Forsikringscenter i Aalborg

Michael Krogh

Indehaver

Kontakt
98 18 41 99

Adresse
If Forsikringscenter Aalborg
v/Michael Krogh
Vandmanden 34
9200 Aalborg

CVR
19374475

Når du køber forsikring i Aalborg

Ligegyldigt hvor i Danmark du bor, er det vigtigt, at du er ordentligt forsikret – om du så bor i hovedstaden, Aarhus, Odense, Aalborg eller et helt femte sted.

Forsikringer er en integreret del af det danske samfund, og forsikringer er bl.a. medhjælpende til, at vi har mulighed for at låne penge i banken til biler, huse, lejligheder og andre større indkøb.


Når du researcher forsikring i Aalborg

Om du så bor i Aalborg eller en anden del af Danmark, er der visse faser, du skal igennem, når du researcher forsikringer.


Hvilke forsikringer skal du have i Aalborg?

Visse forsikringer er lovpligtige at have i Danmark:

  • Hvis du fx har lån i dit hus i Aalborg, skal du have en brandforsikring.
  • Hvis du ejer en hund, hest, bil, motorcykel, scooter og/eller knallert i Aalborg, skal du som minimum have en ansvarsforsikring til hvert enkelt dyr eller køretøj. Har du desuden lån i køretøjet, skal du have en kaskoforsikring.

Som aalborgenser afhænger dit forsikringsniveau altså i høj grad af, hvilke ting du ejer. Hvis du ejer et hus, hund, hest eller motorkøretøj, skal du have ovenstående forsikringer i Aalborg.


Hvilke forsikringer er en god idé at have i Aalborg?

Selvom disse typer forsikring ikke er lovpligtige i hverken Danmark eller Aalborg, er de rigtigt gode at have.

  • En indboforsikring er altid vigtig i Aalborgindboforsikringen dækker dine ejendele ved fx tyveri og brand, og dækker desuden dit erstatningsansvar, hvis du uforvarende kommer til at skade et andet menneske eller dennes ejendele.

  • En ulykkesforsikring er også vigtig i Aalborg – det er ulykkesforsikringen, som dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig seriøse, varige mén. Visse ulykkesforsikringer dækker desuden nedsat erhvervsevne, når du er forhindret i at arbejde på normal vis.

  • En livsforsikring er også en god idé i Aalborglivsforsikringen er især god at have, hvis du har et stort økonomisk ansvar, fx hvis du har børn eller har købt en bolig i Aalborg sammen med din partner. Med en livsforsikring sikrer du, at din partner og eventuelle børn ikke pludselig mister deres livsgrundlag, hvis du går bort.


Når du køber forsikring i Aalborg

Når du køber forsikring i Aalborg, foregår det som alle andre steder i landet. Eftersom forsikring sjældent er bundet til et fysisk sted, kan du som udgangspunkt købe forsikringer hos de fleste selskaber – også de forsikringsselskaber, der ligger uden for Aalborg.

Fx sælger If ikke kun forsikringer til Sjælland, selvom det er dér, vi har hovedsæde – vi sælger også til resten af Danmark, så du kan sagtens få forsikringer hos os, hvis du bor i Aalborg.


Undersøg dine krav til forsikringer i Aalborg

Du har måske besluttet dig for at købe en indboforsikring til din lejlighed i Aalborg midtby. Eftersom der findes mange forskellige indboforsikringer i Danmark, skal du desuden finde ud af, hvor grundigt dækket du vil være.

Vil du kun dækkes ved brand, eller vil du også dækkes ved elektronikskader og ved flytninger? Hvilke dækninger du ønsker, er med til at bestemme, hvilken type indboforsikring du bør få – og dette gælder alle typer forsikring i Aalborg.


Vil du gerne have en billig forsikring i Aalborg?

De fleste ønsker at have så billige forsikringer som muligt, også når de skal have forsikring i Aalborg.
Hvor billig din forsikring er, afhænger meget af dine egne krav til en forsikring. Jo grundigere dækning du ønsker, jo dyrere vil forsikringen være. Derudover kan der være fare for overforsikring, fx når du køber en indbo- eller bilforsikring.

På indboforsikringen vælger du selv din indbosum, og på bilforsikringen angiver du, hvor mange kilometer du ca. kører hvert år. Hvis du skriver for høje tal på disse, bliver dine forsikringer i Aalborg dyrere, samtidig med at du bliver overforsikret. Vær derfor meget nøjagtig med dine angivelser, når du køber forsikringer.


Køb forsikring i Aalborg hos os

Hvis du ønsker at forsikre dig selv, dit hjem, din bil eller alle dine nærmeste hos os, er du meget velkommen til at besøge vores webshop eller kontakte vores Forsikringscenter i Aalborg.

Har du spørgsmål til eksisterende forsikringer eller skadesager, er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter.