Personforsikring


Vi træffer automatiske afgørelser ifm. dit online køb og udfører opsøgende telefonopkald for at garantere kvaliteten. Læs mere i vores Håndtering af personoplysninger

Få op til 15 % rabat NU!
 1. Privat
 2. Forsikringer
 3. Personforsikring

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at forsikre din bil, dit hus og din hund, men har du også husket at forsikre dig selv og din familie?

Det er vigtigt at forsikre dig selv og dine nærmeste, i tilfælde af I kommer ud for en ulykke, bliver alvorligt syge eller én af jer dør. Med personforsikringerne i orden, kan I få ro til at fokusere på, hvad der er vigtigst, hvis katastrofen rammer – jeres familie.

Personforsikringer UNGE / SINGLER Familier 60+
​Ulykkes- og sygdomsforsikring til voksne

Ulykkesforsikringen dækker dig ved ulykker, og du kan købe den, ligegyldigt hvor gammel du er.

Vores voksenforsikring dækker både ulykke og sygdom, og kan købes, når du er 16-49 år.

Læs mere om ulykkes- og voksenforsikringer​​​​

Ulykkes- og sygdomsforsikring til børn

Du skal selv sørge for at forsikre dine børn, og det gør du bedst ved at købe en forsikring, som dækker ved både ulykke og sygdom.

Du kan også vælge en børneulykkesforsikring, hvis du hellere vil det - denne kan du få, fra barnet bliver født.

Læs mere om børne- og børneulykkesforsikringer​​

Livsforsikring

Livsforsikringen udbetaler erstatning til dine efterladte, hvis du skulle gå bort. Dette er især en god personforsikring at have, hvis du har børn eller deler boliggæld med en partner.

Livsforsikringen kan købes, når du er 18-49 år.

Læs mere om livsforsikring

PERSONFORSIKRINGER SKABER TRYGHED FOR DIG SELV OG DINE NÆRMESTE

Forsikringer, som udbetaler et engangsbeløb i tilfælde af ulykke, varigt mén og død, samles under termen "personforsikringer".

Nogle personforsikringer dækker hele tiden, mens andre kun dækker i enten fritiden eller arbejdstiden. Det er vigtigt at have overblik over dette, og sikre sig, at man er dækket ordentligt, hele tiden.

 • Med en ulykkesforsikring sørger du for, at I får hjælp til behandling og genoptræning, hvis du selv, dit barn eller din partner kommer ud for en ulykke.
 • Med en voksen- eller børneforsikring sikrer du, at I får økonomisk hjælp og aflastning, hvis du eller én i familien bliver alvorligt syg.
 • Med en livsforsikring sørger du for, at din familie kan beholde jeres hjem og nuværende levestandard, hvis du eller din partner går bort.


FORSKELLIGE LIVSFASER FØRER TIL FORSKELLIGE BEHOV

Hvilke personforsikringer du bør have, afhænger især af din livssituation.

Behovet for personforsikringer varierer gennem hele livet, og det når sit højdepunkt, bl.a. når du bliver forælder eller stifter gæld ved køb af bolig.

Læs mere om, hvordan de forskellige livsfaser påvirker dine behov for forsikringer, og hvilke forsikringer netop du bør have.


FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DE RETTE PERSONFORSIKRINGER

Du er altid velkommen til online at beregne pris og dækninger på vores personforsikringer:

Er du i tvivl om noget, står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan enten selv kontakte os, eller du kan bestille et forsikringstjek – så sikrer vi sammen, at du og dine nærmeste er korrekt dækkede.


DERFOR HAR DU BEHOV FOR PERSONFORSIKRINGER

Er du blandt dem, som tror, at du ikke behøver en personforsikring, fordi det offentlige tager hånd om dig, uanset hvad?

Det er rigtig nok, at det offentlige giver os alle et grundlæggende sikkerhedsnet, men det er ikke altid nok til, at I kan opretholde jeres levestandard, hvis du eller din familie skulle blive ramt af alvorlig sygdom, ulykke eller død.

Med private personforsikringer får du en tryggere økonomi, du kan tilbagebetale gæld og du kan betale for behandling og hjælp, som du ikke får dækket af det offentlige.

Er du i tvivl om, hvordan du er dækket via din pension og arbejde? Så kan du få et overblik på pensionsinfo.dk.Offentlige ordninger

Du er automatisk dækket af det offentlige velfærdssystem i Danmark, hvilket er en god grunddækning og en stor hjælp for mange.

Her får du hjælp, fx hvis du er arbejdsløs, hvis du er førtidspensionist, hvis du er på barsel eller hvis du er syg.

Der er dog grænser for, hvad det offentlige kan gøre for dig og din familie, og du vil derfor altid være bedre dækket ved sygdom, ulykke og død, når du har en privat personforsikring.

Forsikringer via arbejdet

Alle danske arbejdspladser er forpligtede til at forsikre deres medarbejdere gennem Arbejdsskadeforsikringen. Men derudover varierer eventuelle ekstra personforsikringer fra virksomhed til virksomhed.

Selvom man har forsikringer gennem sin arbejdsplads, har de fleste behov for at supplere med andre privatforsikringer. Dette kan fx skyldes, at arbejdspladsens forsikringer har en begrænset dækning, begrænset dækningsperiode eller fordi erstatningssummerne er for lave.

Ikke alle ved, præcis hvilke personforsikringer de har gennem deres arbejde, derfor har vi udformet en tjekliste, som kan være nyttig:

 • Hvilke forsikringer har jeg gennem arbejdet?
  • ​Har jeg en ulykkesforsikring gennem arbejdet?
   • ​Er det en fritids- eller en heltidsdækning?
   • Hvor stor er erstatningssummen?
  • ​​​Har jeg en livsforsikring?
   • Hvad dækker min livsforsikring og hvor stor er udbetalingen?
  • ​​​Bliver jeg dækket ved sygdom?
 • Omfatter forsikringerne andre end mig, for eksempel ægtefælle eller barn?
 • Hvilke behandlingsudgifter dækker disse forsikringer?​

Når du har fundet svaret på disse spørgsmål, vil du nemmere kunne finde ud af hvilke private personforsikringer, du bør have.

Private personforsikringer

Private personforsikringer er et vigtigt supplement til det offentlige velfærdssystem og de personforsikringer, du eventuelt har via din arbejdsgiver.

Med dine egne personforsikringer sikrer du dig selv en ekstra tryghed i hverdagen, hvis du selv eller én i din familie bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke.

Med en eventuel erstatning fra dine private personforsikringer, får du samtidig ro til at fokusere på det vigtige i dit liv, fremfor at bekymre dig om økonomien.

Private personforsikringer er især vigtige, hvis du ikke har forsikringer via din arbejdsgiver, som gælder i fritiden.

Du kan til enhver tid beregne pris og dækninger på vores forskellige personforsikringer i vores webshop:

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille et forsikringstjek – så sikrer vi sammen, at du og dine nærmeste er korrekt dækkede.

LÆS MERE OM VORES PERSONFORSIKRINGER

Få op til 15 % fordelsrabat
 1. Privat
 2. Forsikringer
 3. Personforsikring