Undgå tyveri med DNA-spray

Minimer risikoen for tyveri med op til 65% ved installation af DNA-spray system i din butik.

Hvis du er erhvervskunde hos If, kan G4S kontakte dig for at give dig et særtilbud på DNA-spray til din virksomhed.

Bliv kontaktet af G4S

Hvad er DNA-spray?

DNA-spray er en usynlig væske, der indeholder en unik DNA-kode. Væsken sprayes, ved hjælp af et særligt system,  udover en eventuel tyv i det, han forlader butikken. Væsken, der sætter sig fast på tyven og hans tøj, kan ikke vaskes af.

Hvis tyven senere pågribes, kan politiet ved hjælp af UV-belysning afsløre væsken og således forbinde ham til gerningsstedet ved hjælp af den unikke DNA-spray kode, der findes i DNA-væsken.

Hvad indeholder DNA-væsken?

DNA-væsken er en syntetisk sporingsvæske, der kan analyseres, ligesom menneskeligt dna. Væsken indeholder såkaldte micro-prikker (0,5-1 mm), der gør det muligt at finde den unikke DNA-kode under mikroskop.

Forskellige brancher kan have glæde af DNA-spray

Specielt detailhandlen har enorm stor sucess med DNA-spray. F.eks. supermarkeder, tøjbutikker, guldsmede, spillehaller, benzinstationer og lignende. Men også restaurantionsbranchen og banker har haft succes med det.

Hvor kan DNA-spray installeres?

Et tilpasset antal DNA-spray hoveder installeres i butikken, ofte ved døre og vinduer, som typisk er der tyvene kommer ind.

DNA-spray skiltning afskrækker tyvene

Udover at DNA-spray er særdeles effektivt ved tyveri, har det også en præventiv virkning. Der følger DNA-spray advarselsskilte og mærkater med systemet, som du kan placere tydeligt i og udenfor butikken.

Synet af DNA-spray skiltene har en bevist høj præventiv virkning på tyvene. Tyvene kender nemlig udmærket til DNA-spray og er ikke interesserede i at blive afsløret af politiet.

Personalet føler sig tryggere med DNA-spray

Mens tyvene bliver afskrækket, viser undersøgelser, at personalet også føler sig tryggere i butikker med DNA-spray. De ved, at risikoen for tyveri daler, så snart at DNA-spray er installeret.

Hvordan får du rabatten?

Alle virksomheder inden for detailhandlen med erhvervsforsikring hos os kan få 10 % rabat på DNA-spray.

DNA spray er en god tyverisikring, der giver et tryggere personale
Særligt i detailbranchen er der gode erfaringer med DNA-spray.