Forsikring for elektrikere

Der er ikke to virksomheder, der er ens, men som elektriker har du en række ansvar og arbejdsforhold, som er særlige for din branche, og som gør sig gældende, når du skal vælge forsikring. På denne side har vi samlet en række ressourcer, som er relevante for dig som elektriker.

Hvis du hellere vil snakke med os, kan du bede os kontakte dig vedrørende en snak om forsikringer. Du kan også læse vanlige spørgsmål om forsikring for elektrikere i vores FAQ.

Vores anbefalinger til elektrikere

Du kan altid tilpasse din dækning til din virksomheds behov

Dine ansatte

Hvordan bliver din virksom påvirket, hvis du eller dine ansatte bliver syge?

  • Sygdom - Med en sundhedsforsikring reducerer du aktivt sygefravær ved at skaffe dig selv og dine ansatte hurtigere adgang til behandling og specialister. Samtidigt markerer du dig selv som en attraktiv arbejdsgiver.
  • Ulykker - En arbejdsskadeforsikring er lovpligtig for alle virksomheder, og den sikrer dig hjælp, hvis nogen kommer til skade i forbindelse med arbejdet. Du kan med fordel supplere med en kollektiv ulykkesforsikring.
  • Langtidsfravær - Med en sygedriftstabsforsikring får du dækket tabt omsætning i din virksomhed, når du eller en af dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke.

Dit udstyr

Som elektriker er du udover din firmabil ofte afhængig af specialiseret værktøj og maskiner - og du er sårbar, hvis det går i stykker. 

  • Maskiner og værktøj - Vi tilbyder en lang række forsikringer til din varebil, dit værktøj og dine øvrige ting. Vi skræddersyr forsikringen til dine behov, så du kun forsikrer de ting, du har brug for.
  • Kriminalitet på arbejdspladsen - Det er ikke sjovt at snakke om, men for nogle virksomheder er det relevant med en kriminalitetsforsikring, som sikrer dig mod økonomiske tab, hvis dine ansatte begår kriminalitet mod virksomheden, eller hvis din netbank udsættes for angreb.
  • Meromkostninger og tab af indtjening - Hvis byggeriet må ligge stille på grund af skader på dine bygninger eller dit udstyr, eller hvis du får meromkostninger for at opretholde byggeriet, yder en driftstabsforsikring dækning.

Dit ansvar

Hvis der opstår skader på personer, ting eller miljø, kan din virksomhed gøres erstatningsansvarlig.

  • Erstatningsansvar - Nogle gange går ting galt, og din virksomhed kan blive holdt ansvarlig. En erhvervsansvarsforsikring er relevant for alle virksomheder, og mange elektrikere supplerer desuden med produktansvarsforsikring, miljøforsikring eller den professionelle ansvarsforsikring for el-installatører.
  • Juridiske tvister - Uanset om det er berettiget eller ej, kan det blive dyrt, når en kunde eller tredjemand gør din virksomhed til part i en tvist. Med en retshjælpsforsikring får du dækket dine udgifter til juridisk bistand.
Ansvarsforsikring er én ting, du skal være opmærksom på som elektriker

Tips og råd om forsikring i byggebranchen

Hvad koster en sygemelding?

En medarbejder borer og rammes i øjet af en metalsplint. Du skræller isolering af et kabel med en kniv og skærer dig i fingeren. En stige vælter på et ujævnt grundlag og forårsager et brækket ben. En slem influenzavirus spreder sig på arbejdspladsen.

Der findes store og små grunde til, at personale sygemelder sig, og det kan koste dig dyrt som arbejdsgiver.

Prøv vores beregner og se, hvad sygemeldinger kan koste din virksomhed – og hvad du kan gøre ved det.

Beregn udgifter til sygefravær

Eleftersyn som en del af huseftersyns­ordningen

Huseftersynsordningen har til formål at beskytte både køber og sælger ved salg af boliger.

Hvis du udfører eleftersyn som en del af huseftersynsordningen, kan du risikere at blive holdt erstatningsansvarlig for fejlagtig rådgivning. Her vil en professionel ansvarsforsikring - ofte kaldet en rådgiverforsikring - kunne hjælpe dig.

Læs om rådgiverforsikring

Kom godt i gang med forsikringer

Book telefonmøde