Tak fordi du vil hjælpe os med at blive et bedre sted at være kunde

Hej,

Hos If forsikring arbejder vi hele tiden på at gøre oplevelsen af vores hjemmeside og andre digitale tjenester bedre. I den forbindelse, leder vi efter personer, der har besøgt hjemmesiden og som vil stille op til interview, så vi kan blive klogere på, hvordan vores hjemmeside opleves og hvordan vi kan forbedre vores service.

 • Det er ikke en forudsætning, at du er kunde hos If, eller ved noget særligt på forhånd om forsikring.
 • Interviewet foregår på engelsk, så vores kollegaer fra andre lande, også kan forstå hvad vi taler om. Vi kan dog sagtens kortvarigt slå over på dansk, hvis vi løber ind i ting der er svære at forklare på engelsk.
 • Interviewet varer halvanden time og foregår online.
 • Vi afholder interviewene i januar, på et tidspunkt der passer for dig.
 • Du modtager et Supergavekort fra GoGift på 600 kroner for at deltage i interviewet.
 • Vi forbeholder os retten til at sammensætte gruppen vi interviewer, så vi får den bredest mulige spredning i f.eks. alder. Du er derfor ikke garanteret at blive udvalgt til interview. Erfaringsmæssigt bruger vi ca. 80 % af dem der skriver sig op.

Vi håber du har lyst til at være med.

Venlig hilsen, Nynne Meisner, UX Research Lead og Christine Wedell-Neergaard, UX Researcher.

Samtykke

Læs om vores persondatabehandling

* Obligatorisk felt
Formularen sendes...

Persondata

Den information, du giver til os i løbet af Undersøgelsen, herunder dine personoplysninger, vil vi behandle strengt fortroligt og kun anvende internt til undersøgelses- og udviklingsformål og til at sikre tilgængelighed. Vi vil sikre, at alle personoplysninger vil blive behandlet i henhold til Databeskyttelsesforordningen (Forordning nr. 2016/679) (“GDPR”) og vores Persondatapolitik

Din deltagelse i Undersøgelsen er helt frivillig, og du kan til enhver tid afslutte din deltagelse i Undersøgelsen. Vi vil muligvis kontakte dig igen og bede dig om at deltage i en opfølgende undersøgelse. Dette vil også være helt frivilligt, og vi vil bede om dit samtykke inden deltagelse i enhver opfølgende undersøgelse.

Du vil modtage kompensation i form af et Supergavekort på 600 kr. fra GoGift for din deltagelse inden for 10 dage, efter du har gennemført Undersøgelsen.

Modtagelsen af kompensation er betinget af vores endelige godkendelse af din gennemførelse af Undersøgelsen. Vi forbeholder os ret til ikke at betale kompensation til deltagere, som ikke overholder vores instruktioner, deadlines eller kvalitetsstandarder, herunder følgende:   

 • Hvis du afgiver forkert eller misvisende information.
 • Hvis kamera og/eller mikrofon ikke virker, inkl. baggrundsstøj, manglende lyd eller dårlig lydkvalitet.
 • Hvis du ikke overholder den forventede standard eller ikke gennemfører undersøgelsen.

Samtykke

Undersøgelsen og behandlingen af dine personoplysninger foretages af If P&C Insurance Ltd (publ), et selskab registreret i Sverige med registreringsnummer 516401-8102, eller en af selskabets filialer (“os, vi, vores”).

Dine personoplysninger behandles internt af os, og formålet med behandlingen er at anvende oplysningerne om dine præferencer og hverdag til at forbedre vores produkter og kundeserviceoplevelsen samt til at udvikle nye og bedre produkter og services.

Dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler (GDPR) og vores Persondatapolitik.

Ved at tilmelde dig brugerundersøgelsen, giver du samtidig samtykket til:

 • frivilligt at deltage i vores Undersøgelse, herunder at du har læst og accepteret beskrivelsen af Undersøgelsen og dine rettigheder som deltager;
 • at din deltagelse bliver optaget ved brug af video-, skærm- og lydoptagelse; og
 • vores behandling af sådanne video-, skærm- og lydoptagelser og de ikke-følsomme personoplysninger som du afgiver, herunder dit fornavn, køn, fødselsdato, hvilket land du bor i, sprog, ægteskabelig status, antal børn, bopæl, forsikringsforhold, ejerskab af køretøj, ejerskab af fast ejendom, beskæftigelse og arbejdsområde.

Vi opbevarer dine video-, skærm- og lydoptagelser så længe det er nødvendigt til brug for Undersøgelsen, men aldrig i længere tid end 5 år fra optagelsen fandt sted. Andre oplysninger, som du afgivet i løbet af Undersøgelsen (f.eks. svar og handlinger), vil blive anonymiseret og vil kun blive opbevaret som en del af vores samlede oplysninger og vil ikke indeholde dine personoplysninger. Disse anonymiserede oplysninger kan blive opbevaret i en længere periode, så længe det er nødvendigt til brug for Undersøgelsen.

Du kan udnytte din ret i henhold til gældende lovgivning til at få adgang til, rette og slette dine personoplysninger og til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid ved at sende en e-mail til UX Research Lead Nynne Meisner: nynne.meisner@if.dk. For yderligere information bedes du læse vores Persondatapolitik