Forsikringer til andels- og ejerforening

Altid korrekt forsikret! Få et skræddersyet tilbud på forsikringer til din boligforening.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer
Formularen sendes...
 1. Erhverv
 2. Erhvervsforsikring
 3. Branche
 4. Andels - og ejerforening

Vi hjælper din boligforening med et overblik over de forsikringer, som sikrer dig og dine ansatte bedst muligt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 • Skræddersyet forsikring til dig

  Vi skræddersyr forsikring til dit behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.

 • Korrekt forsikret

  Vi sørger for at din virksomhed er korrekt forsikret, så du kan fokusere på virksomheden.

 • Skadeservice i topklasse

  Kunder giver os 9 ud af 10 for skadehåndtering. Det er nemt at anmelde, vi arbejder hurtigt og du kan nå os 24/7.


Er du med i bestyrelsen af en andels- eller ejerforening, så får du her en oversigt over de mest relevante erhvervsforsikringer og fordele til din branche.

Forsikring til boligforening Lovpligtig Vi anbefaler Bedst sikret
Ansatte kommer udfor arbejdsulykker

Du skal købe en arbejdsskadeforsikring, når du er arbejdsgiver og har ansatte i din virksomhed. Arbejdsskadeforsikringen dækker de ansatte, hvis de kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.

Dine køretøjer

Ansvar

Ifølge færdselsloven skal du, som ejer/bruger af et motordrevet køretøj, købe en ansvarsforsikring til dine køretøjer. Ansvarsforsikring dækker dig som fører og dækker skader du påfører andre personer og ting.

Delkasko eller kasko

Vi anbefaler, at du køber delkasko- eller kaskoforsikring til dine køretøjer (Basis, Standard eller Super), da de dækker mod bl.a indbrud, tyveri, brand og hærværk. 

 

Bygning inkl. tilvalgsdækninger

Bygningsforsikringen gælder for din virksomheds bygninger og de bygninger du udlejer. ​Bygningsforsikringen dækker dine erhvervsbygninger mod bl.a. brand, -, el-, natur-, tyveri og vandskade.

Glas- og sanitetsskade​ - tilvalgsdækning

Erstatter skade ved brud på glas og sanitet, samt direkte fysiske skader på udendørs fastmonterede skilte, lysreklamer og tilhørende projektøranlæg.​

Svampe- og insektskade - tilvalgsdækning

Ved angreb af træødelæggende svampe og insekter erstattes skade på eller udskiftning af træværket. Ved angreb af husbukke betales tillige udgifterne til bekæmpelse af disse. Ved angreb af murødelæggende insekter dækkes udgifterne til reparation af beskadiget mørtel, såfremt det er krævet af hensyn til murværkets bæreevne.

Udvidet rørskade - tilvalgsdækning

Dækker udgifter til reparation af utætheder i skjulte gas-, olie-, vand-, varme- og afløbsrør, som findes i bygningen, samt retableringsudgifterne. Endvidere erstattes eventuel skade på bygningen, samt skade på haveanlæg og gårdbelægning som følge af udsivning fra rørene. Omkostninger til opsporing af utætheder i rørene er også dækket af forsikringen.​

Hus - og grundejeransvar

Hus- og grundejeransvar er inkluderet i erhvervsansvarsforsikring og dækker, hvis en forbigående kommer til skade ved fx manglende snerydning​ eller et barn kommer til skade på legepladsen.

Bestyrelsesansvar

Bestyrelsesansvarsforsikringen dækker det formuetab, som et bestyrelsesmedlem kan påføre bolig- eller ejerforeningen ved fejl eller forsømmelse ved udførelsen af sit bestyrelsesarbejde.

Bistand ved retssager og udgifter hertil

Få dækket dine udgifter ved retssager inkl. juridisk bistand med vores retshjælpsforsikring. Du kan fx komme ud for at der opstår uoverenstemmelser med arbejdet der er udført eller varer der er leveret og det kan koste dig dyrt.

Ulykke

Ulykkesforsikringen dækker personer, som arbejder i foreningens tjeneste fx ved møder og fælles arbejdsdage. ​

Netbankindbrud

Med vores netbankforsikring dækker vi, hvis din firmakonto bliver hacket. Banken dækker ikke indbrud på din virksomheds konti, men det gør vi. 

HVAD ER VIGTIGT FOR EN BOLIGFORENING?

For en andels- og ejerforening er det vigtigt at sikre sig mod skader der kan have økonomiske konsekvenser.

HAR DU OVERVEJET FØLGENDE SKADER: 

 • Et bestyrelsesmedlem påfører andels- og ejerforeningen formuetab?
   
 • Din boligforen​ing bliver gjort erstatningsansvarlig for en skade? fx et barn kommer til skade på din legeplads
   
 • Der opstår skader på boligforeningens bygninger? fx svamp eller rørskade
   
 • Personer der arbejder i boligforeningens tjeneste kommer til skade?

Ønsker du økonomisk tryghed, rådgivning og hjælp til at komme hurtigt videre, er det vigtigt at boligforeningens ansvar er dækket, samt du er sikret mod skader på selve bygningen og bygningens indhold.

 1. Erhverv
 2. Erhvervsforsikring
 3. Branche
 4. Andels - og ejerforening