Sammen gør vi en forskel i folks liv

Uanset hvad din jobbeskrivelse er, vil du med et arbejde hos os bidrage med noget mere.  For bag alle råd vi giver, ethvert valg vi træffer og enhver ny løsning vi skaber, er der en dybere mening - at give folk den sikkerhed de har brug for, til at forme deres fremtid.

Der er flere end os, der har brug for dig

Vi er meget mere end dygtige forsikringsspecialister, IT-eksperter og skadesrådgivere. Vi er der, når en ny veterinærklinik åbner dørene, når husnøgler skifter ejer, og når en sejlbåd sætter sejl imod nye eventyr. Hver dag er vi ved vores kunders side og sørger for, at de er ordentligt forsikrede, både i de store øjeblikke og i den almindelige hverdag. Vi er stolte af vores fælles formål:

We give people confidence today to shape their tomorrow

Bliv klogere på vores formål

David

Forsikringsrådgiver

"Som forsikringsrådgiver er det min opgave at fange de kritiske situationer i kundens liv, inden skaden er sket. At tilbyde de rigtige forsikringer, som gør livet tryggere."

Læs hele artiklen

Therese

Skadesrådgiver

"Som skaderådgiver har jeg mulighed for at gøre en stor forskel for kunden i en presset situation. Det gør jeg ved altid at gå den ekstra mil og formidle følelsen af, at det hele nok skal ordne sig."

Læs hele artiklen

John

Analytiker

"Vi vil være ’best in risk’ så vi kan hjælpe mennesker og virksomheder når uheldet er ude. Det føles godt at kunne gøre den forskel."

Læs hele artiklen