Gå til menu Gå til indhold

Personforsikring

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at forsikre din bil, dit hus og din hund, men har du også husket at forsikre dig selv og din familie?


Vi træffer automatiske afgørelser ifm. dit online køb og udfører opsøgende telefonopkald for at garantere kvaliteten. Læs mere i vores Håndtering af personoplysninger

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at forsikre din bil, dit hus og din hund, men har du også husket at forsikre dig selv og din familie?


Det er vigtigt at forsikre dig selv og dine nærmeste, i tilfælde af I kommer ud for en ulykke, bliver alvorligt syge eller én af jer dør. Med personforsikringerne i orden, kan I få ro til at fokusere på, hvad der er vigtigst, hvis katastrofen rammer – jeres familie.

Personforsikringer Unge / Singler Familier 60+
Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Ikke inkluderet Inkluderet Ikke inkluderet
Ikke inkluderet Inkluderet Ikke inkluderet

Personforsikringer skaber tryghed for dig og dine nærmeste

Forsikringer, som udbetaler et engangsbeløb i tilfælde af ulykke, varigt mén og død, samles under termen "personforsikringer".

Nogle personforsikringer dækker hele tiden, mens andre kun dækker i enten fritiden eller arbejdstiden. Det er vigtigt at have overblik over dette, og sikre sig, at man er dækket ordentligt, hele tiden.

  • Med en ulykkesforsikring sørger du for, at I får hjælp til behandling og genoptræning, hvis du selv, dit barn eller din partner kommer ud for en ulykke.
  • Med en voksen- eller børneforsikring sikrer du, at I får økonomisk hjælp og aflastning, hvis du eller én i familien bliver alvorligt syg.
  • Med en livsforsikring sørger du for, at din familie kan beholde jeres hjem og nuværende levestandard, hvis du eller din partner går bort.


Forskellige livsfaser fører til forskellige behov

Hvilke personforsikringer du bør have, afhænger især af din livssituation.

Behovet for personforsikringer varierer gennem hele livet, og det når sit højdepunkt, bl.a. når du bliver forælder eller stifter gæld ved køb af bolig.

Læs mere om, hvordan de forskellige livsfaser påvirker dine behov for forsikringer, og hvilke forsikringer netop du bør have.


Få hjælp til at finde de rette personforsikringer

Du er altid velkommen til online at beregne pris og dækninger på vores personforsikringer:

Er du i tvivl om noget, står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan enten selv kontakte os, eller du kan bestille et forsikringstjek – så sikrer vi sammen, at du og dine nærmeste er korrekt dækkede.


Derfor har du behov for personforsikringer

Er du blandt dem, som tror, at du ikke behøver en personforsikring, fordi det offentlige tager hånd om dig, uanset hvad?

Det er rigtig nok, at det offentlige giver os alle et grundlæggende sikkerhedsnet, men det er ikke altid nok til, at I kan opretholde jeres levestandard, hvis du eller din familie skulle blive ramt af alvorlig sygdom, ulykke eller død.

Med private personforsikringer får du en tryggere økonomi, du kan tilbagebetale gæld og du kan betale for behandling og hjælp, som du ikke får dækket af det offentlige.

Er du i tvivl om, hvordan du er dækket via din pension og arbejde? Så kan du få et overblik på pensionsinfo.dk.

Læs mere om vores personforsikringer

Få op til 15 % fordelsrabat