APPS, DER GØR REJSEN NEMMERE

Styr på rejseforsikringen? Hvis ikke, kan du få én her!

De fleste danskere har efterhånden fået en smartphone, og ofte har vi flere apps end nødvendigt. Der findes dog en række apps, som er utroligt gode at have, især under kør selv-ferien og på rejser generelt. Her får du tips til nogle apps, som kan hjælpe dig på rejsen, hvis uheldet er ude. Husk at downloade og teste dine apps hjemmefra, da det kan være dyrt at bruge data i udlandet.​​​​​​​


​Få bilens røde kort på mobilen

SOS International har lavet en Rødt Kort-app, så du nemt og hurtigt kan dokumentere din kaskobilforsikring og tilkalde vejhjælp i udlandet. Med appen kan du sende en anmeldelse fra skadestedet direkte til SOS, og alle dine forsikringsoplysninger kommer automatisk med.

Ud fra anmeldelsens GPS-koordinater kan SOS nøjagtigt se, hvor din bil befinder sig, og de sørger for at fortælle dig, hvornår hjælpen er der.

Hent appen hos SOS International her


Medbring det blå sygesikringskort på mobilen

Med appen European Health Insurance Card får du hjælp til, hvordan du bruger det blå sygesikringsbevis i EU-landene, foruden Island, Lichtenstein, Norge og Schweiz. Du får en guide til de enkelte EU-landes sygesikringssystemer, og hvornår du skal bruge sygesikringsbeviset.

Hent appen til IOS, Android eller Windows Phone her


Bliv guidet gennem Københavns Lufthavn

Københavns lufthavn har lavet an app, som bl.a. giver dig et kort over lufthavnens parkeringsmuligheder, mulighed for p-bestilling gennem telefonen, praktisk info om de forskellige flyselskabers check-in, ventetid i Security, hvornår du skal være i gaten, hvor lang tid boardingen tager, og hvornår bagagen dukker op på båndet.

Hent appen til IOS eller til Android

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Branchens Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for Pension og Finans i 2017.

Beregn rejseforsikring

Find den bedste rejseforsikring til dig og dine eventyr!

Få din pris

Få hjælp og vejledning i trafikken

Ved hjælp af appen Trafikinfo som Vejdirektoratet har lavet, kan du nemt få råd og vejledning, når du bevæger dig i trafikken. Appen kan læse trafikmeldinger op for dig, så du kan holde øjnene på vejen, og derudover kan den vise dig et kort, så du kan se, hvor du selv er, og om der er nogen trafikmeldinger eller vejarbejder i området.

Hent appen hos Vejdirektoratet her


Mobilen hjælper dig under kør selv-ferien

FDM har lavet en app, som fx giver dig informationer omkring nærområdets benzinpriser og FDM-rabatter, hvordan du kommer videre, hvis uheldet er ude, eller hvis du har brug for vejhjælp. Du får også gode tips om parkeringsregler, dæktryk, hvor benzinen i nærområdet er billigst, og hvor det nærmeste sygehus eller politistation er.

Appen kan sagtens bruges af ikke-FDM-medlemmer, og den består af 6 sektioner: Min bil, nyheder, vejhjælp, tips og tricks, rabatter og benzinpriser.

Hent appen til IOS her eller til Android her

Læs mere om vore rejseforsikringer her

Senest opdateret den 14. marts 2017.

3 fordele ved en rejseforsikring

Få hjælp hele døgnet
Du får hjælp og rådgivning af vores døgnåbne, danskbemandede vagtcentral.​​​

Erstatningsrejse
Hvis du bliver akut syg eller indlagt i mere end halvdelen af din rejse, kan du få en ny ferierejse​​.

Dækker længere rejser
Hele husstanden dækkes på rejser af op til 30 dage, mens Rejse Super dækker helt op til 60 dage.​​​​​​​​

En tryggere hverdag

Vi ønsker, at du er så tryg så muligt. Derfor kan du bl.a. læse om hvordan du minimerer fremtidige skader på både din familie, dit hus, have eller bil, i vores Råd og tips-sektion.

Råd og tips