blive dyrt i sidste ende, hvis du oplever skader.

Noget af det vigtigste ved en indboforsikring til unge er også den private ansvarsforsikring, der blandt andet dækker dit ansvar, hvis du er så uheldig, at du kommer til at ødelægge en andens ting eller skade en anden person.

For unge gælder det desuden ofte om at forsikre cyklen og elektronik såsom computere og telefoner bedst muligt, men det er ikke alle forsikringer, der automatisk inkluderer disse typer dækning. Du skal derfor sørge for at læse, hvad den enkelte forsikring dækker, og ellers hvorvidt du kan tilkøbe den ønskede dækning.

Læs om vores Indboforsikring her

Du kan desuden hurtigt og let beregne din pris på Indboforsikring her

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Branchens Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for Pension og Finans i 2017.

Få rabat og unikke fordele med If Fordelsprogram

If Fordelsprogram giver fast rabat fra første forsikringskøb og flere fordele, jo flere forsikringer du samler hos os.
Derudover får du en selvrisikoopsparing, som sænker din selvrisiko for hvert skadesfrit år.

If Fordelsprogram er delt op i 3 niveauer med hver sine rabatter og fordele. Hvilket niveau du ønsker at placeres i, afhænger af, hvilke og hvor mange forsikringer du køber hos os.

Sådan kan du få 10-15 % rabat på alle dine forsikringer hos os samt mellem 100 og 500 kroner indsat på en særlig selvrisikoopsparing hvert eneste skadesfrit år.

Derudover kan du med If Fordelsprogram bl.a. modtage årlig forsikringsservice, hvilket betyder, at du en gang om året bliver ringet op af en forsikringsrådgiver, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer.

Læs mere om If Fordelsprogram

Mange forhindringer ift. forsikringer til unge

Det kan være rigtig svært at finde billige forsikringer til unge, især hvis du skal have en forsikring til din bil. Rent statistisk er der flest unge mennesker indblandet i bilulykker i Danmark, hvilket gør risikoen for uheld større, hvis man som forsikringsselskab forsikrer en 20-årig fremfor fx en 30-årig.

Derudover bor unge mennesker ofte i de større byer, hvilket gør forsikringen dyrere pga. den forhøjede risiko for skader som tyveri og hærværk – både i forhold til bilforsikringer og indboforsikringer til unge. Det kræver altså lidt research og rabataftaler, for at kunne finde en billig forsikring til unge. ​

Senest opdateret den 29. juli 2015.