VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED OS?

Hos If er vi ca. 6.800 medarbejdere fordelt i Norden og Baltikum - vil du være én af os?

 • Stor medarbejdertilfredshed

  ​2 gange om året gennemfører vi medarbejderundersøgelser, og den seneste viser, at 91 % har det godt eller meget godt med deres arbejde og hele 88 % føler, at deres arbejde er meningsfuldt.​​

 • Varierende kompetencer

  If består af alt fra ingeniører, advokater, matematikere og økonomer, til politifolk, sygeplejersker, sælgere og folk med baggrund inden for ledelse, byggeri, motor og m.m.​​​ Her er også plads til dig!​​

 • Fokus på udvikling og ansvar

  Vi tror på vores medarbejderes kompetencer og idéer, og derfor giver vi hinanden ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ og udvikle deres egen karriere.​

Peter, Rådgiver og salgsansvarlig

Jeg nyder at rådgive vores erhvervskunder i Erhvervscenteret og hjælpe mine kolleger med at optimere deres salg.

Cecilia, Kunderådgiver

Mine kollegaer og ledere motiverer mig til at give lidt ekstra.

Troels, Runner og Coach

Den udfordring mit arbejde giver, er med til at udvikle mine faglige kompetencer, samt engagement.

If som arbejdsplads

​If som arbejdsplads

Vi er ca. 6.800 medarbejdere i If, hvoraf de 560 sidder på vores danske kontor i Hvidovre, ca. en halv time fra Nørreport med offentlig transport.

Som medarbejder i If bliver du en del af en flad organisation med højt til loftet. Her er altid åbne døre, og alle taler med alle. Vi stræber efter at skabe gode forudsætninger for, at vores medarbejdere kan opbygge deres egen karriere. Vi tror på vores medarbejderes evner, og giver dem ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, og vi stræber efter, at vores ansatte har en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Både vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø er baseret på vores kerneværdier: Vi skal være lette at nå og forstå, engagerede, nytænkende og pålidelige, både overfor vores kunder og overfor hinanden i dagligdagen.


Sundhed og trivsel er et fælles ansvar

Vi prioriterer vores medarbejderes sundhed og trivsel højt. Det er nemlig dig og din trivsel, der gør If til en succesfuld arbejdsplads og virksomhed.

Derfor har vi stor fokus på medarbejderudvikling og videreuddannelse, samt halvårlige medarbejderundersøgelser, hvor vi tager pulsen på Ifs afdelinger, hjælper ledere til at motivere deres medarbejdere samt udvikle afdelingen og deres lederskab.

Professionelle medarbejdere giver øget værdi for vores kunder, og gode ledere giver medarbejderne mulighed og råderum til at optræde professionelt.


Privat fitnesscenter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til den daglige motion, og derfor har vi i If valgt at bygge et gratis, privat fitnesscenter til vores medarbejdere.

Det 500 m2 store fitnesscenter ligger i stueetagen på vores hovedkontor, og tilbyder alt lige fra løbebånd til vægte, foruden populære træningshold som Spinning, Stram Op og Bokwa.


Personlig udvikling

I en virksomhed der har afdelinger i hele Norden og Baltikum, er der gode muligheder for at have et stort netværk. Vi arbejder og sparre med hinanden på tværs af landegrænser, og du finder en masse dygtige kolleger internt i virksomheden, hvis kompetencer kan støtte dig i din egen faglige udvikling.

Man kan derfor sige, at du ikke blot har 560 kolleger, men 6.800, hvis du selv ønsker det.


Der skal være tid til det hele

I If arbejder vi med flextid, hvilket gør balancen mellem privatliv og arbejdsliv nemmere. Vi tilbyder fx flekstidsordning, hjemmearbejde (hvor det er foreneligt med stillingen), mulighed for orlov og seniorordning.


- også ferie

I If tilbyder vi dig fem ugers ferie, og derudover er Grundlovsdag, dagen efter Kr. Himmelfart, juleaftens- og nytårsaftensdag også fridage.


Vi har selvfølgelig også en række personalegoder

Som ansat hos os får du adgang til en række personalegoder, fx får du via vores kollektive overenskomst en gruppelivsforsikring, private tingskadesforsikringer med rabat og meget mere.

Derudover tilbydes du en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage, ekstra feriedage for visse grupper af medarbejdere, 2,75 % i ferietillæg og formaliserede medarbejdersamtaler, som bl.a. fokuserer på dine kundskaber.

Dette er blot nogle af de personalegoder, som vi tilbyder via overenskomsten. Og ja, så er du også dækket af vores sundhedsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.


Foreninger for alle

I If har vi en række foreninger, der passer til de fleste. Vi har fx løbeklubben, som deltager i flere løb gennem året, og derudover løber If selvfølgelig også med i DHL-stafetten hvert år.

Derudover har vi gourmetklubben, kunstklubben, sportsforeningen, vinklubben og golfklubben - så der burde være en klub for alle!


