Sådan finder du en

BILLIG REJSEFORSIKRING

Få din pris på bare 30 sekunder!

Leder du efter en billig rejseforsikring til din kommende rejse? Så læs med her, hvor vi gennemgår vores bedste råd til at finde en så billig rejseforsikring som muligt, som stadig indeholder de dækninger, som du ønsker dig. ​


Hvorfor have en billig rejseforsikring?

Rejser og ferier forbindes ofte med glæde og kvalitetstid med venner og familie. Men mange ferier ødelægges desværre af uforudsigelige ting som forsinket bagage, sygdom eller tilskadekomster.

Med en rejseforsikring er du sikret mod, at disse dårlige ferieoplevelser efterfølgende påvirker din økonomi derhjemme.

Hos os vælger du selv, om din rejseforsikring skal gælde i hele verden eller i Europa, og du bestemmer selv, hvor meget rejseforsikringen skal dække, og dermed også hvor billig rejseforsikringen bliver.


Kan man nøjes med det gule og det blå sygesikringskort?

I mange år var det nok at have sit gule sygesikringskort med på rejsen, men i dag skal du huske dit blå sygesikringskort, hvis du skal besøge et land i Europa. Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling som indbyggerne i det EU/EØS-land, du besøger.

Har det pågældende land fx egenbetaling, gælder denne også for dig. I visse tilfælde kan du desuden blive nødt til at lægge penge ud selv, og så få dem refunderet via din kommunes Borgeservice, når du kommer hjem igen.

Rejser du i andre lande end EU/EØS, kan du hverken benytte det gule eller det blå sygesikringskort. Her skal du i stedet betale selv, eller du skal købe en rejseforsikring inden afrejsen.

Beregn en billig rejseforsikring her

Få en billig rejseforsikring hos os.

Bestil et blåt kort mindst 3 uger før du rejser

Du kan bestille det blå sygesikringskort på Borger.dk, hvorefter der kan gå op til 3 uger, før du modtager det.

Det blå sygesikringskort gælder i alle EU-lande, foruden EØS-landene; Norge, Island, Schweiz og Liechtenstein, og giver ret til forskellige ting, alt efter hvilket land du rejser i.

Det er en god idé at tjekke, hvad det blå sygesikringskort dækker, før du tager afsted. Og husk, at det blå kort ikke kan erstatte en rejseforsikring, især hvis du rejser uden for Europa.

Læs mere og find en billig rejseforsikring her


Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring, som sikrer dig økonomisk, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse.

Rejseforsikringen er også din livline i udlandet, idet en døgnbemandet alarmcentral med dansktalende personale altid står klar til at hjælpe dig på ferien. De hjælper dig med at forstå den lokale læge og sørger for, at det hospital du bliver indlagt på, er sundhedsfagligt forsvarligt.

En rejseforsikring er kort sagt en forsikring, som sikrer, at den dårlige oplevelse på ferien ikke følger med hjem, hvor den kan påvirke din økonomi.

Rejseforsikringen giver dig ro i sindet, og mulighed for at nyde ferien, også selvom andre ting risikerer at ødelægge den. Skulle noget uforudset ske, er vi kun et telefonopkald væk.

Leder du efter en billig rejseforsikring? Så find den i vores webshop

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2018
I både 2014, 2016 og 2018 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Danmarks Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Danmarks Bedste Kundeservice i 2019.

Beregn rejseforsikring

Find den bedste rejseforsikring til dig og dine eventyr!

Få din pris

Hvad dækker en rejseforsikring?

Hvad en rejseforsikring dækker, varierer fra forsikringsselskab til forsikringsselskab og fra rejseforsikring til rejseforsikring.

Nogen tror, at en dyr og en billig rejseforsikring dækker det samme, men i virkeligheden er der ofte stor forskel på hvad en dyr rejseforsikring og den billigste rejseforsikring dækker.

Hos If har vi 3 forskellige rejseforsikringer; Rejse, Rejse Plus og Rejse Super, så du kan vælge netop den rejseforsikring, som bedst passer dit behov.

Find prisen på en billig rejseforsikring her

Ønsker du en billig rejseforsikring, kan du nøjes med Rejse, mens du med Rejse Plus og Rejse Super får flere dækninger.

Læs mere om de forskellige dækninger​


Hvordan får jeg en billig rejseforsikring?

Der er stor forskel på, hvad de enkelte rejseforsikringer i Danmark koster, og hvor billig en rejseforsikring er, afhænger for det meste af den enkelte rejseforsikrings vilkår.

Vi har 3 forskellige rejseforsikringer, der hver især koster noget forskelligt. Derudover kan du selv vælge, om du vil have dækning i hele verden eller kun i Europa.

Den billigste rejseforsikring er Rejse med europadækning, mens Rejse Super med verdensdækning er den dyreste og mest omfattende – en perfekt rejseforsikring til globetrotteren. ​

Få flere tips til at finde en billig forsikring

Få en billig rejseforsikring med If Fordelsprogram

Har du din bil, dit indbo eller dit hus forsikret hos os, er du del af If Fordelsprogram. Med If Fordelsprogram får du 10 % rabat på alle dine forsikringer, inklusiv muligheden for en billig rejseforsikring.

Har du både din bil og indbo, eller din bil og hus forsikret hos os, stiger din rabat til 15 % – også på din rejseforsikring. Er du allerede del af If Fordelsprogram, kan du altså nemt finde en billig rejseforsikring hos os.

Få en billig rejseforsikring med If Fordelsprogram


Få en billig rejseforsikring hos os

Leder du efter en billig rejseforsikring, er du velkommen til at beregne din rejseforsikring i vores webshop.

Har du spørgsmål til vores forsikringer eller køb i webshoppen, er du velkommen til at kontakte os

Senest opdateret den 16. april 2018.

3 fordele ved en rejseforsikring

Få hjælp hele døgnet
Du får hjælp og rådgivning af vores døgnåbne, danskbemandede vagtcentral.​​​

Erstatningsrejse
Hvis du bliver akut syg eller indlagt i mere end halvdelen af din rejse, kan du få en ny ferierejse​​.

Dækker længere rejser
Hele husstanden dækkes på rejser af op til 30 dage, mens Rejse Super dækker helt op til 60 dage.​​​​​​​​

En tryggere hverdag

Vi ønsker, at du er så tryg som muligt. Derfor kan du bl.a. læse om, hvordan du minimerer fremtidige skader på både din familie, dit hus, have eller bil her.

Råd og tips