Selvrisikoopsparing til dig

Når du har dine forsikringer hos os, får du noget helt særligt; din egen selvrisikoopsparing!

Sådan fungerer selvrisikoopsparing

Klik og se filmen herunder
Selvrisikoopsparing

Hvad er en selvrisikoopsparing?

Selvrisikoopsparingen er en særlig opsparing, som du får hos os. Her sætter vi årligt penge ind, du kan bruge til at betale din selvrisiko med, hvis du skulle få en skade. Du får indsat 100, 200 eller 500 kroner årligt, alt efter hvilke forsikringer du har.


Du får indsat penge efter hvert skadefrit år

Pengene bliver sat ind på din selvrisikoopsparing én gang om året, medmindre du har haft en skade på din hus-, indbo- eller bilforsikring i opsparingsperioden.

Der kan stå max 5000 kroner på din selvrisikoopsparing.

Hvis du har en skade på din hus-, indbo- eller bilforsikring, og skadesagen ikke er afsluttet, når vi skal sætte penge ind på din opsparing, vil selvrisikoopgørelsen og eventuel indbetaling på opsparingen ske efter, skaden er afsluttet.


Når du skal bruge selvrisikoopsparingen

De penge, der står på selvrisikoopsparingen, kan bruges til helt eller delvist at nedsætte din egenbetaling af selvrisiko på skader på alle dine private forsikringer hos os.

Hvis du får en skade og skal betale selvrisiko, vil det beløb, der står på selvrisikoopsparingen, blive trukket automatisk.


Selvrisikoopsparingen er for kunder

Din selvrisikoopsparing og det beløb, der står på den, er personligt. Den kan ikke videregives, sælges eller på anden måde overdrages til andre. Beløbet kan heller ikke udbetales.

Hvis du vælger at opsige alle dine forsikringer, så du ikke længere er forsikret hos os, beholder du din opsparing i 2 år. Du kan således bruge opsparingen igen, hvis du bliver kunde hos os igen inden for perioden.


Hvis du deler adresse med andre

Deler du adresse med personer, der også er forsikret hos os, har i kun én, fælles selvrisikoopsparing. Hvis du ønsker at ændre dette, kan du kontakte os.


Se saldo på din selvrisikoopsparing

Hvis du er kunde hos os, kan du se saldoen på din selvrisikoopsparing på Mine sider. Husk NemID, når du skal logge ind.

Har du brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os via Mine Sider - vi kan også ringe til dig.

Læs mere om vores forsikringer