Tilmeld Betalingsservice

Vi anbefaler, at du betaler dine forsikringer via Betalingsservice - så er du altid sikker på, at dine forsikringer er betalt til tiden.

Spar penge med Betalingsservice

Hvis du vælger at betale din forsikring via Betalingsservice fremfor giro, sparer du 37,50 kroner. Du betaler nemlig kun 7,50 kroner i gebyr pr. forsikring, når du betaler via Betalingsservice.

Tilmeld Betalingsservice


Dine informationer er sikre hos os

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.

I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i den information, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.


Vigtigt at huske på, når man betaler via Betalingsservice

Både forsikringstager og medforsikrede (hvis der er en medforsikret) skal have betalingsfuldmagt til den bankkonto som man tilmelder.


Vi har ikke begge betalingsfuldmagt til den tilmeldte bankkonto

  • Hvis begge parter ikke har betalingsfuldmagt, afvises betalingen af banken.
  • Afvises en betaling af banken, er du som kunde nødt til at tage kontakt til din bank og sørge for at begge parter får betalingsfuldmagt til den tilmeldte bankkonto.
  • Efter afvisning er du som kunde nødt til at tilmelde forsikringen til Betalingsservice igen.


Jeg vil gerne betale mit myndige barns forsikring

Hvis du som mor eller far gerne vil betale for dit myndige barns forsikring, kan forsikringen ikke tilmeldes til betalingsservice sammen med dine egne forsikringer. Ønsker du at betale dit barns forsikring via betalingsservice, skal du lave en særskilt tilmelding til betalingsservice via din netbank eller ved henvendelse i din bank.

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​