Sammenlign bilforsikringer

Har du brug for en bilforsikring?

Få op til 15 % rabat, når du køber en bilforsikring hos os!

Beregn pris her!

Få overblik over bilforsikringsmarkedet

Markedet for bilforsikringer kan virke uoverskueligt, især fordi der findes så mange forskellige forsikringsselskaber og sammenligningsservices.

Udover de mange udbydere af forskellige bilforsikringer, tilbyder de enkelte selskaber også ofte flere forskellige typer af bilforsikringer til forskellige priser, hvilket igen kan gøre valget af bilforsikring sværere.

Din bilforsikring pris bliver desuden påvirket af en række forskellige faktorer. I denne artikel vil vi derfor sammenligne vores forskellige bilforsikringer, så du nemmere kan få et overblik over, hvad de enkelte bilforsikringer indeholder. 


Sammenligning af bilforsikringer

Hos If tilbyder vi 4 forskellige typer af bilforsikringer - på den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for.​

De sammenlignede forsikringer

De forsikringer, du kan vælge imellem, afhænger ofte af din bils model og pris, og derudover afhænger det endelige valg af bilforsikring selvfølgelig af dig selv, dine behov og dine ønsker til en bilforsikring.

Vi håber at denne bilforsikringssammenligning gør valget nemmere - ellers kan du læse mere om vores bilforsikringer​.

Bilforsikring med ansvarsdækning

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, hvis man ejer en bil.

Lige meget hvad, skal du altså have en ansvarsforsikring til din bil, men du kan også vælge at købe en af de mere omfattende bilforsikringer, da de alle inkluderer ansvarsdækning, foruden mange andre dækninger.

Når du sammenligner ansvarsforsikringen med de andre forsikringer, er det tydeligt, at ansvarsforsikringen er den mest basale bilforsikring, du kan få.

Sammenlign bilforsikringer online her.

Med en ansvarsforsikring får du dækket de skader, du som bilist forårsager på andre mennesker, deres ting og køretøjer, så disse altid er sikret erstatning.

Hvis du fx rammer en cyklist i et højresving, sørger ansvarsforsikringen for, at cyklisten kompenseres.

Beregn forsikring til din bil med ansvar her


Bilforsikring med delkaskodækning

Delkaskoforsikringen indeholder mange forskellige dækninger i sammenligning med ansvarsforsikringen, og den dækker bl.a. ekstraudstyr på op til 20.000 kroner.

Derudover får du dækket både tyveri og skader som følge af tyveriforsøg, skade på bilens forrude og skader som følge af brand, lynnedslag, eksplosion eller kortslutning.

Du får også mulighed for at få retshjælp, hvis du kommer ud for en uenighed, som skal for retten, foruden redningshjælp i udlandet og mulighed for at få en lånebil i Danmark, hvis din egen bil er til reparation.

Beregn forsikring til din bil med delkasko her

Artiklen fortsættes nedenfor

Bilforsikring med kaskodækning

Når man sammenligner kaskoforsikringen med delkaskoforsikringen, er det tydeligt, at bilforsikringen med fuld kaskodækning indbefatter et par andre nyttige dækninger.

Her får du bl.a., foruden de dækninger ansvars- og delkaskoforsikringer tilbyder, mulighed for at få dækket de skader, der påføres bilen, som følge af fx sammenstød, påkørsel, parkerings- eller eneuheld.

En anden fordel ved kaskoforsikringen er, at du kan tilkøbe If Vejhjælp Danmark som en del af bilforsikringen. Med If Vejhjælp Danmark får du hjælp, fx hvis din bil pludselig ikke kan starte, eller den er gået i stykker.

If Vejhjælp Danmark kan tilkøbes både Kaskoforsikringen, Kasko Plus og Bil Super.

Beren forsikring til din bil med kasko her

Bilforsikring med Bil Super-dækning

Med en Bil Super-forsikring får du et omfattende og unikt If-produkt, som gør, at du er dækket så omfattende som muligt.

Med Bil Super får du mulighed for at låne en lånebil i op til 14 dage, hvis din bil ikke kan repareres, og i op til 35 dage, hvis din bil bliver stjålet.

Du får også dækket de pludselige motor- og maskinskader, som gør, at din bil ikke kan køre.

For elbiler dækker forsikringen desuden ting som selve elmotoren og bilens oplader.

Få den rette pris, når du sammenligner bilforsikringer.

Hvis du oplever en totalskade, kan du få erstatning til en helt ny, tilsvarende bil, hvis bilen er under 3 år gammel.

Er bilen over 3 år, kan du få bilens handelspris med 15 % oveni. Med Bil Super får du altså et produkt, hvor der i sammenligning med de øvrige bilforsikringer er tænkt på det hele.

Beregn forsikring til din bil med Bil Super her

Sammenlign og køb bilforsikring online

Du kan til enhver tid sammenligne og købe bilforsikringer online hos os.

Sammenlign og køb forsikring til din bil

Har du spørgsmål til vores bilforsikringer, er du velkommen til at kontakte os.


Vil du sammenligne andre forsikringer?

Hvis du er interesseret i andre forsikringer end til din bil, tilbyder vi et væld af forsikringer med forskellige grader af dækning.

På den måde kan du lettest købe forsikringer, som er skræddersyet til dig og dine ønsker.

Senest opdateret den 5. januar 2022.