Forsikring for VVS-installatører og blikkenslagere

Korrekt forsikring er vigtig, når man arbejder som håndværker med vand, varme og sanitet. Udover at en vandskade hos en kunde i værste fald kan koste millioner i skader, er det vigtigt at beskytte både dit udstyr og dine ansatte.

Vi har stor erfaring med at forsikre VVS-installatører og blikkenslagere, og vi kan også hjælpe dig. På denne side har vi samlet en række ressourcer, som er relevante for dig.

Hvis du vil, kan du blive kontaktet af os til en snak om forsikringer og pris, eller du kan læse vanlige spørgsmål i vores FAQ.

Bliv kontaktet af os Læs FAQ

Vores anbefalinger til blikkenslagere og VVS-installatører

Du kan altid tilpasse din dækning til din virksomheds behov

Dine ansatte

Hvordan bliver din virksom påvirket, hvis du eller dine ansatte bliver syge?

  • Sygdom - Med en sundhedsforsikring reducerer du aktivt sygefravær ved at skaffe dig selv og dine ansatte hurtigere adgang til behandling og specialister. Samtidigt markerer du dig selv som en attraktiv arbejdsgiver.
  • Ulykker - En arbejdsskadeforsikring er lovpligtig for alle virksomheder, og den sikrer dig hjælp, hvis nogen kommer til skade i forbindelse med arbejdet. Du kan med fordel supplere med en kollektiv ulykkesforsikring.
  • Langtidsfravær - Med en sygedriftstabsforsikring får du dækket tabt omsætning i din virksomhed, når du eller en af dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke.

Dit udstyr

Som VVS-installatør eller blikkenslager er du udover din firmabil ofte afhængig af specialiseret værktøj som gevindskæremaskine, koldsav og pladesaks - og du er sårbar, hvis det går i stykker. 

  • Biler, maskiner og udstyr - Vi tilbyder en lang række forsikringer til din varebil, dine maskiner, din computer og dit værktøj. Vi skræddersyr forsikringen til dine behov, så du kun forsikrer de ting, du har brug for.
  • Kriminalitet på arbejdspladsen - Det er ikke sjovt at snakke om, men for nogle virksomheder er det relevant med en kriminalitetsforsikring, som sikrer dig mod økonomiske tab, hvis dine ansatte begår kriminalitet mod virksomheden, eller hvis din netbank udsættes for angreb.
  • Meromkostninger og tab af indtjening - Hvis byggeriet må ligge stille på grund af skader på dine bygninger eller dit udstyr, eller hvis du får meromkostninger for at opretholde byggeriet, yder en driftstabsforsikring dækning.

Dit ansvar

Hvis der opstår skader på personer, ting eller miljø, kan din virksomhed gøres erstatningsansvarlig.

  • Erstatningsansvar - Nogle gange går ting galt, og din virksomhed kan blive holdt ansvarlig. En erhvervsansvarsforsikring er relevant for alle virksomheder, og mange blikkenslagere og VVS-installatører supplerer desuden med produktansvarsforsikring eller miljøforsikring.
  • Juridiske tvister - Uanset om det er berettiget eller ej, kan det blive dyrt, når en kunde eller tredjemand gør din virksomhed til part i en tvist. Med en retshjælpsforsikring får du dækket dine udgifter til juridisk bistand.

Tips og råd om forsikring i byggebranchen

Hvad koster en sygemelding?

En kollega rapporterer åndedrætsbesvær efter at have arbejdet i et miljø med skimmel. Et knæ smerter efter ilæggelse af slanger til gulvvarme. Du får hold i ryggen ved løft af en varmtvandsbeholder. Et uheld med handsker ved søjleboremaskinen resulterer i snitsår, og en finger der er gået af led.

Der findes store og små grunde til, at personale sygemelder sig, og det kan koste dig dyrt som arbejdsgiver.

Prøv vores beregner og se, hvad sygemeldinger kan koste din virksomhed – og hvordan vi kan hjælpe dig.

Beregn udgifter til sygefravær

Kom godt i gang med forsikringer

Book telefonmøde