Anmeld uheld med kendt modpart

Her kan du anmelde, hvis du har haft sammenstød med andre køretøjer, cyklister eller fodgængere.

Læs mere om bugsering og anden vejhjælp nedenfor.

Sådan anmelder du

  1. Hav oplysninger om uheldet klar (skadedato, uheldsadresse, registreringsnummer på modparten, oplysninger på evt. vidner mv.).
  2. Anmeld skaden online her. Se evt. videoguide her .
  3. Gem evt. billeder fra uheldsstedet og anden relevant dokumentation. Vi kontakter dig, hvis vi får behov for det.
  4. Vi behandler din skadeanmeldelse inden for 24 timer på hverdage og vender tilbage til dig.

Skal dit køretøj repareres? 

Hvis du har kaskoforsikring, er det os der står for godkendelse og afregning til værkstedet. Hvis modparten er ansvarlig, håndterer vi sagen med modpartens forsikringsselskab.

Du vælger selv hvilket værksted, du ønsker at bruge. Hvis der er tale om en skade på en bil, vil du efter udfyldelse af anmeldelsen modtage en mail, hvor du kan vælge et af vores aftaleværksteder, som stiller en lånebil til rådighed i reparationstiden.

Hvis ikke du har kaskoforsikring, og modparten er ansvarlig for skaden, skal du kontakte modpartens forsikringsselskab med dit krav, da skaden ikke er dækket af din forsikring hos.

Du kan se dine forsikring, police og vilkår på Mine sider.

Brug for vejhjælp?

Har du If Vejhjælp Danmark, kan du bestille bestille bugsering.

Hvis du har vejhjælpsabonnement hos en anden leverandør, skal du kontakte dem.

Har du ikke et vejhjælpsabonnement, dækker vi en bugsering til værksted på din kaskoforsikring. Bugseringen bestilles hos If Vejhjælp Danmark.

Er der sket personskade?

Hvis du er kommet til skade i forbindelse med uheldet, og har en ulykkesforsikring hos os, kan du anmelde skaden herunder.

Hvis der er tale om et sammenstød med et andet motordrevet køretøj, kan føreren af dit køretøj søge om erstatning fra modpartens forsikringsselskab, uanset hvem der har ansvaret for uheldet.

Hvis passagerer i dit køretøj er kommet til skade, skal de kontakte den ansvarlige parts forsikringsselskab. Hvis der er tvivl om, hvem der har ansvaret, kan de ringe til os på 36 87 40 80.

Anmeld personskade