Attraktiv kantineordning

Vi ønsker kun vores kolleger det bedste, derfor tilbyder If en attraktiv kantineordning, hvor både varme retter, salat- og pålægsbar m.m. tilbydes hver dag. Kantinen serverer desuden også morgenmad, som kan tilkøbes.

Vi går meget op i at mindske madspild, og derfor kan man hver fredag eftermiddag købe rester med hjem, så madspildet minimeres.

Sidst, men ikke mindst, er kantinen tæt på en økologicertificering, hvilket vil sige, at kantinen konsekvent er minimum 30 % økologisk.

Vi har opstillet kaffeautomater med friskkværnet kaffe på alle etager, et udvalg af the, kildevand og danskvand, gratis frugt og i sommerperioden kan dagene forsødes med is.


Rygning foregår udendørs

Ifs bygninger er røgfri zone, og rygning må kun finde sted i den dertil indrettede rygesalon ved søen. Hvis du ønsker at holde op med at ryge, ydes der i et vist omfang økonomisk hjælp hertil.​​

Bliv finanselev hos os

Den 1. september starter der nye Finanselever hos If

Hvert år starter der nye finanselever hos os, som får et job med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder. Under elevuddannelsen har du mulighed for at komme til at arbejde med police- og skadebehandling, Underwriting, salg, administration og kundeservice.

Jo mere du selv giver og investerer i din uddannelse, jo mere vil du opleve, at dine kolleger giver dig ansvar, tager dig med på råd og involverer dig i nye, spændende projekter.

Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk, men uformelt miljø. Du får gode arbejdsforhold med mulighed for flekstid, og derudover har vi mange forskellige sociale tilbud og aktiviteter.


Finanselevuddannelsens indhold

Uddannelsen er en bred to-årig uddannelse for elever i pengeinstitutter, realkredit og forsikringsselskaber.

En del af uddannelsen består af obligatoriske fag, der er fælles for de tre brancher. Her lærer du for eksempel om kunderådgivning - og du får redskaber til kortlægning af kundens økonomi.

Dette supplerer du med valgfrie specialefag, der er tilpasset dig, din arbejdsgiver og din branche - i dette tilfælde forsikringsområdet.

Du kommer i praktik i en afdeling, samtidig med at du får skoleundervisning, typisk kommer du rundt i 4 forskellige afdelinger i den to-årige periode, både indenfor Privat og Erhverv. På den måde får du en afvekslende hverdag og et solidt fundament for fremtiden.

Du vil igennem hele din uddannelse have en fast kontaktperson i HR-afdelingen, som følger din udvikling, og som koordinerer de mere overordnede ting herunder fælles aktiviteter for dit elevhold. Desuden vil du få rig mulighed for kvalificeret sparring med de andre finanselever i If.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i If, længere nede på siden.

Den ideelle Finanselev har:

 • HHX, STX, HF eller EUX med fagretning finans​
 • Mod på at påtage sig nye, afvekslende og forskelligartede opgaver
 • Lyst til at tage ansvar og initiativ
 • Et godt humør og en god portion sund fornuft
 • Gerne lidt erhvervserfaring


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte HR Partner Sofie Ladekarl, som er elevansvarlig, på telefon nr.: 41 32 50 60 eller via mail: Sofie.Ladekarl@if.dk.

Vi har allerede rekrutteret elever til 1.9.2016. Vi rekrutterer først elever igen i efteråret 2016, med start 1.9.2017​.

Mød vores ansatte

Mød Peter

Navn: Peter

Alder: 49

Stilling: Rådgiver / salgsansvarlig

Uddannelse: 9 kl., foruden div. kurser inden for salg og marketing gennem 30 år.

Hvorfor valgte du at arbejde i If?
Jeg ville gerne have et job med gode fremtidsudsigter og kunne godt lide at arbejde med forsikringer og møde mennesker på deres hjemmebane. Jeg startede i et andet forsikringsselskab, hvorigennem jeg stødte på If. Jeg kontaktede Ifs forsikringscenter i Maribo, hvor min kone havde forsikret sin bil, og talte med Birger. Midt i vores telefonsamtale spurgte Birger mig, om jeg var glad for at arbejde i det andet forsikringsselskab. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, og inden jeg fik svaret, lagde Birger røret på. Der gik 10 min. før min telefon ringede, og i den anden ende af røret var der en stemme, der sagde ”Hej Peter, du taler med … fra If forsikringscenter Hillerød ---- du søger arbejde?” Det var i 2001 og jeg er stadig i If.

Hvordan er din hverdag?
I min hverdag rådgiver jeg erhvervskunder i Erhvervscenteret. Samtidige fungerer jeg også som salgsansvarlig, hvor jeg hjælper mine kolleger med at optimere deres salg.

Hvordan mener du If adskiller sig fra andre arbejdspladser?
Her er der højt til loftet og plads til sparring, og jeg føler, jeg bliver hørt af både kolleger og ledere. Som jeg ønskede, fandt jeg et sted med plads til både personlig og faglig udvikling og ikke mindst tilgængelige ledere. Og sidst men ikke mindst, så smiler man til hinanden, når man møder nogen på gangene – også dem man ikke kender.

