Corona-virus - sådan gælder erhvervsrejseforsikring

Sådan dækker erhvervsrejseforsikringen

Udenrigsministeriet opdater løbende deres rejsevejledninger baseret på den aktuelle situation i de forskellige lande/regioner. Der kan være forskellige indrejserestriktioner som du skal være opmærksom på.

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. 

Du kan læse Udenrigsministeriets rejseråd  her

Orange lande/regioner

For orange lande/regioner dækker vi som normalt, dog med undtagelse af udgifter til Covid-19 test, Karantæne i forbindelse med indrejse, der skyldes myndighedernes krav, anbefalinger eller lignende og Evakuering/hjemrejse som følge af Corona/Covid-19.

Røde lande/regioner

Fra 1 marts 2021 dækker vi ekstraordinært Coronarelaterede skader under forretningskritiske erhvervsrejser i hele dog med undtagelse af udgifter til Covid-19 test, Karantæne i forbindelse med indrejse, der skyldes myndighedernes krav, anbefalinger eller lignende og Evakuering/hjemrejse som følge af Corona/Covid-19.

Forsikringen dækker som normalt for alle ikke Coronarelaterede skader.

Vælger du at rejse til et land eller område, der er orange (alle ikke-nødvendige rejser frarådes) eller rødt (alle rejser frarådes) skal du være opmærksom på, at vores muligheder for at sikre dig den bedste og korrekte hjælp kan være meget begrænset.

Hjælp under rejsen

Har du brug for hjælp under rejsen så kontakt os på 70 13 13 35.

Senest opdateret den 7. maj 2021

Ofte stillede spørgsmål og svar