Derfor bruger vi Ifs online service

Peter Frentz fra firmaet Pascal A/S i Herlev er en af de stadig flere tilfredse brugere af Ifs online service. Det hurtige overblik og fleksibiliteten er, årsagen til, at han regelmæssigt benytter løsningen.

”Vi startede firmaet  i februar 2006 og har pt. seks ansatte” fortæller Peter Frentz og fortsætter:

”Vi producerer lydforstærkere til at bygge ind i meget kraftige højtalere til brug i koncertsale, sportsstadium, teatre mv. Oprindeligt er vi en gruppe tidligere ansatte fra Bang & Olufsen Icepower. Vores produktion er 100 % eksport - og vi leverer kun til det professionelle lydmarked.

Vi har selv fundet og valgt If som forsikringsselskab gennem et grundigt forarbejde. Vi spurgte rundt i vores netværk og fik tilbud fra Tryg, Codan og If.

Vi valgte If ud fra det prismæssige og det kvalitetsmæssige – og nu har vi været If-kunde i snart tre år.”

Hurtigt overblik

”Ifs løsning med at administrere virksomhedens forsikringer på nettet kom ind i billedet for et års tid siden. Vi modtog et brev - og jeg tilmeldte mig. Herefter kom en assurandør med en kollega og introducerede os til løsningen. Jeg fik et godt indtryk af fordelene og har været aktiv bruger lige siden”, oplyser Peter Frentz.

”Det er ikke noget, jeg benytter dagligt, men det giver et fantastisk overblik, fx når du har en forsikringssag kørende. Jeg går også ind for at vurdere om vores forsikringsportefølje er fyldestgørende. Forsikringsbehovet ændrer sig hurtigt for en vækstvirksomhed som os – og derfor har vi løbende behov for et hurtigt overblik over vores forsikringer”.

Styr på tingene

”Vi har allerede haft en sag med en af vores medarbejdere, der mistede sin bagage på vej til Tyskland, hvor vi har en join-venture partner. Her reagerede If lynhurtigt og på ganske få dage havde vi erstatningen”, fortæller Peter Frentz.

”Det gik langt hurtigere end forventet – og i sammenligning med en tidligere oplevelse med et andet forsikringsselskab, fik vi en indikation af, at If virkelig har styr på tingene. Undervejs fulgte vi sagen i løsningen - og som det hedder på engelsk: ”action speak louder than words”.

En nemmere dagligdag

”Vi er en virksomhed i udvikling - og vi har selvfølgelig de forsikringer, der er påbudt til vores ansatte. Derudover har vi en løsøreforsikring, der dækker brand/vand og tyveri. Af andre kan jeg nævne den lovpligtige arbejdsskadeforsikring og en specielt designet ”ingrediensforsikring”. Vores komponenter skal puttes ind i andres produkter – og derfor er vores produktansvarsforsikring defineret som en ingrediensforsikring.

Vi får god rådgivning og professionel service hos If kombineret med deres løsningen på nettet, som gør dagligdagen nemmere. Løsningen er fx god at have, når vi får flere ansatte eller skal have ændret vores forsikringer fordi vi går ind på nye markeder”, slutter Peter Frentz fra Pascal A/S.