Gå til menu Gå til indhold

Filtrér
Viser resultater for:
 1. Privat

  5 tips til at fremme dit boligsalg

  Et succesfuldt boligsalg giver dig penge i hånden og åbner døren til en endnu bedre bolig i den næste fase i livet. Her er 5 smarte tips til at fremme dit boligsalg. Husk indboforsikringen , når du flytter i ny bolig. 

 2. Privat

  7 tips til at købe hus

  Et huskøb er for mange den største investering, de nogensinde kommer til at foretage. Det er derfor vigtigt, at du er grundigt forberedt på hele processen fra at være interesseret i et hjem, til du har købt og er flyttet ind. Beregn pris på husforsikring på 30 sek.

 3. Privat

  Opbevaring og opmagasinering

  Få gode råd til hvordan du opmagasinerer og opbevarer dine ting under flytningen. Har du styr på indboforsikringen ? Ellers kan du beregne din pris herunder på 30 sek! 

  Kvinde på et lager
 4. Privat

  Ekspertens 3 tips: når du skal pakke flyttekasser

  De fleste har prøvet at flytte mindst et par gange i deres liv. Men hvordan flytter du så smertefrit som muligt? Her får du ekspertens 3 bedste tips til pakning af flyttekasser.  Husk indboforsikringen , når du skal flytte. 

  Mand pakker en flyttekasse
 5. Privat

  Tips og råd til flyttedagen

  Når du flytter ind i din nye bolig, er der mange ting at have styr på, og mange mennesker, der skal have besked. Her er de bedste tips og råd, så din flytning kan gå helt glat. Husk indboforsikringen , når du flytter. 

  Kvinde bærer flyttekasse