Start virksomhed

Det er blevet populært at starte sin egen virksomhed. Mange går med drømmen om fx at blive selvstændig eller iværksætter. Friheden og muligheden for at kunne bestemme selv, tiltaler mange danskere.

Kom godt igang med at starte din virksomhed op

Samtidig er vilkårene for at drive forretning i Danmark meget gode. Ifølge Verdensbankens årlige rapport "Doing Business" fra 2017, befinder Danmark sig på tredjepladsen, kun overgået af Singapore og New Zealand. Forrige 2 år var Danmark på førstepladsen, som det bedste land i Europa at drive forretning i. Det er bl.a. fordi det er blevet nemmere at starte en ny virksomhed ved hjælp af onlineværktøjer.

Er du en af de mange danskere, der drømmer om at starte egen virksomhed, kan du med fordel læse vores artikler. Artiklerne omhandler emner, som er vigtige at vide noget om, ved start af virksomhed.

Har du fx udarbejdet en stærk forretningsplan og ved du nok om skat og moms? Dette er blot eksempler på nogle af de ting, du skal vide ved start af virksomhed. I vores artikler får du en let introduktion til ofte tunge og komplicerede emner. ​​​