HUSK REJSEFORSIKRINGEN I USA

Find prisen på din rejseforsikring på 30 sek!

Det er rigtig populært at tage på ferie og rundrejse i USA, men der er mange ting, du skal huske at klare før afrejsen, også selvom du allerede har pakket kufferten og bestilt flybilletterne til USA. Fx skal du registrere dig hos ESTA, du skal tjekke dit pas’ gyldighed og du skal have styr på din rejseforsikrings dækning.

Når du er på rejse i USA, er det vigtigt, at du har en rejseforsikring som dækker i USA, da den offentlige sygesikring i form af det gule og blå sygesikringskort ikke dækker i Amerika. Du skal derfor selv sørge for, at du er ordentlig dækket, hvis ikke du vil risikere omfattende hospitalsregninger, i tilfælde af du kommer til skade eller bliver akut syg på ferien.


Derfor skal du have en rejseforsikring til USA

Når du skal på ferie i USA, er det en rigtig god idé at have en rejseforsikring, da hverken det gule eller blå sygesikringskort dækker.

Derudover er USA kendt for deres dyre hospitalsregninger og unødige overbehandlinger, og du risikerer derfor at blive mødt af en stor regning, hvis du bliver skadet eller akut syg under rejsen til USA.


Hvad dækker en rejseforsikring til USA?

Hvis du skal på ferie i USA, skal du have en rejseforsikring verden. Med en verdensrejseforsikring er du dækket i alle lande, USA inklusiv, og ikke bare i Danmark eller Europa, hvor du er dækket med henholdsvis den offentlige sygesikring eller en rejseforsikring Europa. Dog kan der være lande som Udenrigsministeriet fraråder rejse til, som er undtaget.

Med en rejseforsikring til USA får du de samme dækninger, som hvis du skulle besøge et hvilket som helst andet land uden for Europa.

Hos If har vi tre typer rejseforsikringer, der varierer i forhold til pris og antallet af dækninger: Rejse, Rejse Plus og Rejse Super.

Der er dog nogle dækninger, som er fælles for alle tre rejseforsikringer til USA:

 • Akut sygdom
 • Skader som følge af ulykke/tilskadekomst
 • Hjem- og sygetransport
 • Tilkaldelse
 • Sygeledsagelse
 • Ansvar for skade på lejet feriebolig
 • Krisehjælp og overfald
 • Ufrivilligt ophold og evakuering
 • Sikkerhedsstillelse og kaution

Hvis du vælger en Rejse til din USA-rejse, får du desuden bl.a. en afbestillingsforsikring, mens Rejse Super også inkluderer andre dækninger.

Læs mere om vores dækninger her


Hvad koster en rejseforsikring til USA?

Når du skal have en rejseforsikring til USA, skal du som sagt have en rejseforsikring med verdensdækning. Denne type rejseforsikring er selvfølgelig lidt dyrere end en rejseforsikring Europa, men den dækker den også i mange flere lande.

Derudover afhænger prisen på din rejseforsikring til USA af, hvilken type dækning du ønsker, og hvorvidt du ønsker en rejseforsikring med Rejse, Rejse Plus eller Rejse Super. Vi anbefaler Rejse Super til USA-rejsen, da det er vores mest omfattende og dækkende produkt.

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Branchens Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for Pension og Finans i 2017.

Beregn rejseforsikring

Find den bedste rejseforsikring til dig og dine eventyr!

Få din pris

Skal man have visum til USA?

Der er ingen krav til danske statsborgere om visum i USA, hvis du besøger landet i mindre end 90 dage. Hvis du er på ferie i USA i længere tid end det, skal du altså have et visum.

Husk på, at din rejseforsikring bør dække lige så længe som din rejse varer. Foruden de 90 dage, er der en række andre regler, som kan afgøre, hvorvidt du skal have et visum for indrejse i USA.

Visumregler: Du skal have et visum til USA, hvis:

 • Du ikke rejser ind i landet med et godkendt luftfartsselskab (fx SAS), og du ikke har en gyldig returbillet eller billet til et land uden for Nordamerika og Caribien
 • Du er tidligere straffet
 • Du tidligere har fået en visumansøgning afvist
 • Du rejser som repræsentant for den danske stat


Husk at registrere dig hos ESTA før afrejse

Hvis du har et amerikansk visum, behøver du ikke en ESTA-registrering. Hvis ikke du har et visum, skal du dog huske at registrere din indrejse i det amerikanske Electronic System for Travel Authorization (ESTA), for at får indrejsetilladelse til USA.

Du registrerer dig online, senest 72 timer før din afrejse til USA – hvis ikke du er registreret, får du ikke lov til at rejse ind i landet. Prisen for din ESTA-registrering ligger på 14 dollars (2015-priser), og betales med internationalt kreditkort.

Læs mere om visum og ESTA hos Udenrigsministeriet


Hvad skal jeg have med på ferie til USA?

Når du skal på rejse til USA, er der visse dokumenter du skal huske at medbringe, både for at få lov til at rejse ind i landet, men også hvis du får brug for hjælp under rejsen.

Obligatoriske dokumenter:

 • Individuelle pas for samtlige rejsende (skal gælde hele rejseperioden)
 • Visum eller ESTA-registreringsnummer
 • Policenummer og kontaktinformationer på din rejseforsikring til USA
 • Pillepas, hvis du tager medicin regelmæssigt
 • Dansk kørekort (hvis du har et)
 • Internationalt kørekort, hvis du skal køre bil eller motorcykel i USA


Få en rejseforsikring til USA hos os

Hvis du godt kunne tænke dig at købe eller høre mere om vores rejseforsikringer til USA, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 12 12 12 eller via chat​.

Du er også velkommen til selv at læse mere og beregne din pris i vores webshop. ​

Senest opdateret den 6. november 2015.

3 fordele ved en rejseforsikring

Få hjælp hele døgnet
Du får hjælp og rådgivning af vores døgnåbne, danskbemandede vagtcentral.​​​

Erstatningsrejse
Hvis du bliver akut syg eller indlagt i mere end halvdelen af din rejse, kan du få en ny ferierejse​​.

Dækker længere rejser
Hele husstanden dækkes på rejser af op til 30 dage, mens Rejse Super dækker helt op til 60 dage.​​​​​​​​

En tryggere hverdag

Vi ønsker, at du er så tryg så muligt. Derfor kan du bl.a. læse om hvordan du minimerer fremtidige skader på både din familie, dit hus, have eller bil, i vores Råd og tips-sektion.

Råd og tips