Gå til menu Gå til indhold

Filtrér
Viser resultater for:
 1. Privat

  Børn i bilen - Sådan underholder du børnene under køreturen

  Der er mange ting at tænke på, når man har børn med i bilen, fx hvordan underholder man dem under køreturen, og hvordan sikrer man, at de er sikkert spændt fast? Husk at have styr på både børneforsikring og bilforsikring , når du har børn i bilen.

 2. Privat

  15 gode råd til børnesikring af hjemmet

  I denne artikel giver vi dig vores bedste råd til børnesikring af hjemmet, så både du og dine børn kan føle jer sikre derhjemme. Har du styr på børneforsikringen ? Ellers kan du købe én her! 

 3. Privat

  Tips til ferie med børn

  Der er mange ting at tage højde for, når du skal på ferie, og især hvis du skal på ferie med børn. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd til familieferien her. Har du styr på børne- og rejseforsikringen ? 

 4. Privat

  Bliv sikker på trampolin

  Det kan være sjovt og sundt for børn at hoppe på trampolin, men det sætter også krav til sikkerheden.  Her får du nogle gode råd til at gøre trampolinen i haven mere sikker.  Har du styr på børneforsikringen ? Få din pris på 30 sek!

 5. Privat

  Gravid uge 31-40

  På denne side kan du få gode råd og information om slutfasen i din graviditet i uge 31-40.  Har du styr på børneforsikringen ? Ellers kan du købe en her!