FÅ EN SYGEFORSIKRING TIL DIN HUND

Beskyt din hund med en hundeforsikring!

Forestil dig, at du kunne nøjes med at bekymre dig om din hund fremfor økonomien, hvis det forfærdelige skulle ske, at din hund blev syg. Med en sygeforsikring til din hund, kan du være der for din firbenede ven, når den har allermest brug for dig og din omsorg.


Husk forsikringen til din hund

Når man har en hund i Danmark, er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring. Med denne ansvarsforsikring får du dækket de skader, som din hund eventuelt måtte forvolde andre mennesker, deres ting eller dyr. Ansvarsforsikringen dækker dog ikke de skader eller sygdomme, som din hund selv måtte komme ud for.

Hvis du gerne vil have, at din hund er dækket i tilfælde af sygdom, skal du huske at få en hundeforsikring, hvor sygeforsikringen er inklusiv.


Hvad dækker en sygeforsikring til hund?

Når du har en hundesygeforsikring hos os, får du både dækket udgifter til dyrlægen, men du undgår også økonomiske bekymringer, så du i stedet kan fokusere på at være der for din hund.

Gennem sygeforsikringen dækker vi nemlig udgifter til både dyrlæge og dyrehospital, når din hund har brug for undersøgelser, behandling og pleje. Derudover dækker vi også de nødvendige udgifter til medicin og forbindingsmaterialer i forbindelse med behandlingsforløbet hos dyrlægen, så din hund hurtigt kan blive så god som ny.

Foruden pleje og medicin, dækker sygeforsikringen til din hund også nødvendige røntgenfotograferinger, elektrokardiografi, ultralydsscanninger og laboratorieprøver. Du kan få dækket helt op til 15.000 kroner om året, indtil din hund fylder 7 år. Derefter reduceres den maksimale erstatning med 1500 kroner om året. Når hunden er fyldt 10 år, ophører forsikringen automatisk ved førstkommende hovedforfaldsdato.

Hvis du har købt sygeforsikringen, før hunden fylder 4 måneder, og du har en dyrlægeattest, som vedkender, at hvalpen er købt sund og rask, dækker sygeforsikringen også arvelige og medfødte sygdomme med op til 6.000 kroner om året.

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Beregn hundeforsikring

På kun 30 sekunder finder du prisen på en forsikring til din firbenede ven!

Beregn pris

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Hvordan får jeg en sygeforsikring til hund?

Du kan få en sygeforsikring til hund hos os, hvis du køber Hund-Xtra. Med Hund-Xtra får du tre vigtige dækninger, som tilsammen dækker din hund bedst muligt:

  • Ansvarsforsikring
  • Livsforsikring
  • Sygeforsikring

Når din hund har denne hundeforsikring, er du dækket, hvis din hund forvolder skade på andre, bliver syg, kommer til skade, løber bort, dør eller må aflives. Hvis din hund fx får kræft, dækker vi udgifterne til undersøgelse, operation, pleje, laboratorieundersøgelser og medicin under behandlingsforløbet, i helt op til 100 dage.

Læs om vores hundeforsikringer​


Hvad koster en sygeforsikring til hund?

Du får sygeforsikringen med, når du køber en forsikring med Hund-Xtra hos os, som desuden indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring og en livsforsikring. Selve hundeforsikringens pris varierer en del, og afhænger bl.a. af din hunds race og alder.

Den eneste af de tre forsikringer der er selvrisiko på, er selve sygeforsikringen. Selvrisikoen ligger på 25 % af udgifterne til dyrlæge eller dyrehospital under et sygdomsforløb på maksimalt 100 dage, dog skal du selv som minimum betale 500 kroner. ​

Senest opdateret den 6. august 2015.