Forsikring for malere

Hos If har vi mange års erfaring med at forsikre danske malerfirmaer, og vi er godt inde i de ansvar og arbejdsforhold, branchen medfører. Den ekspertise bringer vi i spil, når vi skal forsikre dig.

På denne side har vi samlet en række ressourcer, som er relevante for dig som maler.

Du kan også blive kontaktet af os til en snak om forsikringer og pris.

Bliv kontaktet af os

Vores anbefalinger til malere

Dine ansatte

Hvordan bliver din virksom påvirket, hvis du eller dine ansatte bliver syge?

  • Sygdom - En sundhedsforsikring er et aktivt skridt i forhold til at reducere sygefravær, da du skaffer dig selv og dine ansatte hurtigere adgang til behandling og specialister. Samtidigt markerer du dig selv som en attraktiv arbejdsgiver i et fag med mangel på arbejdskraft.
  • Ulykker - Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring sikrer dig hjælp, hvis der sker ulykker i forbindelse med malerarbejdet, og nogen kommer til skade.
  • Langtidsfravær - Med en sygedriftstabsforsikring får du dækket tabt omsætning i din virksomhed, når du eller en af dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke.

Dit udstyr

Som maler er du udover din firmabil ofte afhængig af specialiseret værktøj som arbejdslamper og blandingsmaskiner - og du er sårbar, hvis det går i stykker eller bliver stjålet. 

  • Biler, maskiner og udstyr - Vi tilbyder en lang række forsikringer til din varebil, dine maskiner og dit udstyr. Vi skræddersyr forsikringen til dine behov, så du kun forsikrer de ting, du har brug for.
  • Kriminalitet på arbejdspladsen - Det er ikke sjovt at snakke om, men for nogle virksomheder er det relevant med en kriminalitetsforsikring, som sikrer dig mod økonomiske tab, hvis dine ansatte begår kriminalitet mod virksomheden, eller hvis din netbank udsættes for angreb.

Dit ansvar

Hvis der opstår skader på personer, ting eller miljø, kan din virksomhed gøres erstatningsansvarlig.

  • Erstatningsansvar - Nogle gange går ting galt, og din virksomhed kan blive holdt ansvarlig. En erhvervsansvarsforsikring er relevant for alle virksomheder, og mange malere supplerer desuden med en produktansvarsforsikring og miljøforsikring.
  • Juridiske tvister - Uanset om det er berettiget eller ej, kan det blive dyrt, når en kunde eller tredjemand gør din virksomhed til part i en tvist. Med en retshjælpsforsikring får du dækket dine udgifter til juridisk bistand.

Tips og råd om forsikring i byggebranchen

Hvad koster en sygemelding?

Bygherrens strenge tidsplan tvinger jer til at male, mens andre fag arbejder i samme rum, og en rodet adgangsvej resulterer i et fald. En skæreskade sker ved åbning af fugepatron, eller fordi en medarbejder havde sin spartel i sidelommen. Flere år med ensformigt arbejde har nedslidt en ældre kollega.

Der findes store og små grunde til, at personale sygemelder sig, og det kan koste dig dyrt som arbejdsgiver.

Prøv vores beregner og se, hvad sygemeldinger kan koste din virksomhed – og hvad du kan gøre ved det.

Beregn udgifter til sygefravær

Kom godt i gang med forsikringer

Book telefonmøde