FÅ EN ULYKKES- OG TANDFORSIKRING

Styr på ulykkesforsikringen? Du finder nemt én her!

Tænder er noget af det mest skrøbelige vi har, og tænderne er især udsatte, hvis du kommer ud for en ulykke. Derudover kan tandlægeregningen hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, fx hvis du skal have en tandskade ordnet efter et fald eller slag.

Ofte kræver tandlægeregningen flere penge, end du lige har til rådighed, og her er det en stor fordel, at have en tandforsikring i forbindelse med din ulykkesforsikring!​


Hvad er en tandforsikring?

Der findes forskellige typer tandforsikringer og tandskadeforsikringer, og hvad de hver især indebærer, afhænger af hvilket forsikringsselskab, du køber din tandforsikring hos.

Vores tandforsikring er en fast del af vores ulykkesforsikring, og tandforsikringen sikrer dine tænder i tilfælde af tandskader forårsaget af en ulykke.


Hvad dækker en tandforsikring hos If?

Med en tandforsikring hos os, får du dækket de tandskader, som opstår i forbindelse med en ulykke. Hvis du har en tandprotese i munden under ulykken, dækker vores tandforsikring desuden eventuelle skader på denne.

En tandforsikring hos os dækker altså ikke skader, som opstår efter fx sygdom eller spisning, men dækker kun skader som følge af en ulykke.

Så længe du har en ulykkesforsikring hos os, har du også din tandforsikring – den udløber nemlig aldrig, heller ikke når du bliver ældre.

Du kan altid købe en ulykkesforsikring med tandforsikring hos os uanset alder.

Læs mere om ulykkesforsikringer​


Hvornår dækker en tandforsikring hos If?

Vores tandforsikring dækker som nævnt tandskader som følge af ulykker.

Hvis du fx cykler på arbejde om vinteren og glider på noget is, dækker vores tandforsikring, hvis dine tænder kommer til skade som følge af faldet.

Som noget ekstra hos os, får du også dækket tandskader som følge af farlig sport. Så hvis du får en tandskade ifm. boksning, elastikspring eller motorløb, dækker vores tandforsikring også dette!


Hvordan får jeg en tandforsikring hos If?

Når du køber en ulykkesforsikring hos os, får du altid en tandforsikring i tilfælde af ulykke med i købet – det får du, netop fordi dine tænder er så skrøbelige og udsatte, og fordi vi vil skåne dig for en stor tandlægeregning.

Vi tilbyder tre niveauer af ulykkesforsikringer og de fås alle til både børn og voksne – og du får selvfølgelig en tandforsikring med i købet, ligegyldigt hvilken type ulykkesforsikring du ønsker.

​​Til voksne Til børn
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring
​Voksenforsikring, inkl. sygdomsdækning
Børneforsikring, inkl. sygdomsdækning
​Voksen Super, inkl. sygdomsdækning og nedsat erhvervsevne
Børn Super, inkl. sygdomsdækning og nedsat erhvervsevne

Læs om de forskellige typer ulykkesforsikringer her

Hvis du gerne vil have en ulykkesforsikring med tandforsikring, er du velkommen til at beregne din pris i vores webshop: Beregn ulykkesforsikring


Hvordan benytter jeg min tandforsikring?

Hvis du har været ude for en ulykke, som har resulteret i en tandskade, og du ønsker at gøre brug af din tandforsikring, skal du hurtigst muligt kontakte os.

Hvis din tandskade haster, bedes du ringe til os på 70 12 12 12, og forklare os hele hændelsesforløbet. Ellers kan du anmelde din tandskade her på vores hjemmeside, hvor du ligeledes kan forklare om uheldet og skaden.


Få en billig tandforsikring

Du får nemt en billig tandforsikring hos os, bl.a. fordi tandforsikringen altid er en del af din ulykkesforsikring.

Desuden kan du blive fordelskunde, hvis du køber en bil kasko-, indbo- eller husforsikring hos os.

Således bliver du en del af If Fordelsprogram, hvilket giver dig 10-15 % rabat på alle dine og hustandens forsikringer samt 100-500 kroner indsat på en selvrisikoopsparing hvert eneste skadesfrit år!

Læs mere om If Fordelsprogram

Senest opdateret den 5. februar 2017.

Find ulykkesforsikring

Vil du dækkes konstant eller kun i fritiden? Du bestemmer selv!

Få pris på 30 sek!

3 fordele ved Ulykkesforsikring

1. Optimal dækning
Vi dækker, hvis du fx kommer til skade som fører af motorcykel eller ved at dyrke farlig sport.​​​

2. Psykologisk krisehjælp
Vi tilbyder dig psykologisk krisehjælp, hvis du er impliceret i en ulykke.​​

3. God tandskadedækning
Du er altid sikret ved tandskader forårsaget af en dækket ulykke.​