Forsikring til tekniske konsulenter

En skræddersyet forsikring til dig, der er teknisk konsulent.

Forsikringen indeholder blandt andet retshjælpsforsikring samt en professionel ansvarsforsikring, der hjælper dig, hvis du rammes af erstatningskrav.

Hvad man bør forsikre som teknisk konsulent

Bestil skræddersyet tilbud

Sådan hjælper vi dig i tilfælde af et erstatningskrav

Eksempel på skade:

Du giver tilfældigvis forkert rådgivning om tegninger, instruktioner eller lignende, der viser sig at føre til skader eller retstvister. F.eks. har du måske angivet, at en bjælke skal være 80 mm, hvor den skulle have været 80 cm. Det er den slags små detaljer, der kan have ødelæggende konsekvenser.

Sådan hjælper forsikringen:

Gennem forsikringen repræsenterer vi dig som kunde, og du får juridisk hjælp til at undersøge sagen samt eventuel erstatning for de skader, du skylder.

Vigtigt at forsikre både dig selv og personalet

Din virksomheds vigtigste ressource er personalet, og derfor er det vigtigt at forsikre dem som enkeltpersoner. Samtidigt beskytter du også virksomheden økonomisk, hvis du selv eller en ansat skulle blive langtidssygemeldt.

Her kan du beregne omkostningerne ved sygefravær.

Bliv en attraktiv arbejdsgiver gennem gode fordele

Det er en udfordring at fastholde medarbejdere på dagens arbejdsmarked. Det er vigtigt både at beskytte sit personale og sørge for, at de har det godt på arbejdspladsen. Begge dele dele kan opnås med en sundhedsforsikring, der er et attraktivt personalegode, og som sikrer hurtig hjælp, hvis du eller dit personale bliver syge.

En sundhedsforsikring markerer dig som en attraktiv arbejdsgiver
En sundhedsforsikring er også relevant for dig, som er selvstændig eller har meget få ansatte.

Rådgivning når det passer dig

Vi fortæller dig gerne mere om, hvad der er vigtigt for dig som teknisk konsulent. Hvilke risici skal du være opmærksom på, og hvordan kan vores forsikring hjælpe dig? For os er det vigtigt, at du føler dig tryg.

Du kan booke et møde eller ringe til os på 70 12 12 22.

Vi kan også kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Bestil uforpligtende tilbud