Speditøransvarsforsikring

Få sikret dit ansvar ved forhandling af transport og behandling af dokumenter.

Som speditør har du et retsligst ansvar. En speditøransvarsforsikring, der dækker det retslige ansvar, du kan pådrage dig ifølge de love, regelsæt og konventioner, du udfører opgaver under. 

Få et uforpligtende tilbud på speditøransvarsforsikring.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer
  • Vi tager os af kravene

    Vi tager os af de krav, du modtager fra kunderne​.​

  • Vi dækker ansvaret

    Vi dækker ansvaret, du bliver pålagt af kunder.

  • Vi viderefører kravene

    Vi fører kravene videre til transportøren der står for transporten​.

Hvad indeholder speditøransvarsforsikringen?

Speditøransvarsforsikringen dækker dit ansvar i henhold til begrænsningsreglerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser (NSAB2015).

Giv besked ved udførelse af opgaver

Det er vigtigt, at du som speditør gør dine kunder udtrykkeligt opmærksom på, at du udfører opgaver i henhold til NSAB2015, og at du indføjer en kort tekst om begrænsningerne i fragtbrevet.

Dette gør du bedst med en standardtekst på brevpapir, tilbud, kontrakter o.lign. Husk også teksten ved kommunikation/tilbudsgivning per mail.

Vær opmærksom på, at du i henhold til NSAB2015 er forpligtet til at forsikre kundens gods, når det opbevares på dit lager.

Vidste du, at...

Vidste du, at vi kan hjælpe dig med at tilbyde transportforsikring til dine kunder som en ekstra service gennem Cargo Online?

Cargo Online er en service, vi tilbyder speditører. Her får du muligheden for let at tilbyde dine kunder en billig forsikringsløsning, hvor den fulde værdi af godset er sikret. 

Læs mere om Cargo Online

Undgå skader

Når du står for transporten af gods, er der mange ting der kan gå galt.

Vi har derfor udarbejdet en komplet samling af skadeforebyggende brochurer til din sikkerhed. De er nyttige for dig, der er vognmand, fragtfører eller speditør.

Gå til brochurerne

Få styr på leveringsklausulerne

Incoterms 2020 er internationalt anerkendte handelsbetingelser, der er relevante for dig, der forhandler transportaftaler.

Vi har lavet en overskuelig oversigt med de vigtigste termer og frister, og vi har desuden samlet og besvaret de oftest forekommende spørgsmål fra vores kunder vedrørende transport og Incoterms 2020.

Læs om Incoterms 2020