PENSIONISTLIVET – EN NY START

Det er aldrig for sent at prøve noget nyt

Livet ændrer sig ofte og på mange forskellige måder. Vi får kærester og partnere, vi går fra dem igen, vi går i skole og tager uddannelser, vi indgår og bryder venskaber og vi oplever forskellige roller i vores arbejdsliv. En af de store omvæltninger er, når vi bliver seniorer og får muligheden for at gå på pension.

Som senior vælger du selv, hvorvidt du vil arbejde videre eller påbegynde dine pensionsudbetalinger, og du bestemmer selv, hvor meget og om du vil arbejde. Som senior får du også mulighed for at rejse mere og være mere sammen med dine børnebørn, og i det hele taget gøre alle de ting, som man ikke når, når man arbejder fuldtid.

Livet som senior kan byde på nogle store omvæltninger, og vi vil gerne hjælpe dig så godt vi kan.

Jeg går på pension

Overvejer du at gå på pension? Så lær mere om livet som pensionist her. 

Læs mere

Jeg fortsætter på jobbet

Der er mange fordele ved at blive på arbejdsmarkedet, især ift. din økonomi.

Læs mere

Sammen med børnebørn

Med lidt børnesikring af både hjem og bil, bliver samværet endnu bedre!

Læs mere

Vi skal flytte

Planlæg flytningen i god tid og husk, at adressen også skal flyttes!

Læs mere

Ændringer i husstanden

Til hvis husstanden mindskes, og du pludselig har for meget tid til dig selv. 

Læs mere

Flere og længere rejser

Længere rejser betyder flere eventyr - husk dog at passe godt på dig selv. 

Læs mere

Sådan sikrer du dig som senior

Jo ældre du bliver, jo skrøbeligere bliver din krop og dit helbred, og der er altså god grund til at passe bedre og bedre på dig selv. Det kan gælde små ting, som at have noprede skosåler når du går i vintervejr eller at du holder dig til fodgængerovergange, når du skal over vejen. Men hvis uheldet nu alligevel er ude, er det en god idé at være forsikret ordentligt:

 • Ulykkesforsikring
  Det er altid fornuftigt at have en ulykkesforsikring, især hvis du glider og kommer til skade på gaden, eller du snubler over bordbenet derhjemme.

  Læs om ulykkesforsikring

 • Indboforsikring
  En indboforsikring er en god idé, om du så er studerende, har hjemmeboende børn eller er senior. Især seniorer har ofte haft bedre råd og tid til at anskaffe sig dyrere møbler og ejendele, som kan være svære at erstatte, hvis de bliver stjålet eller beskadiget.

  Læs om indboforsikring

 • Rejseforsikring
  Hvis du rejser meget som senior, og måske tager børnebørnene med på ferierejser, er det helt essentielt at have en rejseforsikring. Rejseforsikringen dækker hele din husstand og op til 2 medrejsende på under 18 år i op til 30-60 dage, alt efter hvilken type rejseforsikring du vælger.

  Læs om rejseforsikring

Hvis du køber en bil kasko-, indbo- eller husforsikring hos os, bliver du en del af If Fordelsprogram, hvilket giver dig 10-15 % rabat på alle dine og hustandens forsikringer samt 100-500 kroner indsat på en selvrisikoopsparing hvert eneste skadesfrit år!

Læs mere om If Fordelsprogram

Senest opdateret den 5. februar 2017.