Hvad koster erhvervsforsikring?

Er du nysgerrig på hvad en erhvervsforsikring vil koste dig og din virksomhed? Mange faktorer spiller ind, når prisen på en erhvervsforsikring skal udregnes. Nedenfor forklarer vi, hvordan vi beregner prisen på de forskellige forsikringer.

Få et uforpligtende tilbud

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Vi tilpasser forsikringen til lige præcis din virksomheds behov. Derfor varierer prisen.

Thomas Oxenvad, Forsikringsrådgiver

Hvad påvirker prisen på erhvervsforsikring til din virksomhed?

Hvad er sandsynligheden for, at der vil ske noget? Priserne varierer ofte, da vi vurderer risikoen ud fra din virksomhed, og hvad det vil koste at erstatte en eventuel skade.

Når vi kender værdien af det, du vil forsikre, samt andre vigtige faktorer, kan vi skræddersy en forsikringsløsning til din virksomhed. På den måde sørger vi for, at du kun betaler for lige præcis det, som du har behov for at forsikre. Hverken mere eller mindre.

Hvad koster forsikring? Der er mange faktorer i beregningen.
Der er mange faktorer i spil, når prisen på forsikring skal beregnes. Vi kigger på dem alle sammen, så du aldrig betaler for meget hos os.

Sådan beregnes prisen på erhvervsforsikring

Vigtige faktorer for at give dig korrekt pris

Guide til erhvervsforsikring

Hvad koster en erhvervsforsikring?

Prisen på en erhvervsforsikring er styret af en beregnet sandsynlighed for, at en skade kan opstå, og hvad det vil koste at erstatte skaden.

Det faktum, at prisen varierer mellem forskellige forsikringsselskaber, afhænger til dels af, hvordan risikoen vurderes, hvilken kompensation du kan forvente, forsikringsbetingelserne og selskabets service.

Prisen på en forsikring er forholdsvis lav i forhold til udgiften til at udbedre en skade. Dette er indlysende, fordi der er en lille risiko for, at alle kunder vil få tab i forsikringsperioden. I tilfælde af en skade 'accepterer' flere forsikringstagere at dele kravet ved at være forsikringsselskabets kunder.

Enhver forsikringstager medfører en risiko for, at en skade kan opstå. Og det er den risiko, som forsikringstageren betaler for. Indsamling af oplysninger og opbevaring af statistikker om skader er en forudsætning for, at du som kunde får den korrekte pris på forsikringen i forhold til risikoen. Vi hjælper dig med at tilpasse den bedste erhvervsforsikring til din virksomhed.

Den bedste erhvervsforsikring

Hvad kan du gøre for at få en billig erhvervsforsikring?

Som kunde kan du i nogle tilfælde påvirke prisen på erhvervsforsikring ved at:

  • Arbejde med skadeforebyggende tiltag
  • Arbejde med arbejdsmiljø
  • Tage større selvrisiko
  • Giv en klar beskrivelse af din virksomhed

Du kan sænke prisen på dine forsikringer ved arbejde med skadeforebyggende tiltag, der reducerer risikoen for skade eller begrænser omfanget af skaden. Du kan eksempelvis installere brandalarmer og sprinkleranlæg på lageret eller opdatere din tyverisikring med låsesystemer.

Du kan også reducere pris på arbejdsskadeforsikringen ved at arbejde med arbejdsmiljøet i virksomheden. Fx ved at udarbejde apv (arbejdspladsvurdering) én gang årligt, oplyse os om sygefravær og personaleudskiftning i din virksomhed. 

Du kan også vælge at tage en større risiko selv ved at sætte selvrisikoen op. Det betyder, at du som kunde betaler en større selvrisiko, hvis der opstår skade.

Et tip er også at samle alle dine forsikringer i et forsikringsselskab. Dette kan betyde, at du ikke behøver at betale dobbelt selvrisiko for skader dækket af flere forsikringer.

Som forsikringstager kan du sidde inde med oplysninger om virksomheden, som forsikringsselskabet ikke er opmærksom på.

Disse oplysninger kan medføre, at risikoen for skade er lavere, og dette kan også påvirke prisen. Derfor er det vigtigt, at du giver så mange oplysninger som muligt, når du indgår en forsikringsaftale, så prisen matcher risikoen. Noget, som begge parter er bedst tjent med.

Husk, at en billig erhvervsforsikring ikke nødvendigvis behøver at være en god forsikring.

Forsikring til din virksomhed

Send os nogle få oplysninger, så kontakter vi dig