Opdater information om vandsikringsanlæg

Har du et godkendt vandsikringsanlæg, kan du få 10 % rabat på den del af din husforsikring, som vedrører kasko, rør og udvidet vandskade.

Her kan du lade os vide, hvis du har vandsikring i dit hus

Vi behandler de oplysninger, som du indtaster på hjemmesiden, i overensstemmelse med vores persondatapolitik (GDPR).

* Obligatorisk felt
Formularen sendes...

Godkendte vandsikringsanlæg

 • Aqua Alarm
  Dette vandsikringsanlæg bruges kun til brugsvand, og lukker automatisk for vandet efter 1-30 minutter. Man vælger selv tidsrummet.

 • DanTaet
  Dette vandsikringsanlæg bruges både til brugsvand og fjernvarmeanlæg, og lukker automatisk for vandet, hvis det løber i over 30 minutter ad gangen eller der tappes mere end en vis mængde vand på én gang. Man vælger selv mængden.

 • Vandvagt
  Dette vandsikringsanlæg bruges både til brugsvand og fjernvarmeanlæg, og lukker automatisk for vandet, hvis der siver vand ud eller den selvvalgte grænse overskrides. Derudover laver anlægget løbende selvtests, det logger hændelser i sin hukommelse og har desuden en feriefunktion.

 • Kamstrup Multical-system
  Dette vandsikringsanlæg er for professionelle, der løbende overvåger lækager i både brugsvands- og fjernvarmeinstallationer.

 • Grohe Sense Guard
  WiFi-forbundet vandafbryder, som installeres på dit hovedvandrør til brugsvand. Afbryderen registrerer alt vand, som løber igennem. Når afbryderen registrerer en lækage, kan den lukke for din vandforsyning og derved reducere betydningsfulde skader.