Forsikringer til familien

Jeres familie – det vigtigste i verden.

Det er meget få ting i denne verden, der er så vigtige, som vores familie er. Selvom ikke to familier er ens, er det alligevel de samme ting, familier samles om og går op i: Vi ønsker et godt og trygt liv, et godt helbred og vi ønsker at give vores børn de bedste forudsætninger i tilværelsen.

I gør sikkert rigtig meget i forvejen for at passe på jeres familie. I spænder sikkerhedsselerne i bilen, I kører med cykelhjelm og ser jer for, før I går over vejen i trafikken. Det er dog ikke alle ting, man kan sikre sig imod, ligegyldigt hvor meget man passer på.

Men vi vil gerne hjælpe jer med, at sikre det mest værdifulde I har: jeres familie.​

Vi skal giftes

Tillykke! Få 5 fordele ved giftermålet og hvordan det rent praktisk foregår.

Læs mere

Vi skal være forældre

Velkommen til den lille ny! Her får I tips om fx barsel og børnesikring.

Læs mere

Vi køber bolig

Få tips til at finde den rette bolig – Vil I fx eje eller leje, købe brugt eller nyt?

Læs mere

Vi skal flytte

Planlæg flytningen i god tid og husk, at adressen også skal flyttes!

Læs mere

Børnene flytter hjemmefra

Få råd og tips til, når husstanden mindskes og børnene flyver fra reden. 

Læs mere

Vi køber bil

Ønsker I en ny eller brugt bil, og hvor godt skal bilen være forsikret?

Læs mere

Sådan sikrer I jeres familie

Man kan ikke sikre sin familie mod alt – desværre. Det ville nemlig betyde, at børnene ikke kan lege, køre på cykel eller besøge deres venner efter skoletid. Overalt lurer potentielle farer i form af ulykker og sygdomme, og selvom I ikke kan sikre jer helt imod disse hændelser, kan I forsikre jer mod dem.


Sådan forsikrer I jeres familie

Hvis I har børn, ønsker I sikkert først og fremmest at sikre dem. Dette kan I gøre på mange forskellige måder, fx ved at forsikre jer selv, altså mor og far. Ved hjælp af en ulykkesforsikring, vil familiens økonomi ikke vælte fuldstændig, hvis én af jer bliver påkørt eller falder på gaden. Ved hjælp af en livsforsikring, risikerer familien ikke at skulle gå fra hus og hjem, hvis én af jer dør.

Ved at forsikre jer selv bedst muligt, sikrer I altså også jeres børn og jeres families fremtid.

Det er også vigtigt, at I forsikrer jeres børn mod både ulykker og sygdomme. Børn er ikke længere forsikrede gennem landets skoler, men skal forsikres af forældrene. Det er altså barnets egen forsikring, der dækker, hvis barnet får varige mén som følge af ulykke eller sygdom - også i skolen.


Har jeres liv ændret sig for nylig?

Når jeres liv ændrer sig, er der stor sandsynlighed for, at jeres forsikringsbehov ændrer sig samtidig. Dette gælder fx når I bliver gift, I får børn eller I køber en ny bil. 

Læs mere her: Når jeres liv ændrer sig

Senest opdateret den 29. december 2015.