hjælpsomhed

er en forsikring, vi har sammen.

Undersøgelser viser, at du kan regne med dine medmenneskers hjælp. Men du kan også regne med os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Se hvad

hjælpsomhed kan gøre

 
Børn og computerspil
 •  
  Tiltrækning og hjælpsomhed
   
  Tiltrækning og hjælpsomhed
 •  
  Høje hæle og hjælpsomhed
   
  Høje hæle og hjælpsomhed
 •  
  Tre tips til hjælpsomhed
   
  Tre tips til hjælpsomhed
 •  
  Børn og computerspil
   
  Børn og computerspil

Du får den bedste hjælp

Vi er vindere af prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for pension og finans i 2017.

Kontakt kundeservice

Mange tilfredse kunder

Det er ikke uden grund, at vi blev kåret som vinder af Branchens Bedste Kundeservice 2017. 

Se, hvad kunderne siger

Unikke kundefordele

Vores mål er at hjælpe dig bedst muligt. Læs mere om de mange fordele, du får som kunde hos os.

Læs om vores kundefordele
 
Duften af croissanter gør danskerne mere hjælpsomme.
Se hvorfor

Du skal hjælpe

 

Er danskerne hjælpsomme?

Det tror vi faktisk, de er

Er vi danskere gode eller dårlige til at hjælpe hinanden? Kan vi regne med en hånd fra en ven, nabo eller en helt fremmed, når vi har brug for det? Og vil vi selv stille op for andre, når det gælder? Danskerne er faktisk et hjælpsomt folkefærd – vi tror det bare ikke.

Den opfattelse står ikke kun i vejen for, at vi kan blive bedre til at hjælpe andre. Den betyder også, at vi tvivler på hjælp fra andres side. Derfor er der brug for, at nogen anerkender vores hjælpsomhed og giver den et skub i den rigtige retning.

Her hos If lever vi af at hjælpe vores kunder, når de har brug for det. Og vi lover den bedste mulige hjælp, når de har haft en skade. Derfor er det naturligt for os at give hjælpsomheden en hånd, så endnu flere danskere kan føle:

Rolig, vi hjælper dig.

Hjælp til rejseplanlægningen

Du har sikkert passet og flybilletterne klar, men har du styr på vacciner, rejseforsikring, rejsekort, visum og de andre nødvendigheder? Læs den ultimative tjekliste til rejseplanlægningen her.

Læs mere

Hjælp til ferieapps

Har du altid svært ved at finde rundt i lufthavnen eller skal du på kør selv-ferie, der kræver, at du kan finde den nærmeste benzintank på rekordtid? Så se guiden med 5 gode apps til ferien der kan gøre ferien mere overskuelig.

Læs mere

Hjælp til et tyverisikkert hjem

Er du en af de 61 %, som frygter indbrud i dit hjem, mens du er på ferie? Det behøver du ikke, hvis du følger 11 enkle tips som fx at trække gardinerne fra, holde en bil i indkørslen og få græsplænen slået jævnligt.

Læs mere

Hjælp til sikkert havearbejde

Hele 9.000 kommer til skade i haven hvert år, så der er god grund til at passe på og tænke dig godt om, inden du kaster dig over hækkeklipperen eller klatrer til tops på stigen. Få vores 8 gode råd.

Læs mere

Hjælp til kør selv-ferien

Det er forskelligt, hvilke regler, du skal kende til, når du kører rundt i forskellige lande. I Italien kan politiet fx kræve øjeblikkelig betaling for en bøde, og i Frankrig må børn under 10 ikke sidde på forsædet. Læs flere regler her.

Læs mere

Hjælp til sikker trampolin-leg

Har dine børn en havetrampolin? Så er der her en række sikkerhedsråd, du bør overveje at følge. Fx skal store trampoliner have sikkerhedsnet, og der må aldrig hoppe mere end et barn ad gangen på en trampolin.

Læs mere

Bilforsikring

Med en bilforsikring hos os, er du godt hjulpet på vej.

Med en bilforsikring hos os, får du bl.a. månedsbetaling uden merpris og hurtig skadesbehandling. Desuden sparer du mindst 10 % på din bilforsikring, når du automatisk bliver medlem af vores fordelsprogram.

Beregn din pris