Bliv klogere på hacking og anden cyber­kriminalitet
Ifølge Cybercrime Survey 2023 blev 45 % af danske virksomheder udsat for mindst én sikkerhedshændelse i løbet af de foregående 12 måneder. Hvis man kigger på små og mellemstore virksomheder, gælder det 35 % af virksomhederne.
Det er værd at bemærke, at begge tal vurderes at være lavere end de reelle tal, da det ikke er alle sikkerhedshændelser, der opdages eller identificeres korrekt.
Herunder kan du læse mere om cybersikkerhed samt bestille et uforpligtende tilbud på cyberforsikring.
Den Lille Hacker-Ordbog
Som virksomhedsejer kan du gøre meget for at beskytte din virksomhed mod it-kriminalitet, f.eks. forebygge malware, undgå social engineering, blive bedre til at spotte phishing eller kende konsekvensen af et DDoS angreb. Men hvad betyder de forskellige betegnelser egentligt?
Få et tilbud på cyberforsikringProaktiv cyberforsikring med eksperthjælp
Med en stigning i antallet af sikkerhedshændelser bliver spørgsmålet om cybersikkerhed kun vigtigere. Ifølge Cybercrime Survey 2023 har 49 % af de adspurgte virksomheder haft svært ved at rekruttere kvalificerede medarbejdere specialiseret i cybersikkerhed.
Vores cyberforsikring indeholder ikke bare dækning og hjælp, når skaden er sket. I samarbejde med Safestate tilbyder vi også en række proaktive tiltag, der kan hjælpe dig med at forbedre din cybersikkerhed og gøre dine medarbejdere mere opmærksomme. Desuden får virksomheden rabat hos vores partnere i Secify.
Medarbejderne er det største problem
Den største trussel mod virksomhedens it-sikkerhed er de ansattes ubevidste handlinger.
Sådan siger 67 % af de adspurgte virksomheder i Cybercrime Survey 2023.
Vores proaktive cyberforsikring inkluderer løbende phishing-træning af de ansatte, men der findes en række andre små tiltag, du kan tage allerede i dag.