If Vejhjælp Europa

Er du kunde i If, har du ikke længere brug for et rødt kort. I stedet kan du få et If Vejhjælp Europa-kort, hvor du bl.a. finder nummeret på vores samarbejdspartner, Viking.

Viking hjælper dig godt videre, hvis du får brug for vejhjælp i udlandet. 

Rødt kort: Overflødigt

I If bruger vi ikke længere det røde kort. I stedet kan du bestille et If Vejhjælp Europa-kort, som viser, at du har ret til vejhjælp af vores samarbejdspartner Viking.

Det er dog ikke nødvendigt at medbringe selve kortet - du kan nøjes med:

Du kan stadig medbringe kortet, hvis du vil have Vikings kontaktinformationer fysisk ved hånden.


Sådan får du et If Vejhjælp Europa-kort


Få tips til kør selv-ferien

Skal du på bilferie? Så kan du her få nogle nyttige råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du er på kør selv-ferie i udlandet.

Tips til kør selv-ferien i udlandet

Om Viking

Viking tilbyder vejhjælp døgnet rundt i både Danmark og udlandet, og er den mest foretrukne vejhjælpstjeneste i hele Norden.

Har du en Delkasko-, Kasko-, Bil Super- eller Leasing Super-bilforsikring hos If, får du automatisk vejhjælp i udlandet via Viking med i pakken.

Slut med det røde kort

Siden 1. oktober 2022 har vi ikke længere brugt det røde kort i If. I stedet tilbyder vi If Vejhjælp Europa i samarbejde med Viking Assistance. 

Det betyder, at du ikke længere skal medbringe et rødt kort, og heller ikke længere kan benytte SOS Internationals røde kort-app. 

Istedet skal du indtaste nummere til If Vejhjælp Europa på din mobiltelefon eller printe og medbringe If Vejhjælp Europa-kortet. Så er du sikret god og kvalificeret hjælp på vejen.