VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED OS?

Hos If er vi ca. 6.800 medarbejdere fordelt i Norden og Baltikum - vil du være én af os?

 • Stor medarbejdertilfredshed

  ​2 gange om året gennemfører vi medarbejderundersøgelser, og den seneste viser, at 91 % har det godt eller meget godt med deres arbejde og hele 88 % føler, at deres arbejde er meningsfuldt.​​

 • Varierende kompetencer

  If består af alt fra ingeniører, advokater, matematikere og økonomer, til politifolk, sygeplejersker, sælgere og folk med baggrund inden for ledelse, byggeri, motor og m.m.​​​ Her er også plads til dig!​​

 • Fokus på udvikling og ansvar

  Vi tror på vores medarbejderes kompetencer og idéer, og derfor giver vi hinanden ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ og udvikle deres egen karriere.​

Peter, Senior Underwriter

"Ledelsen har stor tiltro til den enkelte medarbejder og dennes kompetencer."

Lama, Leder af CC Inbound

"Fedt, uformelt arbejdsmiljø og stemning. Vi rykker, når der skal rykkes, og vi er omstillingsparate."

Kim, Leder af Digital

"Her er en god teamspirit. Alle giver en hånd med, hvor det er nødvendigt."

If som arbejdsplads

​If som arbejdsplads

Vi er ca. 6.800 medarbejdere i If, hvoraf de 560 sidder på vores danske kontor i Hvidovre, ca. en halv time fra Nørreport med offentlig transport.

Som medarbejder i If bliver du en del af en flad organisation med højt til loftet. Her er altid åbne døre, og alle taler med alle. Vi stræber efter at skabe gode forudsætninger for, at vores medarbejdere kan opbygge deres egen karriere. Vi tror på vores medarbejderes evner, og giver dem ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, og vi stræber efter, at vores ansatte har en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Både vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø er baseret på vores kerneværdier: Vi skal være lette at nå og forstå, engagerede, nytænkende og pålidelige, både overfor vores kunder og overfor hinanden i dagligdagen.


Sundhed og trivsel er et fælles ansvar

Vi prioriterer vores medarbejderes sundhed og trivsel højt. Det er nemlig dig og din trivsel, der gør If til en succesfuld arbejdsplads og virksomhed.

Derfor har vi stor fokus på medarbejderudvikling og videreuddannelse, samt halvårlige medarbejderundersøgelser, hvor vi tager pulsen på Ifs afdelinger, hjælper ledere til at motivere deres medarbejdere samt udvikle afdelingen og deres lederskab.

Professionelle medarbejdere giver øget værdi for vores kunder, og gode ledere giver medarbejderne mulighed og råderum til at optræde professionelt.


Privat fitnesscenter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til den daglige motion, og derfor har vi i If valgt at bygge et gratis, privat fitnesscenter til vores medarbejdere.

Det 500 m2 store fitnesscenter ligger i stueetagen på vores hovedkontor, og tilbyder alt lige fra løbebånd til vægte, foruden populære træningshold som Spinning, Stram Op og Bokwa.


Personlig udvikling

I en virksomhed der har afdelinger i hele Norden og Baltikum, er der gode muligheder for at have et stort netværk. Vi arbejder og sparre med hinanden på tværs af landegrænser, og du finder en masse dygtige kolleger internt i virksomheden, hvis kompetencer kan støtte dig i din egen faglige udvikling.

Man kan derfor sige, at du ikke blot har 560 kolleger, men 6.800, hvis du selv ønsker det.


Der skal være tid til det hele

I If arbejder vi med flextid, hvilket gør balancen mellem privatliv og arbejdsliv nemmere. Vi tilbyder fx flekstidsordning, hjemmearbejde (hvor det er foreneligt med stillingen), mulighed for orlov og seniorordning.


- også ferie

I If tilbyder vi dig fem ugers ferie, og derudover er Grundlovsdag, dagen efter Kr. Himmelfart, juleaftens- og nytårsaftensdag også fridage.


Vi har selvfølgelig også en række personalegoder

Som ansat hos os får du adgang til en række personalegoder, fx får du via vores kollektive overenskomst en gruppelivsforsikring, private tingskadesforsikringer med rabat og meget mere.

Derudover tilbydes du en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage, ekstra feriedage for visse grupper af medarbejdere, 2,75 % i ferietillæg og formaliserede medarbejdersamtaler, som bl.a. fokuserer på dine kundskaber.

Dette er blot nogle af de personalegoder, som vi tilbyder via overenskomsten. Og ja, så er du også dækket af vores sundhedsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.


Foreninger for alle

I If har vi en række foreninger, der passer til de fleste. Vi har fx løbeklubben, som deltager i flere løb gennem året, og derudover løber If selvfølgelig også med i DHL-stafetten hvert år.

Derudover har vi gourmetklubben, kunstklubben, sportsforeningen, vinklubben og golfklubben - så der burde være en klub for alle!


Attraktiv kantineordning

Vi ønsker kun vores kolleger det bedste, derfor tilbyder If en attraktiv kantineordning, hvor både varme retter, salat- og pålægsbar m.m. tilbydes hver dag. Kantinen serverer desuden også morgenmad, som kan tilkøbes.

Vi går meget op i at mindske madspild, og derfor kan man hver fredag eftermiddag købe rester med hjem, så madspildet minimeres.

Sidst, men ikke mindst, er kantinen tæt på en økologicertificering, hvilket vil sige, at kantinen konsekvent er minimum 30 % økologisk.

Vi har opstillet kaffeautomater med friskkværnet kaffe på alle etager, et udvalg af the, kildevand og danskvand og gratis frugt.


Rygning foregår udendørs

Ifs bygninger er røgfri zone, og rygning må kun finde sted i den dertil indrettede rygesalon ved søen. Hvis du ønsker at holde op med at ryge, ydes der i et vist omfang økonomisk hjælp hertil.​​

Bliv finanselev hos os

Kunne du tænke dig en fremtid inden for finans og forsikring i Nordens største forsikringsselskab?

Vi har allerede fundet vores elever til september 2017, og søger først elever igen i efteråret 2017 med start den 1. september 2018.

Hvert år starter der nye finanselever hos os, som får et job med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder. Under elevuddannelsen har du mulighed for at komme til at arbejde med police- og skadebehandling, underwriting, salg, administration og kundeservice.

Jo mere du selv giver og investerer i din uddannelse, jo mere vil du opleve, at dine kolleger giver dig ansvar, tager dig med på råd og involverer dig i nye, spændende projekter.

Som en af vores elever, Josefine, udtaler:

”If er et nordisk selskab med mange muligheder, hvor du som elev får lov til at prøve dig frem. De tager dig seriøst som elev, og du får stor indflydelse på dit forløb”.

Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk, men uformelt miljø. Du får gode arbejdsforhold med mulighed for flekstid, og derudover har vi mange forskellige sociale tilbud og aktiviteter.


Finanselevuddannelsens indhold

Uddannelsen er en bred 2-årig uddannelse for elever i pengeinstitutter, realkredit og forsikringsselskaber.

En del af uddannelsen består af obligatoriske fag, der er fælles for de tre brancher. Her lærer du fx om kunderådgivning, og du får redskaber til kortlægning af kundens økonomi.

Dette supplerer du med valgfrie specialefag, der er tilpasset dig, din arbejdsgiver og din branche - i dette tilfælde forsikringsområdet.

Du kommer i praktik i en afdeling, samtidig med at du får skoleundervisning. Typisk kommer du rundt i 3-4 forskellige afdelinger i den 2-årige periode, både indenfor Privat og Erhverv. På den måde får du en afvekslende hverdag og et solidt fundament for fremtiden.

Louise, der i øjeblikket er elev i If Industri, fortæller:

”Som elev bliver du godt klædt på til hele forsikringsbranchen. Det er en elevplads, hvor du bliver budt velkommen af alle”.

Du vil igennem hele din uddannelse have en fast kontaktperson i HR-afdelingen, som følger din udvikling og koordinerer de mere overordnede ting, herunder fælles aktiviteter for dit elevhold. Desuden vil du få rig mulighed for kvalificeret sparring med de andre finanselever i If.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde og være elev i If længere nede på siden under Mød vores elever​.

Den ideelle finanselev har:

 • HHX eller HTX
 • STX eller HF med EUS 10 ugers tillægsfag (tidligere hed dette HG for studenter)
 • Mod på at påtage sig nye, afvekslende og forskelligartede opgaver
 • Modenhed og lyst til at tage ansvar og initiativ
 • Gerne noget erhvervserfaring
 • Et godt humør og en god portion sund fornuft

​I If kan vi, ud over en elevplads, også tilbyde dig en rigtig god frokostordning, fitness center og adskillige aktive foreninger.

For at komme i betragtning er det nødvendigt, at du vedhæfter dine eksamenspapirer til din ansøgning og CV, og sender dette via vores rekrutteringssystem og ikke direkte til kontaktpersonen.

Vi forventer, at du kan fremvise ren straffeattest.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring forløbet eller elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Jurlander på telefon 41 88 51 24 eller charlotte.jurlander@if.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Læs mere om Finanselevuddannelsen​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Mød vores elever

Mød Charlotte

Navn: Charlotte

Alder: 26

Nuværende elevstilling: Skaderådgiver, Skadecenter Indbo.

Hvorfor er det spændende at være elev i If?
Det er spændende at være elev i If, fordi ikke én dag er ens! Som elev bliver man udfordret dagligt.

Hvad er du blevet overrasket over i mødet med If?
Jeg blev overrasket over, hvor godt vi elever bliver behandlet. Vi bliver opfattet og behandlet på lige fod med de andre ansatte i If. Elever bliver betragtet som "en af kollegaerne", og det er rart.

Hvad skal man være forberedt på som elev i If?
Man skal være klar til kundekontakt og tæt samarbejde med sine kollegaer i huset. Samtidig skal man være indstillet på at lære en masse, til tider svære og udfordrende ting, som fx skadebehandling og kundehåndtering.

Hvad er det bedste ved at være elev i If?
Det bedste ved at være elev i If er, at vi er med til at planlægge vores egen elevtid. Vi har fx indflydelse på, hvilke afdelinger vi gerne vil prøve kræfter med. Derudover er der god mulighed for at få en masse gode bekendtskaber på kryds og tværs i huset. Ud over det, så får man et super godt sammenhold med de øvrige elever!


Mød Magnus

Navn: Magnus

Alder: 21 år

Nuværende elevstilling: Erhvervsrådgiver, Erhvervscentret.

Hvorfor er det spændende at være elev i If?
Jeg synes, det er spændende at se, hvordan et forsikrings​selskab arbejder, og hvad for nogle arbejdsopgaver de løser. Det er fedt at se hvordan den finansielle branche fungerer. Man bliver udfordret, og der er mange problemstillinger, som skal løses. Det er spændende at løse opgaverne til punkt og prikke og føle, at man har gjort en forskel for kunden.

Hvad er du blevet overrasket over i mødet med If?
Jeg er blevet overrasket over, hvor stort et selskab If egentlig er! Jeg blev også overrasket over forsikringsbranchens størrelse generelt, og hvor meget forsikring fylder i hverdagen for det enkelte individ.

Hvad skal man være forberedt på som elev i If?
Man skal være forberedt på at blive udfordret og presset, men på en god måde, hvor læringen er i fokus.

Hvad er det bedste ved at være elev i If?
Det føles godt at være en del af If, fordi man bidrager og løfter i flok. Dagene går hurtigt, og man er i selskab med de bedste kolleger.​​​​​​

Mød vores ansatte

Peter, Senior Underwriter, Marine Industrial

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg udarbejder skræddersyede tilbud på vareforsikring til vores industrikunder og sikrer If en fornuftig lønsomhed over tid.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Tillid! Ledelsen har stor tiltro til den enkelte medarbejder og dennes kompetencer til at udføre arbejdsopgaverne. Der er også stor fleksibilitet. Det letter mit arbejds- og familieliv, at jeg har fleksibel arbejdstid, hvor jeg bl.a. har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Meget positivt, rart og uformelt. Alle hjælper hinanden. Afdelingens leder har også stor fokus på, at kommende medarbejdere skal kunne passe ind i afdelingen. Sociale egenskaber er derfor vigtige.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg fik muligheden for at få mere ansvar og udvikle mig, og jeg har ikke fortrudt et sekund.


Jannick, Erhvervsrådgiver, Erhvervscentret

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg servicerer både nye og eksisterende erhvervskunder på mail og telefon. Min fornemmeste opgave er at være kundens personlige rådgiver og - ud fra kundens behov - tilbyde et skræddersyet forsikringsforslag til deres virksomhed.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • At det er en god og sund arbejdsplads, der er i konstant udvikling. Der er mulighed for løbende faglig og personlig udvikling – både internt og eksternt på forsikringsakademiet. Der er gode arbejdsforhold med mulighed for flextid og sociale tilbud samt aktiviteter.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Der er rigtig højt til loftet og plads til at blive hørt og give sin mening til kende til både kolleger samt ledere. I mit team er der en rigtig god og fornuftig indbyrdes kommunikation.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • If er nordens største skadeforsikringsselskab og har et stærkt brand. Vi er også langt fremme med digitaliseringen i forhold til konkurrenterne.


Kim, Leder, Digital Private

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg har det overordnede ansvar for vores to forretningsområder; Digital og Strategiske Alliancer. Mine arbejdsopgaver handler hovedsageligt om at sætte retningen samt motivere mine medarbejdere og tilsikre, at vores kunder får de bedste oplevelser på vores digitale platforme samt hos vores partnere.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Super flinke og kompetente kolleger, fedt arbejdsmiljø, ambitiøse planer og nordiske synergier.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dine teams?

 • Fyldt med energi og motivation. Der er tilmed en god teamspirit. Alle giver en hånd med, hvor det er nødvendigt.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg kom fra konsulentbranchen og havde lavet nogle opgaver for If. Under mine besøg på Stamholmen havde jeg bemærket, hvor flinke og imødekommende folk var, samt hvor ambitiøs If var på at blive et kundeorienteret og moderne forsikringsselskab.


Lama, Leder, Kundecentret (CC Inbound)

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg sikrer, at vi når i mål med vores fælles vision og strategi. Jeg er leder af CC Inbound, som håndterer alle indgående kundehenvendelser.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Der er fede udviklingsmuligheder, fælles mål og stræben efter at nå det. Jeg er omgivet af skønne kolleger, der arbejder ud fra en formålsdrevet kultur, som alle bidrager til og er en del af.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Fedt, uformelt arbejdsmiljø og stemning - vi rykker, når der skal rykkes, og vi er omstillingsparate. Vi har en dynamisk og energisk stemning. Vi VIL have kunden i fokus og sikre, at vi er kundeorienterede i alt, hvad vi gør.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Det var helt tilfældigt. Jeg kom fra bankbranchen og havde savnet at arbejde i et dynamisk miljø og være en del af et kundecenter. I januar 2009 fik jeg et job som kunderådgiver her, og siden har det været en fantastisk udviklingsrejse.


Mike, Digital Project Lead, Digital

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg driver forskellige digitale projekter blandt andet login-løsningen Mine Sider og chatbot.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Min gode leder, dygtige kolleger, et uformelt arbejdsmiljø og spændende arbejdsopgaver. Jeg arbejder desuden tæt sammen med nordiske kolleger, hvilket er inspirerende og udfordrende.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Der er et tæt samarbejde, og alle bidrager til at løse de forskelligartede arbejdsopgaver. Vi er også et ambitiøst team, der forsøger at udfordre hinanden og drive udviklingen i organisationen.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg elsker en god udfordring, og der er netop store udfordringer indenfor den finansielle sektor på det digitale område.

Følg os på de sociale medier

​If er på Facebook, fordi vi ønsker at være netop dér, hvor mange af vores kunder er. Vi bruger ikke Facebook som en salgs- eller ekspeditionskanal, men til at komme med gode råd og tips, spændende nyheder, attraktive konkurrencer og jobopslag, og ikke mindst til at have en dialog med vores kunder.

Like If på Facebook

Følg If på LinkedIn

Sådan er det at arbejde hos If

 
At arbejde hos If

Læs mere om os

Interesseret? Så kan du læse mere om os her: