Beregn ny bilforsikring

Find din pris på bare 30 sekunder!

Beregn din pris her!

Åbner i et nyt vindue

  • Eksklusive bilmærkeaftaler

    Få altid mindst 10 % rabat på din bilforsikring og mange andre fordele med vores eksklusive bilmærkeaftaler.

  • Årets forsikringsselskab 2018

    For tredje gang i træk har AutoBranchen Danmark kåret If som Årets forsikringsselskab.

  • Lovpligtig ansvarsforsikring

    Ligegyldigt hvilken af Ifs 5 bilforsikringer du vælger, vil den altid inkludere den lovpligtige ansvarsforsikring.

Husk forsikringen til din nye bil

De fleste ved, at biler og bilforsikringer går hånd i hånd, eftersom loven kræver, at man ansvarsforsikrer sin bil. I visse tilfælde er det rigeligt med en ansvarsforsikring og nogle gange er en kaskoforsikring sagen. Dette afhænger helt af dig selv - og til dels af din bil.

If Skadeforsikring tilbyder 5 forskellige bilforsikringer til dig, der ejer din egen bil; fra en ren ansvarsforsikring til en unik udvidet kaskoforsikring.


Er en ansvarsforsikring nok til dig?

Hvis du køber en billig eller gammel brugt bil, kan det godt være nok med en ansvarsforsikring. Hvis bilens værdi fx er lavere end prisen på en kaskoforsikring eller du gerne selv vil betale de enkelte skader fra gang til gang.


Vil du beskytte din investering med en kaskoforsikring?

Hvis du køber en dyrere eller nyere brugt bil, er det en rigtig god idé at have en kaskoforsikring – også gerne en udvidet kaskoforsikring. På denne måde kan du beskytte din investering i bilen, både ved skader, tyveri og lignende.

If tilbyder 4 forskellige kaskoforsikringer: Delkasko, Kasko, Kasko Plus og Bil Super – Du kan læse mere om deres forskellige dækninger og beregne din pris online.