Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelses- og forsikringslovgivning (GDPR). Yderligere information om behandling af personoplysninger findes i vores persondatapolitik

 1. Personforsikring

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at forsikre din bil, dit hus og din hund, men har du også husket at forsikre dig selv og din familie?

Personforsikringer Ungdom / Single Familie Senior
​Ulykkes- og sygdomsforsikring til voksne

​​Vores voksenforsikring dækker både ulykke og sygdom, og kan købes fra du er 16-49 år - ulykkesforsikringen kan du altid få, lige gyldigt hvor gammel du er.

Forsikringens relevans afhænger af dine øvrige forsikringer, fx gennem dit arbejde.

Læs mere om ulykkes- og voksenforsikringer​​​​

Ulykkes- og sygdomsforsikring til børn

Du skal selv sørge for at forsikre dine børn, og det gør du bedst med en børneforsikring, som dækker både​ ulykke og sygdom.

Du kan også vælge en ren børneulykkesforsikring, hvis du hellere vil det - denne kan du få, fra barnet bliver født, hvorimod børneforsikringen kan købes fra barnet er 3 måneder.​

Læs mere om børne- og børneulykkesforsikringer​​

Livsforsikring

Livsforsikringen udbetaler erstatning til dine efterladte, hvis du skulle gå bort - dette er især en god person​forsikring at have, hvis du har børn eller boliggæld.

Livsforsikringen kan købes fra 18-49 år.​​

Læs mere om livsforsikring

​​PERSONFORSIKRINGER SKABER TRYGHED FOR DIG SELV OG DINE NÆRMESTE

 • Med en ulykkesforsikring sørger du for, at I får hjælp til behandling og genoptræning, hvis du selv, dit barn eller din partner kommer ud for en ulykke.

 • Med en voksen- eller børneforsikring sikrer du, at I får økonomisk hjælp og aflastning, hvis du eller en i familien bliver alvorligt syg.

 • Med en livsforsikring sørger du for, at din familie kan beholde jeres hjem, hvis du eller din partner går bort.


FORSKELLIGE LIVSFASER FØRER TIL FORSKELLIGE BEHOV

Hvilke personforsikringer du bør have, afhænger især af din livssituation. Behovet for personforsikringer varierer gennem hele livet, og det når sit højdepunkt, bl.a. når du bliver forælder eller stifter gæld ved køb af bolig.

Læs mere om hvordan de forskellige livsfaser påvirker dine behov for forsikringer. 


DERFOR HAR DU BEHOV FOR PERSONFORSIKRINGER

Er du blandt dem, som tror, at du ikke behøver en personforsikring, fordi det offentlige tager hånd om dig, uanset hvad?

Det er rigtig nok, at det offentlige giver os alle et grundlæggende sikkerhedsnet, men det er ikke altid nok til, at I kan opretholde jeres levestandard, hvis du eller din familie skulle blive ramt af alvorlig sygdom, ulykke eller død.

Med private personforsikringer får du en tryggere økonomi, du kan tilbagebetale gæld og du kan betale for behandling og hjælp, som du ikke får dækket af det offentlige.

Er du i tvivl om hvordan du er dækket via din pension og arbejde? Så kan du få en oversigt pensionsinfo.dk.Offentlige ordninger

Vi har et godt velfærdssystem i Danmark, som bl.a. giver dig adgang til lægebehandling og økonomisk hjælp, hvis du ikke længere kan arbejde.

Du er automatisk dækket af det offentlige velfærdssystem i Danmark, hvilket er en god grunddækning og en stor hjælp for mange. Her får du hjælp, fx hvis du er arbejdsløs, hvis du er førtidspensionist, hvis du er på barsel eller hvis du er syg.

Der er dog grænser for, hvad det offentlige kan gøre for dig og din familie, og du vil derfor altid være bedre dækket ved sygdom, ulykke og død, når du har en privat personforsikring.​​​​​​​

Forsikringer via arbejdet

Alle danske arbejdspladser er forpligtede til at forsikre deres medarbejdere gennem Arbejdsskadeforsikringen, men derudover varierer eventuelle ekstra personforsikringer fra virksomhed til virksomhed.

Forsikringer, som udbetaler et engangsbeløb i tilfælde af ulykke, varigt mén og død, samles under termen ”personforsikringer”. Hvor nogle personforsikringer kun dækker, mens du er på arbejde, dækker andre kun i fritiden, mens andre personforsikringer dækker hele tiden. Som udgangspunkt bør du have en ulykkesforsikring. Hvis du ejer bolig eller har gæld vil en livsforsikring også være at foretrække.

Selvom man har forsikringer gennem sin arbejdsplads, har de fleste behov for at supplere med andre privatforsikringer. Dette skyldes enten forsikringernes begrænsede dækning, begrænsede dækningsperiode eller fordi erstatningssummerne er for lave.

Ikke alle ved, præcis hvilke personforsikringer de har gennem deres arbejde, derfor har vi udformet en tjekliste, som kan være nyttig:

 • Hvilke forsikringer har jeg gennem arbejdet?
  • ​Har jeg en ulykkesforsikring gennem arbejdet?
   • ​Er det en fritids- eller en heltidsdækning?
   • Hvor stor er erstatningssummen?
  • ​​​Har jeg en livsforsikring?
   • Hvad dækker min livsforsikring og hvor stor er udbetalingen?
  • ​​​Bliver jeg dækket ved sygdom?
 • Omfatter forsikringerne andre end mig, for eksempel ægtefælle eller barn?
 • Hvilke behandlingsudgifter dækker disse forsikringer?​

Private personforsikringer

Private forsikringer er et vigtigt supplement til det offentlige velfærdssystem og de personforsikringer, du eventuelt har via din arbejdsgiver.

Med dine egne personforsikringer sikrer du dig selv en ekstra tryghed i hverdagen, hvis du selv eller én i din familie bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke.

Med en eventuel erstatning fra dine private personforsikringer, får du samtidig ro til at fokusere på det vigtige i dit liv, fremfor at bekymre dig om økonomien. Private personforsikringer er især vigtige, hvis du ikke har forsikringer via din arbejdsgiver, som gælder i fritiden.​​​​

LÆS MERE OM VORES PERSONFORSIKRINGER

Få op til 15 % fordelsrabat
 1. Personforsikring