Gå til menu Gå til indhold

Filtrér
Viser resultater for:
 1. Privat

  Børn i bilen - Sådan underholder du børnene under køreturen

  Der er mange ting at tænke på, når man har børn med i bilen, fx hvordan underholder man dem under køreturen, og hvordan sikrer man, at de er sikkert spændt fast? Husk at have styr på både børneforsikring og bilforsikring , når du har børn i bilen.

 2. Privat

  Kør selv-ferie i Danmark

  Skal du og familien på bilferie i Danmark i år? Det kan varmt anbefales, da Danmark rummer en masse flot og alsidig natur, og mulighed for mange spændende oplevelser. Her får I vores bedste tips til kør selv-ferien i Danmark. Har du styr på  bilforsikringen ?

 3. Privat

  8 sparetips: Spar på strømmen – og pas godt på miljøet!

  Se her, hvordan du sparer både penge og el, og samtidig passer på miljøet og dig selv. Beregn prisen på din indboforsikring her:

 4. Privat

  15 gode råd til børnesikring af hjemmet

  I denne artikel giver vi dig vores bedste råd til børnesikring af hjemmet, så både du og dine børn kan føle jer sikre derhjemme. Har du styr på børneforsikringen ? Ellers kan du købe én her! 

 5. Privat

  Tips til ferie med børn

  Der er mange ting at tage højde for, når du skal på ferie, og især hvis du skal på ferie med børn. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd til familieferien her. Har du styr på børne- og rejseforsikringen ?