Anmeld sammenstød eller påkørsel med kendt modpart

Her kan du anmelde, hvis du har haft sammenstød med andre køretøjer eller har påkørt cyklister eller fodgængere. Hav oplysninger på modparten og eventuelle vidner klar, når du anmelder skaden.

Anmeld skade her
 • Har du en kaskoforsikring?

  Har du kaskoforsikring hos os, kan du få dit køretøj repareret på et værksted efter dit eget valg.

  Vi har et samarbejde med en række værksteder, hvor vi bl.a. kan hjælpe dig med en lånebil uden beregning. Kontakt os på 70 12 12 12, hvis vi skal hjælpe dig med valg af værksted.

  Hvis du er døv, kan du sende en SMS på døvenummeret 20 79 25 69 med en beskrivelse af, hvad der er sket og hvad der er galt med køretøjet. Herefter modtager du en SMS med opfølgende spørgsmål.

 • Har du ikke en kaskoforsikring?

  Har du ikke en kaskoforsikring hos os, dækker vi ikke skaderne på dit køretøj.

  Har modparten ansvaret for sammenstødet, skal du  selv kontakte vedkommendes forsikringsselskab.

  Har du modpartens nummerplade, kan du fx finde frem til forsikringsselskabet på Tjekbil.dk.

  Anmeld skaden her på siden, hvis du - eller modparten - mener, at du bærer hele eller dele af ansvaret. Så ser vi på, om modparten har ret til erstatning fra din ansvarsforsikring.

Når du står på skadestedet

 • Noter hvem modparten er, herunder nummerplade på bilen og førerens kørekort.
 • Noter navne, telefonnumre, mailadresser eller andre kontaktoplysninger på eventuelle vidner.
 • Kan køretøjet ikke køre, så kontakt If Autohjælp.
 • Tag eventuelt billeder af køretøjerne og deres placering efter uheldet. Du behøver ikke at sende billederne til os allerede ved anmeldelsen, men hvis vi får behov for dem under behandlingen af sagen, vil vi kontakte dig.


Er du eller dine passagerer kommet til skade?

Uanset hvem der har ansvaret for sammenstødet, kan føreren af køretøjet søge om erstatning fra modpartens ansvarsforsikring.

Har du vores bilforsikring med Kasko Plus eller Bil Super, har du desuden vores Førerpladsdækning og kan dermed søge erstatning for personskader hos os.

Er dine passagerer kommet til skade, skal de kontakte den ansvarliges forsikringsselskab. Hvis der er tvivl om, hvem der har ansvaret, så kontakt os på 70 12 12 12.