Hvordan er fællesskabet med kolleger og ledere i hverdagen?
Hos os er der masser af personaleklubber med spændende tilbud, og kollegiale arrangementer der knytter de forskellige teams tættere sammen.


Mød Cecilia

Navn: Cecilia

Alder: 22 år

Stilling: Kunderådgiver

Uddannelse: Finansøkonom

Hvorfor valgte du at arbejde i If?
Det var vigtigt for mig at arbejde et sted, hvor man havde mulighed for at udvikle sig og rykke rundt internt.

Jeg havde en god oplevelse da jeg startede i If, dog kunne der godt være brugt noget mere tid på at introducere os til vores teams.

Jeg valgte If, da jeg følte at man havde mulighed for at komme videre internt og If går meget op i videreuddannelse – Og så var der selvfølgelig også en god kemi ved jobsamtalen.

Hvordan er din hverdag?
Jeg modtager indgående opkald fra nye og eksisterende kunder, og somme tider er der også bestilte, eksterne opkald.

Nu har jeg lige fået ny leder den 1. august 2015, og han lader til at være rigtig synlig i dagligdagen og klar på at motivere os.

Hvordan mener du If adskiller sig fra andre arbejdspladser?
Der er nogle gode kollegaer og man føler sig velkommen. Ligegyldigt om man møder én på 6 sal, som man aldrig har set før eller man støder på nogen af sine nærmeste kollegaer ved kaffemaskinen, er der altid en behagelig omgangstone. Man bliver hurtigt en del af fællesskabet, og der bliver hurtigt opbygget en tillid til, at man kan sit arbejde. (Man føler sig erfaren, selvom man måske kun har været her i knapt et år.)

Hvordan er fællesskabet med kolleger og ledere i hverdagen?
Vi har et godt fællesskab i KC, der er højt til loftet og vi kan altid give vores mening til kende.


Mød Troels

Navn: Troels

Alder: 38

Stilling: Runner og Coach

Uddannelse: Skuespiller samt Kommunikation og konflikthåndtering. 

Hvorfor valgte du at arbejde i If?
En bekendt anbefalede mig at søge job hos If, da han mente, at det kunne være et spændende karriereskifte for mig. Han mente at mulighederne var mange, og at arbejdspladsen bød på god faglig udfordring. Jeg havde tidligere arbejdet som sælger i køkkenbranchen og som salgsleder i butik, så det var noget helt andet at begynde på kontor hos If. Efter at have overvejet jobskiftet, bestemte jeg mig for at tage jobbet. Jeg blev positivt overrasket over det, på samme tid, positive og seriøse arbejdsmiljø.

Hvordan er din hverdag?
Min arbejdsdag er langt hen af vejen fra 8-16, og mine arbejdsopgaver er ret varierede.

Jeg har både mindre og knap så krævende opgaver, og så er der større og meget krævende opgaver.

De større opgaver medfører en spændende udfordring, som giver mig gode faglige kompetencer, samt et solidt og fornuftigt indblik i forsikringsverdenen.

Man er i en hvis udstrækning selv med til at udfordre og derved udvikle sig selv, og når man søger udfordring og personlig udvikling, er her forskellige muligheder for det.

Hvordan mener du If adskiller sig fra andre arbejdspladser?
Hos If er der en god og fornuftig kommunikation afdelingerne imellem. Vi trækker på hinandens kompetencer og samarbejder om at løse vores sager hurtigt og effektivt. Jeg oplever i større grad, at vi samarbejder på kryds og tværs af afdelinger og teams, end jeg har oplevet på tidligere arbejdspladser.

Hvordan er fællesskabet med kolleger og ledere i hverdagen?
Der er tæt samarbejde mellem leder og ansat i de afdelinger jeg har været i. De fælles mål for teamet opnås bedst, når der bliver sparret, erfaringsudvekslet samt gennem coaching. På denne måde vil alle i teamet, inklusiv lederen, hele tiden udvikle sig, fremfor at køre fast i trivialiteter, der efter mange års arbejde, kan komme til at føles som rutinemæssige opgaver. Når man dertil, bør man arbejde på at udfordre sig selv på ny.

Hvis man selv ønsker at være med til de sociale arrangementer, risikerer man at lære nye mennesker at kende, hvilket dog kan være en fordel i det daglige samarbejde. ​​​

Følg os på de sociale medier

​If er på Facebook, fordi vi ønsker at være netop dér, hvor mange af vores kunder er. Vi bruger ikke Facebook som en salgs- eller ekspeditionskanal, men til at komme med gode råd og tips, spændende nyheder, attraktive konkurrencer og jobopslag, og ikke mindst til at have en dialog med vores kunder.

Like If på Facebook

Følg If på LinkedIn

Sådan er det at arbejde hos If

 
At arbejde hos If

Læs mere om os

Interesseret? Så kan du læse mere om os her: