Gå til menu Gå til indhold

Filtrér
Viser resultater for:
 1. Privat

  Hybridbiler - fordele og ulemper

  Vil du gerne køre mere brændstofeffektivt og miljøvenligt, men samtidig kunne tage på længere ture, uden at skulle tænke for meget over opladning? Så kan en hybridbil være noget for dig. Har du brug for en bilforsikring ?

  Hybrid bil bliver ladet op
 2. Privat

  Kør selv-ferie i Danmark

  Du behøver ikke at trille bilen over grænsen for at komme afsted på en skøn kør selv-ferie. Danmark har masser at byde på - lige fra smuk natur til forskellige oplevelser for hele familien. Vi guider dig til en god og sikker bilferie i Danmark i denne artikel.  Har du styr på  bilforsikringen ? Beregn let og enkelt din pris i vores webshop. 

  Sommerhus og flagstang
 3. Privat

  Kør selv-ferie i elbil

  Skal du på bilferie i en elbil, er det en god idé med lidt ekstra planlægning inden afgang. Her får du vores bedste råd til kør selv-ferie i elbil. Har du styr på bilforsikringen ?

  Familie pakker elbil inden kør selv ferie
 4. Privat

  Kør selv-ferie i Frankrig

  I denne artikel finder du en række gode råd til kør selv-ferien i Frankrig. Se også, hvilken bilforsikring , der passer til dig og din bil og beregn din pris online.   

  Kvinde sidder bag rattet og smiler
 5. Privat

  Kør selv-ferie i Italien

  Her finder du praktiske tips og gode råd til bilferien i Italien.  Husk bilforsikringen , når I tager på kør selv-ferie i det støvleformede land.