Ole, 66 år, møbelsnedker

Ole har en baggrund som marketingchef og administrerende direktør i forskellige selskaber. I dag arbejder han bl.a. som professionelt bestyrelsesmedlem. Drømmen er at lære møbelsnedkeri. At blive ældre handler mest om frihed.

"Det er en frihed at kunne sige nej, når man synes, at noget ikke er sjovt, og også en frihed at kunne fokusere på noget, man finder interessant. For at være helt fri og turde drømme, skal man have et stærkt selvværd.

Man skal vide, hvem man er, ikke bare hvem man er i en bestemt sammenhæng med en bestemt titel. De af mine venner, som er mest lykkelige og harmoniske, er netop dem, der har givet slip på konventionerne og facaden.

Jeg har ingen direkte plan for, hvornår jeg skal holde op med at arbejde helt, men vælger lige nu de opgaver, der virker interessante. Eksempelvis arbejder jeg lige nu med et italiensk varemærke og rejser derfor tit og ofte til Milano. Det er utroligt spændende.

Som modvægt til jobbet har jeg altid snedkereret og bygget hus om. Møbelsnedkeriet er en drøm, jeg har haft længe, men nu skal der gøres noget ved det. Jeg og en gruppe venner er i færd med at kontakte en møbelsnedker for at få undervisning.

Jeg vil lære at snedkerere et flot møbel, enten et bord eller et skab med fine detaljer. Det er ikke svært at blive ældre. Tværtimod. Det bliver bare bedre."

Mød møbelsnedkeren Ole.

Har du de rette forsikringer som nybegynder?

Der er mange ting at holde styr på som nybegynder, og forsikringer er næppe den sjoveste del at bruge tid på.

Dog kan det blive rigtig dyrt at springe denne del over. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at sikre, at du er godt dækket, uanset om du fortsat arbejder, er pensionist eller udlever din nybegynderdrøm.

Bestil forsikringstjek - så sikrer vi sammen, at du er ordentligt forsikret.

Du er også velkommen til selv at købe dine forsikringer online i vores webshop.