Sammenlign forsikringer

Det kan være svært at sammenligne og finde rundt i forsikringsverdenens forsikringer, priser, krav og dækninger. En forklaring på dette kan være, at livet ændrer og udvikler sig, og at vi ikke alle sammen er ens, hvad angår livssyn, interesser og behov.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at sammenligne vores forsikringer, så du nemmere kan finde netop dén forsikring, som passer dig.

Få overblikket med en forsikringssammenligning

I denne artikel vil du få et overordnet overblik over vores forsikringers forskellige dækninger. Undervejs sammenlignes forsikringerne, og du vil blive guidet til, hvordan du får den - for dig - bedste forsikring ved at sammenligne forsikringerne med dine behov.

Let og sammenligneligt

Priserne på vores forsikringer afhænger hovedsageligt af 2 overordnede faktorer:

 • Grundlæggende information om dig
 • Dine behov og ønsker til forsikringerne

Når du indtaster disse forhold i vores webshop, kan du justere din selvrisiko samt andre personlige ønsker. Ofte tilbyder vi 3-5 forskellige dækninger inden for den overordnede forsikring. Disse dækninger sammenlignes med hinanden på indhold og pris, for at du nemmest kan sammenligne forsikringerne med dine behov.

Artiklen fortsættes nedenfor

Hvilke forsikringer ønsker du at sammenligne?

Sammenlign forsikringer til bil

Hvis du ønsker at sammenligne forsikringer til din bil, indtaster du blot din nummerplade og basale oplysninger om dig og din bil i vores webshop. Herefter har du bl.a. mulighed for at angive, hvor langt du kører i din bil om året.

Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser og indhold på vores 6 forsikringer til bil. Så betaler du ikke for mere, end du har brug for: 

 • Ansvarsforsikring
  Til dig, som ønsker minimal, men lovpligtig forsikring.
 • Delkaskoforsikring
  Til dig, som ønsker lidt mere end en ren ansvarsforsikring.
 • Kaskoforsikring
  Til dig, som ønsker den klassiske og omfattende forsikring.
 • Leasing Super
  Til dig, som leaser og ønsker en ekstra omfattende og specialiseret forsikring.
 • Bil Super
  Til dig, som ønsker en komplet og helt suveræn forsikring med dækning af totalskade og meget mere.

Ved at sammenligne forsikringernes indhold, kan du klargøre, hvilken forsikring der giver dig den bedste og mest omtale dækning.

Ligeledes kan du sammenligne forsikringernes priser, sammenligne forsikringerne med dine behov og vælge den bilforsikring, der giver mest mening for dig.

Sammenlign forsikringer til bil og beregn din pris her

Sammenlign forsikringer til indbo

For at sammenligne forsikring til indbo, indtaster du blot basale oplysninger om dig og din bopæl i vores webshop. Herefter kan du bl.a. justere værdien på husstandens ejendele og cykler.

Ved at beregne priser og sammenligne vores forsikringer til indbo, kan du finde den forsikring, der dækker dine behov bedst.

 • Indbo
  Til dig, som ønsker basal, men omfattende dækning samt bl.a. retshjælp og ID-sikring.
 • Indbo Plus
  Til dig, som ønsker en ekstra omfattende forsikring med bl.a. dækning ved hærværk og kortslutninger samt funktionsfejl på elektronik og hvidevarer.
 • Indbo Super
  Til dig, som ønsker yderligere dækning tilpasset hus eller lejlighed.

Derudover tilbyder vi tilvalgsdækningen Indbo Unik. Indbo Unik er til dig med særlige genstande, som har stor værdi for dig, som fx samlinger, værdifulde instrumenter mv. Kontakt os, hvis du vil høre mere om denne tilvalgsdækning.

Beregn pris og sammenlign forsikringer til indbo, så får du en dækning og en pris, der er tilpasset dig og dine behov.

Sammenlign forsikringer til dig selv og dine nærmeste

Hvis du eller én du holder af, kommer ud for en ulykke, kan det have både helbredsmæssige, psykologiske, erhvervsmæssige og økonomiske konsekvenser for dig og dine nærmeste. 

Vi har ulykkesforsikringer specielt tilpasset til voksne og børn, og du kan sammenligne forsikringerne, samt beregne prisen på dem i vores webshop, for derefter at sammenligne forsikringerne og priserne med dine behov.

Nedenfor sammenlignes ulykkesforsikringer til voksne og deres forskellige dækningsgrader:

 • Ulykke
  Til dig, som ønsker en god forsikring med dækning af det meste, hvis du kommer ud for en ulykke.
 • Voksen
  Til dig, som udover ulykker, også vil dækkes ved varige mén som følge af visse sygdomme og økonomisk førstehjælp ved visse diagnoser.
 • Voksen Super
  Til dig, som desuden ønsker dækning ved varig nedsættelse af erhvervsevnen som følge af ulykke og visse sygdomme.

Sammenlign forsikringerne og beregn pris her, så du er sikret den dækning, der passer til dig.

Sammenlign forsikringer til hus

Du gør sandsynligvis en af de største investeringer i dit liv, når du køber et hus. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dit hus bedst muligt, hvilket du kan, ved at indtaste oplysninger om dig og dit hus i vores webshop.

Du kan sammenligne disse forsikringer til hus med dine behov og dermed få den mest optimale dækning:

 • Hus
  Til dig, som ønsker en basal, men omfattende og god forsikring til dit hus. Dækker bl.a. brand- og stormskade samt brud på glas og kumme.
 • Hus Plus
  Til dig, som ønsker yderligere dækninger i form af bl.a. skade på stikledninger og kosmetiske forskelle.
 • Hus Super
  Til dig, som ønsker en ekstra god forsikring, som fx omfatter dækning af skadedyrsbekæmpelse, funktionsfejl på installationer, samt skade lavet af visse gnavere.

Sammenlign forsikringer og beregn pris her

Sammenlign forsikring til rejser

Eftersom det gule og blå sygesikringskort langt fra dækker alt på din rejse, er det en god idé at have en privat rejseforsikring. Med et par klik kan du sammenligne vores forsikringer i vores webshop og vælge mellem disse dækninger:

 • Rejse
  Til dig, som ønsker dækning af bl.a. syge- og hjemtransport, tilkaldelse, overfald, eftersøgning og redning.
 • Rejse Plus
  Til dig, som ønsker en mere omfattende rejseforsikring som bl.a. inkluderer afbestilling, erstatningsrejse samt transport- og bagageforsinkelse.
 • Rejse Super
  Til dig, som ønsker en omfattende og sublim dækning i form af bl.a. konkursdækning. Derudover dækker Rejse Super udvalgt farlig sport.

Sammenlign forsikring til rejse og beregn pris her

Denne artikel er til for at klæde dig på til at sammenligne forsikringerne med hinanden, for derefter at sammenligne forsikringerne med dine behov. Dette skal gøre det lettere at købe forsikringer, der passer til dig!

Senest opdateret den 3. maj 2017.