GLEM IKKE DIN ÅRSREJSEFORSIKRING

Få prisen på din rejseforsikring på 30 sek!

Tænk, hvis du kunne tage på ferie til udlandet, uden at skulle bekymre dig om at få ferien ødelagt af akut sygdom eller skader? Med en årsrejseforsikring behøver du ikke bekymre dig for uforudsete udgifter til lægeregninger, men kan slappe af med visheden om, at vi hjælper dig, når du får brug for det.


Derfor bør du have en årsrejseforsikring

Det er vigtigt at have en årsrejseforsikring, hvis du rejser uden for Danmark bare en gang om året, også selvom rejsen er til Tyskland.

Tidligere kunne du bruge dit gule sygesikringskort på rejser i Europa, men i august 2014 blev dette ændret, så du i stedet skal medbringe dit blå EU-sygesikringskort.

Det gule kort dækker kun i Danmark, Grønland, Færøerne, hvor det blå dækker i Europa EU/EØS, fx Norge, Island, Schweiz og Liechtenstein.

Hvis du rejser uden for disse områder, fx til Thailand, skal du altså være særligt opmærksom på din årsrejseforsikring og dens dækning.

Selvom det blå sygesikringskort gælder i mange lande, garanterer det dig kun den samme behandling, som EU-borgerne i det pågældende land er berettiget til.

Det er derfor ikke sikkert, at du vil blive mødt af den samme standard som i Danmark, hvis du får brug for lægehjælp. Der kan fx være en egenbetaling, eller du skal betale for en bedre behandling.

Med en årsrejseforsikring hos os er du derimod altid garanteret hjælp af If-godkendte læger og hospitaler.

Læs mere om vores årsrejseforsikringer​

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Branchens Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for Pension og Finans i 2017.

Beregn rejseforsikring

Find den bedste rejseforsikring til dig og dine eventyr!

Få din pris

Hvad dækker en årsrejseforsikring?

En årsrejseforsikring kan have forskellige dækninger, og det konkrete indhold afhænger i høj grad af dig selv og dine ønsker til en årsrejseforsikring.

Hos If har vi flere typer af årsrejseforsikringer, du kan bl.a. vælge mellem en årsrejseforsikring med dækning i verden eller i Europa (EU/EØS-landene).

Derudover kan du vælge mellem tre forskellige varianter af årsrejseforsikringer, som hver især har forskellige priser og varierer i antallet af dækninger. De hedder Rejse, Rejse Plus og Rejse Super.

Med disse årsrejseforsikringer får du bl.a. dækket sygdom og tilskadekomst, hjemtransport og tilkaldelse og meget mere. Med Rejse Plus og Rejse Super får du endda endnu flere dækninger!


5 facts om vores årsrejseforsikringer

  • Når du har en årsrejseforsikring hos os, får du dækket dine udgifter til hospital, læge og eventuel hjemtransport, i tilfælde af du bliver akut syg eller kommer til skade på ferien.

  • Vores årsrejseforsikring gælder altid ferierejser på op til 30 dages varighed, mens vores Rejse Super dækker helt op til 60 dages varighed, og giver dig en ekstra god dækning.

  • Du vælger selv hvorvidt din årsrejseforsikring skal gælde i hele verden eller kun i Europa.

  • Med en årsrejseforsikring hos os, er alle i din husstand dækket året rundt, uanset hvor ofte I rejser.


Hvad koster en årsrejseforsikring?

Din årsrejseforsikrings pris er først og fremmest op til dig og de ønsker du har til en rejseforsikring. Fx koster årsrejseforsikringen med Europadækning mindre end rejseforsikringen med verdensdækning, mens Rejse Plus og Rejse Super koster mere end Rejse.

Hvis prisen på årsrejseforsikringen er vigtig for dig, kan du selv justere den i forhold til vores forskellige dækninger – jo færre dækninger, jo billigere bliver din årsrejseforsikring og omvendt.


Sådan vælger du din årsrejseforsikring

Du vælger din årsrejseforsikring gennem to trin:

Trin 1: Vælg mellem:

  • Verdensdækning
  • Europadækning

Trin 2: Vælg mellem:

  • Rejse
  • Rejse Plus
  • Rejse Super

​Senest opdateret den 6. november 2015.

3 fordele ved en rejseforsikring

Få hjælp hele døgnet
Du får hjælp og rådgivning af vores døgnåbne, danskbemandede vagtcentral.​​​

Erstatningsrejse
Hvis du bliver akut syg eller indlagt i mere end halvdelen af din rejse, kan du få en ny ferierejse​​.

Dækker længere rejser
Hele husstanden dækkes på rejser af op til 30 dage, mens Rejse Super dækker helt op til 60 dage.​​​​​​​​

En tryggere hverdag

Vi ønsker, at du er så tryg så muligt. Derfor kan du bl.a. læse om hvordan du minimerer fremtidige skader på både din familie, dit hus, have eller bil, i vores Råd og tips-sektion.

Råd og tips