Til dig, der har Generations Plus

Generation Plus er fra den 5. februar 2017 blevet erstattet af vores nye If Fordelsprogram. Hvis du har en Generation Plus-Aftale, gælder denne stadig, mens nye kunder vil blive en del af det nye fordelsprogram.

Hvis du har en Generation Plus-Aftale, men ønsker at blive en del af If Fordelsprogram, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om If Fordelsprogram​


Din nuværende aftale

Med Generation Plus får du samlerabat på dine forsikringer, fordi du har samlet minimum 2 forsikringer hos os, og en masse andre fordele:

 • Kun én selvrisiko ved kombinerede skader
  Du betaler kun én selvrisiko, selvom du får en skade, der omfatter flere af dine privatforsikringer, fx både din indbo- og din husforsikring. Det er den højeste selvrisiko, du skal betale.

 • Reparation af bilforrude uden beregning
  Hvis du får en skade på din forrude og har delkasko- eller kaskoforsikring, skal du hverken betale selvrisiko eller mere for din bilforsikring, hvis forruden kan repareres. Vi dækker de skader som kan repareres - uden tab af bonus og uden selvrisiko med op til 600 kroner.

 • Ny bilforrude - uden tab af bonus
  Skal du have en ny forrude, mister du heller ikke bonus. Du skal kun betale en reduceret selvrisiko på 1.500 kroner (Det gælder dog ikke ved ren ansvarsforsikring).

 • Lånebil
  Bruger du vores Plus Værksteder, stiller vi en bil til rådighed i hele reparationsperioden uanset hvor lang reparationsperioden er og uden ekstra beregning. Det gælder uanset om du har delkasko eller fuld kaskoforsikring, er elitebilist eller ej. Lånebilen kan bruges til daglig kørsel af max 50 km.

  Hvis din bil får en kaskoskade, og du selv ønsker at vælge værksted, stiller vi en lånebil til rådighed i op til 5 dage. Det gælder ligeledes, hvis din bil bliver stjålet (Max billeje pr. dag: 300 kroner.)

 • Ulykkesforsikring til dit barn uden beregning
  Du får uden beregning en ulykkesforsikring, der dækker dit barn, indtil det fylder 1 år. Forsikringssummen ved invaliditet er på 1 mio. kroner, og dertil kommer tandskadedækning.

 • Underforsikringsgaranti uden beregning
  Vi dækker uden beregning al indbo, som du får i løbet af et forsikringsår - uanset om du har købt nyt eller har arvet tingene.