If Vejhjælp Europa (Danmark undtaget)

Er du kunde i If, har du ikke længere brug for et rødt kort. I stedet kan du få et If Vejhjælp Europa-kort, hvor du bl.a. finder nummeret på vores samarbejdspartner, Viking.

Viking hjælper dig godt videre, hvis du får brug for vejhjælp i udlandet. 

Rødt kort: Overflødigt

I If bruger vi ikke længere det røde kort. I stedet kan du bestille et If Vejhjælp Europa-kort, som viser, at du har ret til vejhjælp i udlandet af vores samarbejdspartner Viking.

Det er dog ikke nødvendigt at medbringe selve kortet - du kan nøjes med:

Sådan får du et If Vejhjælp Europa-kort

Du kan stadig medbringe kortet, hvis du vil have Vikings kontaktinformationer fysisk ved hånden.

I disse lande er du dækket

Med If Vejhjælp Europa (Danmark undtaget) er du dækket i de europæiske lande, Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran. 

Se et kort over, hvilke lande du er dækket i (PDF)

Om Viking

Viking tilbyder vejhjælp døgnet rundt i både Danmark og udlandet og er den mest foretrukne vejhjælpstjeneste i hele Norden.

Har du en Delkasko-, Kasko-, Bil Super- eller Leasing Super-bilforsikring hos If, får du automatisk vejhjælp i udlandet via Viking med i pakken.

Slut med det røde kort

Siden 1. oktober 2022 har vi ikke brugt det røde kort i If. I stedet tilbyder vi If Vejhjælp Europa (Danmark undtaget) i samarbejde med Viking Assistance. 

Få tips til kør selv-ferien

Skal du på bilferie? Så kan du her få nogle nyttige råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du er på kør selv-ferie i udlandet.

Tips til kør selv-ferien i udlandet

Det betyder, at du ikke længere skal medbringe et rødt kort, og du kan heller ikke længere benytte SOS Internationals røde kort-app. 

Istedet skal du indtaste nummeret til If Vejhjælp Europa (Danmark undtaget) på din mobiltelefon eller printe og medbringe If Vejhjælp Europa-kortet. Så er du sikret god og kvalificeret hjælp på vejen.

Ønsker du også vejhjælp i Danmark? 

Vi tilbyder også vejhjælp i Danmark i samarbejde med Viking. 

Du kan enten tilkøbe If Vejhjælp Danmark til din bilforsikring hos If, eller du kan købe en ny bilforsikring inkl. If Vejhjælp Danmark

Læs mere om If Vejhjælp Danmark